Kom presic in..

Kom presic in, Sanna Nea och Sandra sötnosarna följde mig en bit! Iallfall,först satt vi inne och snacka, kolla på idol, dansa.. oså! Sen gick vi ut, och va där. Nu ska ja myyysa och sen sova!
Fattiga Iphonebilder.. 





/emilia

Gårdagens shopping!

Igår när jag var på allum köpte jag dessa! Köpte dom på pondus

 


SKA GÅ

Ska gå över till Sanna snart, vet inte rikigt vilka som ska vara med men!
Ska äta utav min goa godispåse. Jag har sååå bra smak! Jag säger att jag ska sluta äta godis men ja gör ju aldrig de.. Det är bara efter man säger det eftersom man mår så himla illa! Okej ingen bryr sig! Kommer hem ikväll någongång så uppdaterar antagligen då! Puss


SKARPA BILDER! 



/EMILIA

FREDAG

Varit hemma en stund nu.. Varit i skolan heeela dagen. Slutar halv 4 på fredagar. Så det är ju alltid gött.
EN annan rolig sak är att hela våran familj kanske ska åka till London i vår! Det är typ 95% säkert! Åh hade vart så himla kul! Om de nu går, så kommer jag shoppa massa, och umgås med min familiáá såklart! BARA inte biljetterna tar slut eller något i den stilen.. Men vi håller på och letar nu så, vi får hoppas!
Tumblr_llws454zyw1qbvyc0o1_500_large
Tumblr_lsc4tmqart1qep56go1_500_large
Tumblr_lroac3wlzo1qd3f5co1_500_large
/emilia

Skolan

Sitter på en bänk med Edina, är inte med på gympan idag eftersom min hals fortfarande är så dålig! Och de gjorde ju inte saken bättre att jag hoppa studsmatta igår.. Åh i***t är jag! Jamien kommer ju till oss och ska koregrafera vårat program så det blir mycket träning under veckan typ 15 timmar eller nått! Så! Nu måste ja gå!


Teknik

Hej hej har teknik just nu.Slutar klockan halv fyra idag och får inte träna idag heller..för jag har fortfarande ont i halsen och det får inte bli värre :/


Nu ska ja sleeepa

Sov så gott, de ska jag! hohihuii. Eh Okej.. Imorgon är det fredag, min älsklingsdag på hela veckan faktist.. Idag var jag med Ella i 4 timmar typ! Och Danni var med typ 2 och en halv.. För er som ville veta! Såeeeh. Vi hoppade, prata,dansa lite! Jag och Ella kom på en jättefin dans! Kommer upp inom kort. Hahah ful

Jag och min lillasyster!






Det går ju bra ändå


HOLA

Kom precis in efter skolan åkte jag till allum med danni sen gick vi till mig så kom emilia över så har vi varit med varandra tills nu. Trodde att detta skulle bli en tråkig torsdagnär jag bara skulle få sitta med läxorna.. Men det blev en rolig torsdag istället!

Torsdag

Så nu har daniella tvingat mig att åka till allum.. Orkar verkligen inte och har bytt till mjukiskläder och allt så nu ska jag köpa jeans med danni wiho..ajja jag hoppas att jag köper en tröja då. Men nu måste jag byta till jeans och möta daniella

-


Linne under: Vila
Jeans: Bikbok
Stickad: Bikbok 
Boots: Bianco
Klocka: Kroatien


Bilder

 

Här är lite bilder från i lördags!

image description

image description

image description

image description

image description


USA

Vill så gärna åka till usa nu nu!!
Ska ju för er som inte vet åka till usa med mitt lag warriors och tävla i VM!
hur coolt är inte det? värkligen en livsupplevesle. Börjarde nästan gråta när jag fick reda på att vi skulle till usa(florida) ska bli så himla roligt kan inte vänta! Ska shoppa så mycket victorias secret, juicy couture, forever21 och allt ! och sola så kommer jag vara jätte brun när jag kommer tillbaka!
Bright-clothes-fashion-happy-camper-love-pink-favim.com-144136_large
Tumblr_ls8wz5rmcp1qd3f5co1_500_large
Tumblr_lp2ugdinnv1qgokp7o1_500_large
Tumblr_lpod24ills1qbaelzo1_1280_large
Tumblr_lq8fh7xzlh1r1c90oo1_500_large
Ba2_large
Tumblr_ls50q03qe21qz4d4bo1_500_large
Juicy-flagship_141063084_large
Tumblr_lr0kiqcof71r2etbro1_500_large
Här kommer vi stå!

Godnatt

Godnatt, nu ska jag sova. Imorgon börjar vi halv nio. Wiho:D lite sovmorgon iallfall! Man får vara glad för det lilla man har! Imorgon är det torsdag vilket betyder att det är 1 dag kvar till fredag!! Älskar helg lika mycket vartenda gång! Det går otroligt snabbt så man inte ens hinner njuta, men ändå! 

Jag och Jessica för exakt ett år sedan.. En månads skillnad kanske men inte mer! Är ju jättebrun där! Men jag hade preisic kommit hem från kroatien då så! 
Det ser inte ut som jag?

Idol snart!

Hej hej ska snart göra lite läxor eller matte faktiskt. Vi har matteprov imorgon så jag ska plugga lite sen när mamma kommer hem. Fast nu orkar jag inte sitta vid datorn mer så jag går och äter lite flingor och fil!
Jag och amanda på bilden(för er som inte vet så är jag den i blondt hår)



Vinter mössa

Å tycker att det är så himla fint med en HPI of sweden mössa till vintern eller en stor plsmössa kanske? vad tycker ni passar bäst att ha till vintern?
create free polls | comment on this

Svar:

SVAR: tack så mycket! Hon köpte det på ellos!

Sommaren 2012!


Dessa två bikinisar ska jag önska mig, eller aa får la spara så jag kan köpa dem själv!
Jag ska iallfall ha dom! Har tänkt att köpa dom jättelänge (faktist typ i våras :s) men det har lixom aldrig blivit av. Men dom är så sjukt fina! Tänk att va brun och ha dom färgerna!



SJUK/ EMILIA

Ligger här i mammas och pappas rum med data och en bok. Var inte med på träningen igår för jag kännde att jag började få jätteont i halsen. Mamma kolla, och det va rött så. Vill ju bli frisk tills Jamien kommer! (våran koregraf från USA)
Så nu ligger jag här, och min hals är typ svullen känns det som, är ganska hes också! Hostar också titt som tätt.. haha!
Men nu ska vi inte klaga.. Jo en sak till.
Vi har alltid städerska varannan onsdag så kommer typ höra ljud hela dagen.. jag som trodde jag skulle få vara ensam! 
Hahah, det roliga är att igår satt jag och och pratade med mina kompisar om jag verkligen aldrig är sjuk! Vad händer samma kväll, jo det



BLOGG.SE

Alla vet säkert redan att blogg.se-appen har kommit!?
Har gjort några inlägg redan faktist! Det kommer bli asbra! 
Men är det bara jag som får detta felet att det står såhär: 


?? Har hänt mig massor av gånger nu! Men man får ju hålla på och trycka och göra om allt, då funar det!
Men ska det inte gå direkt?

VECKANS BLOGG

Vi tävlar om att bli veckans blogg hos Alexandra!
Jättebra blogg och en sjukt vacker tjej!
Var med du oxå!


Påväg till träning!


Träning

Drar snart iväg till träningen, ska äta lite först bara och plugga oså! Skolan var helt ok! Vi hade inga jobbiga lektioner eller så så det gick snabbt!
Idag hade jag bara på mig vanliga jeans och en tshirt, tröjan är från h&m och det har bara en liten dragkedja på bröstet. (misstolka inte) iallfall så de va de! Har så sjukt ont i halsen så de finns inte! Ååh... Jättejobbigt! Sitter från mobilen nu för blogg.se appen har ju kommit! Jaaa!:D


SKOLA

Sitter i skolan, ska träna ikväll och plugga gärnet till matteprovet! Puss



 


Dagens (från igår)

Tröja med ficka- HM
Linne-Ellos
Jeans-ginatricot

Sjuk

hej hej ligger i sängen är sjuk så jag är hemma idag har ont i halsen och feber. Känns jättejobbigt för jag hade velat gå idag efterom jag missar så mycket i skolan nu när vi får betyg och allt. Men bättre att jag försöker bli frsik nu än att vara sjuk på onsdag och torsdag!
Just nu!

Just nu

Sitter och pluggar matte, mamma köpte md sig lite döskallegodisar till mig.. Åh mina älsklingar♥
Uppdaterar med lite roligare saker snart! Måste bara bli färdig! Åh är så depp... 





16:07

Måste beställa klipptid snart. Ska slinga mitt hår också jag vill ha en lite askblondare hårfärg jag tycker det är så himla fint! specielt på lite vågigt hår men platt också. Sen ska jag klippa håretlite kortare det är allerles för långt tycker jag!
Vill ha ungefär såhär!

create free polls | comment on this

SKOLAN

Snabbt inlägg på NOlektinen, slutar nu så uppdaterar när jag kommer hem! Då ska jag plugga matte... För jag har matteprov på torsdag!

svar:

Linnea om Söndag:
Var köpte du tröjan och hur mkt kostade den?
Och var köpte du skorna och hur mkt kostade dom?
svar: OJ! Glömde skriva det. 
Tröjan är från H&M och kostade 99:- 
Och skorna kostade 1100:-


Emma  ([email protected]) om RÖSTA:
Gud va fina! 
Vilken hemsida? Raglady är så himla dyra... ^^
Kram
Svar: Den är från Juicycouture.com, kram!




taco

Hemma nu var och tränade stunt sen hjälpte jag till strikers(ett miniorlag) och dom var så söta och duktiga. Sen åkte jag och mötte min moster i stan och kollade på min kusins modevisning. Efter det åkte jag med dom hem och åt tacos sen sminkade min kusin mig (haha) och lockade mitt hår och allt. Och vi hade jätte kul. Nu är jag hemma och har duschat och min syster har gjort dhjino som jag ska äta nu.
/ella

veckans blogg

Vi är med och tävlar om att bli veckans blogg på Victorias blogg!

Var med du också, klicka här

Söndag

Hej, nu har jag suttit med detta inägget i 50 minuter typ! Tar jättelångt tid att ladda upp bilder eftersom vi har gått över gränsen denna månaden om hur snabbt internet går, så nu tar det jättelång tid! Men iallfall så åkte jag och mamma in till stan köpte nya skor och en vanlig tröja bara! Ville ha något nytt bara.. sen tog vi bussen hem och nu sitter jag här trött och ska plugga lite! Uppdaterar kanske sen. Puss 





förlåt för dålig uppdatering

Imorse vaknade jag kvart över 10, sprang ut och sålde GT. Hann inte ens sälja allt för jag var tvungen att åka till träningen, så sprang in och tog på mig allt, åt en snabb macka och så körde pappa mig till träningen! Sen, hem och direkt till allum för att köpa skor(dom andra jag la upp var för stora) hann inte ens byta om, så hitta vi inga där. För allt som var snyggt var slut. Såg ut som ett helvete när jag gick runt där och var på jättedåligt humör! Så nu ska ja och mamma åka in till stan för att se om jag hittar något där! Kommer förmodligen hem med några skor hoppas jag..

morgon

Godmorgon är uppe jätte tidigt idag eftersom jag ska träna om en timme. Sen efter träningen åker jag till atan och kollar på min kusins modevisning med min moster så kanske jag köper nåt också hoppas jag. SÅ nu går jag och äter frukost sen åker jag.

lite nytt

När jag kom hem förut hade mamma köpt påslakan och hårinpackning till mig och så köpte jag en tröja istan.
ZARA 299:-

Colombiana

HejHej! Kom precis hem och gud vad roligt, vi hade en as bra kväll! Vi var i stan sen vid nio gick vi på bio och såg colombiana tyckte att den var sådär. Men vi hade iallfal jätte roligt en kväll jag kommer minnas!♥

kläder

img_3066 (MMS)
Blus: Gina
Väska: Åhlens
Jeans: Bikbok
Stövlar: esprit
Stickad tröja: Zara
Och jeans jacka: vet inte


Sitter på bio!

Sitter på biosalongen med Sandra,Ella,Matilda,Daniella och Nor! Vi ska se Colombiana! Uppdaterar när jag kommer hem, om hur filmen var och med massa bilder! Bion slutar halv 12 någonting så är nog hemma 12 eller något! Ha en bra fortsatt kväll!/Emilia&Ella

24:e september

Tröja-Daniellas
Jeans-BikBok
Skor-Bianco

Bio och stan

hej hej var ute och sålde GT precis.Så himla jobbigt. Men ska snart till stan med danni sandra och emilia och kolla på modevisning sen gå på bio med dom kanske kanske.
/ella

RÖSTA

1.
2.




create free polls | comment on this

Godmorgon

Vakna kl halv 8, och det stör mig.. om jag inte får sova en liten stund nu på dagen nu så kommer jag vara skitsur! Är på jättedåligt humör för att jag orkar inte ha sömnproblem! Jag lovar att ja har det.. vilken vanlig 14åringvaknar efter 6 timmar efter en heeel skolvecka med bara plugg?
Sen när jag kan sova ut, då sover jag bara 6 timmar? (det är pyttelite för mig)
Någon som vet vad mitt problem är? 

här om dagen när jag skulle tll stan..

Daniellas place

Gick hem till Danni vid halv 8 tiden, eller nått! Sen såg vi på idol åt våra Ben&Jerry! Sen satt vi bara och snacka jättelänge och försökte planera lördagen, men det går inte så bra! Vi skulle kollat på bio, sen ville inte några.. oså a!
Innan jag gick:




hahah söt!




harry potter

Sitter och tittar på Harry potter med dator nyduschad och sitter i min syrras rum!
Alltså harry potter är verkligen världens bästa film jag älskar den verkligen min favorit! Och böckerna är sjukt bra man verkligen fastnar! Var hos danni förut med massa andra men ska snart sova ska up och sälja gt imorgon sen åka till stan och kolla min kusins modevisning!

IGÅR

Min och emilias gemensamma shopping från igår.
VILA
Odd molly

FREDAG

Oj, gud va dåligt jag har uppdaterat.. Höll på med detta inlägget för jättelänge sen men sen blev det inte av! Men ikväll ska vi nog vara alla tjejerna hos Daniella! Alla har köpt var sin Ben&Jerry. Älskar deeeee♥ och så ska vi kolla på film och bara snacka tror jag! Mys, uppdaterar innan jag går! 
Lite bilder från skolan






Har du iphone? Lägg till våran blogg på hemskärmen.


SNABBIS!

Var över hos Ella i ungefär en kvart snabbt för att vi skulle göra prata lite grejer om bloggen! Hehe, hemligt 
Men iallfall, har bara pluggat spanska denna förmiddagen så jag är värd en b&j imorgon alltså! (till och pappa sa de) Han blir jättesur på mig när jag säger att jag vill ha en Ben&Jerry i affären ''det är 50 spänn för sådär lite glass'' du kan köpa 3 sånna här för samma pris!
Det är inte samma sak..





Dröm/emilia

Tumblr_lreyxw5esl1qbg9lpo1_500_large
Tumblr_lru589lsew1qc9qjro1_500_large
Tumblr_lpxueembi31qbh3sho1_500_large
Tumblr_lr8yfgks7o1qdquqyo1_500_large
Tumblr_lrtzwwgfl61r331r3o1_500_large
Tumblr_lqwv1pnlpc1qhvr5ko1_500_large



lejon kungen/ella

Hej hej nu har jag gjort lite spanska och ätit precis. Sen ska jag titta på lejonkungen men min lillebror haha.Och sen kanske emilia skulle komma över(vi bor grannar) och hoppa stuttsmatta eller vad vi ska göra. Vi ser att vi har väldigt många läsare men också jättelite kommentarer..
/ella

22 september


Jacka-Bikbok
Kofta-Zara
Jeans-Zara
Blus-Gina
Stövlar-esprit
Tröja-Tessie
Jeans-Bikbok
Stövlar-ellos

Vinter skor

huntesstövlar (med strumpa)
Primeboots.
uggs

Godmorgon!/emilia

Har suttit heela gårdagen och bara pluggat! Men nu är jag snart fri! Bara ett matteprov till att plugga på! Även fast det kommer mer sen men ändå.

Vi hade somsagt lexbyjoggen igår, och det var 6.5 km inte en mil. Pjuuh. Vi joggade/gick hela på 40 min typ! Ganska så nöjd.. haha med min kondition så var det väldigt bra! Har faktist bestämt med Sanna och Danni att börja jogga på onsdagar! Det klarar jag nog(Y) Tränar ju bara cheer 2 gånger i veckan, det är väädligt lite tycker jag. 

sociala mina vänner är..

/emilia




Godmorgon

Vaknade halv sju jag trodde att vi började halv nio idag. Och så skulle jag gå in på skolans hemsida och kolla när vi börjar så funkar den inte.. Men efter ett tag kom jag in och såg att vi börjdade halv tio. Och jag kan inte somna om igen ..
Choices-cute-fashion-girl-jewelry-favim.com-134889_large
/ella

SITTER OCH PLUGGAR FÖRFULLT

Hej sitter mest och pluggar, så det blir inte så mycket tid över att blogga tyvärr!
Såg föresten mitt skolfoto idag, har det på min mobil. Kul att jag log med tänderna för en gång skull;)
Annars var det väl som alla andra skolfoton! Men gör la nått mer inlägg ikväll sen! Men nu måste jag fortsätta men NOn. /emilia


Cheer-träning

Nu sitter jag (ella) hemma har läst lite och försökt ta en tupplur eftersom jag är så himla trött. Idag i skolan hade vi nåt som heter lexby joggen man ska springa 6km och det är så jobbigt! Så jag är super trött nu. SKa ta bussen till träningen om en timma ungefär!
/ella

NYTT!

Hade fått hem mina skor igår när jag kom hem från träningen! 

Bullboxer boots: 1100:- 

Stövlar 500:-  
/emilia

NY KATEGORI

-Cheerleading!
Det är en stor sak som jag och Ella älskar, och har gjort i nästan halva våra liv! Började när vi var 8-9 år, och så har vi hållit på tills nu! Så, vi kommer lägga in videosar och bilder och sådant från träningar oså! 

Våran dräkt! 




Detta är mitt lag, (förra säsongen) Vi kom etta på RM (typ som SM fast man inte går viade till EM) av typ 6-8 lag tror jag? Har faktist ingen aning hur många lag det var! 
Men det var mitt roligaste år på länge. Vi hade sååå kul! Åh!♥ 
Nu är det helt andra lag, men det kommer bli sjukt kul iår med!






--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
/emilia




Skolan

Hej hej sitter i skolan nu och vi har håltimme. Vi ska springa lexbyjoggen senare så då har vi ingen gympa.
Senare efter skolan åker jag till cheerleading-träningen. Så emilia bloggar säkert när hon kommer hem.

/ella

NYTT I GARDEROBEN



Rosa Jeans från Zara 279:-


Tröja från Zara, 279:-


Linne från någon affär i Göteborg 199:-

Och så köpte jag en vit bandeu från Gina Tricot. 
/emilia





MAN LEVER BARA EN GÅNG

Hej vi heter Ella och Emilia. Vårt intresse är cheerleading, Emilia bytte förening till GCO för nåra år sedan, och nu vi går i olika föreningar (GCO och GCT) som konkurerar mot varanda. Vi är födda 1997, och vi är båda två från Göteborg. Just nu går vi i 8:onde klass, vi har presic börjat. Vi älskar att shoppa kläder och smycken andra småsaker! Vårat mål i livet är att komma så långt vi kan, vi har alltid drömt om att desgina saker och ting sen vi var små. Vi har väldigt många tankar om våran framtid och vårat motto är att man bara lever EN gång. 


RSS 2.0