BYTER BLOGGPORTAL

Vi känner att vi vill byta bloggportal nu, nattstad är bättre. Har tröttnatt på blogg.se och så visar dom tydligen fel på statistiken? Och deras app suger, japp. Det finns massa orsaker. Jag tycker också att nattstad har snyggare designer. Renare oså, eller Ella tycker blogg.se har finare men vi ska iallfall byta. Sen så tjänar man ju pengar på nattstad, nu tror jag inte vi kommer tjäna bra pengar men ändå.

HOPPAS NI FORTSÄTTER LÄSA. Puss

www.nattstad.se/emiliaella
www.nattstad.se/emiliaella
www.nattstad.se/emiliaella
www.nattstad.se/emiliaella
www.nattstad.se/emiliaella




Sommar?

Jätte fint väder ute nu verkligen. Trodde nästan att det var sommar när jag gick ut och sålde gt. Just nu sitter och pratar med folk på mobilen och Facebook. SKa till stan med daniella sen och om matilda och linnea ska med? Har för mig det nu? Men ska faktiskt försöka spara mina pengar ett tag nu. Och så jag har råd med ljusblåa palladium!
Så vet inte om jag ska med till stan nu eller inte haha?
image description

Möta upp Andrea och Victoria

Nu ska jag ta bussen till Frölundatorg. Ska möta upp Andrea och Victoria. Andrea ska slinga håret, och efter det åker vi in till stan! Har som vanligt ingen mobil med mig pga att jag inte har någon. Hehe, känner att jag kommer ha riktigt tråkigt på vägen dit! Men det löser la sig, kan ta en annan mobil eller liknande. Men nu ska jag fixa klart mig, sen ska jag åka. Det tar en timme och lite mer så det är bara för mig att stå ut! Haha, kommer troligtvis inte hinna uppdatera efter jag kommit hem från stan eftersom jag ska på kalas. Sen hem till Sandra. Ha en bra lördag! /Emilia




Trött som aldrig förr

''Vaknade'' nyss, somnade vid 1 igår, vaknar nu. Efter 7 timmars sömn. Jättetrött?! Varför vaknar jag om jag är så himla trött? Får panik, hjäspar hela tiden. Så jädra jobbigt, och jag kan verkligen inte somna om. Idag så har jag massa planerat, ska hinna vara med Victoria och göra nytt pass under dagen. Sen ikväll måste jag följa med för min kusin fyller år. Men jag hade redan planerat den kvällen så fick lite agretion när mamma säger att jag måste följa med. Så a inte så jättekul. Trodde jag kunde slingra mig ur det (som vsnligt) men nej inte idag, ''för då var jag tvungen och ringa själv och säga att jag inte kan komma'' Det är bara för att straffa mig. Aja, nu ska jag försöka sova, om det ens går. /Godnatt

Vickaaaaan

HEMMA

Först efter jag hade kommit hem åkte jag till sportlife och solade. Sen mötte jag och Linnea Anton på konfan, så var det inget så vi bangade de. Åkte hem till Linnea, sen kom Danni och Sandra. Vi bara dega, slogs, och kolla på film och åt lite goda saker! En degig kväll, men imorgon är det andra bullar! HEHE. Berättar mer imorgon. Men nu ska jag äta lite godis, sen ska jag nog gå och lägga mig. Är jättetrött! Hoppade ni hade en bra fredag! /E



HOME

Nu är jag hemma, ska ut och ta en promenad snart! Går väl i en timme eller något sådant! Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt, orkar inte va hemma. Det är en sak som är klart i alla fall. Jag vet jätte foreveralone och gå ut och gå ensam, men med lite musik så ska det nog gå bra! Eller om någon vill följa med mig?
EN DAG SOM VAR SJUKT ROLIG

Äntligen!

/ella&emilia


@fikar


Nu har min VS underdel kommit.Äntligen


Så fick hem underdelen till den ena bikinin idag. Är jätte nöjd med bikinisarna jag fick från VS och många frågade vilken storlek jag tog på dom. Och jag tog Small.Dom är ganska normala i storleken tycker jag inte för stora eller för små?
image description

45 minuter!

image description

Lång promenad

Hemma nu åt lunch på lydias med emilia. Sen kollade lite en snabbis och sedan fick vi luffa på coop. För att vi väntade på bussen.Och nu är vi hemma igen gjorde the till mig själv snabbt och nu ska jag och emilia ta en lång promenad för vi orkade inte åka till sportlfe så det får bli såhär istället! Sen hem vila och sedan konfa!
image description

PROMENAD

Åh va fint vädret är! Jag och Ella orkade inte åka till sportlife, är hellre ute och tar en promenad ute i de fina vädret! Åh, mår så bra av sånt här! Vi går väl en timme eller något sen så är det konfa! Imorgon är det fredag, veckorna går som sagt jättesnabbt! Ha en bra torsdag! /Emilia


TRÄNING

Har fått lite frågar gällande min och Ellas träning! Hur vi håller oss i form hur vi äter osv.
Tycker det är lite speciellt att ta detta på en blogg, för alla är fina som dom är! Jag vet att det är väldigt mycket press på tjejer hur vi ska se ut osv. Kanske inte alla, det finns folk som fullständigt skiter i hur dom ser ut, vissa bryr sig mer och vissa mindre. Men jag kan ju säga lite. Jag och Ella tränar cheerleading 2-3 gånger i veckan. Sedan så tränar iallfall jag, eller jag har gjort det senaste iallfall, tränat på sportlife. Det gjorde jag mycket för ett år sedan också med min mamma. Men nu ska Ella också börja träna där eftersom hon inte har lika mycket med cheerleadingen. Så cheerleading, sportlife och promenader! Jag rör mig nästan vartenda dag. Någonting gällande träning, jag gillar att röra på mig och så. Sen har jag aldrig gillat att känna mig tjock och sådär, och nej jag säger inte att jag är det men jag vill helst hålla mig tränad och smal. Har alltid varit det sen jag var liten. Har typ adhd, haha! Rörde mig hela hela tiden.
Men nu på senaste tiden har jag slappat lite med träningen och maten. Har ätit hur mycket godis och kakor och bullar. Alltså allt man kan tänka sig, fikat hela tiden och så. Och jag har gått upp 6 kg! Kan ju vara muskler också, men aa så det har jag lite ångest för faktiskt! Hehe. Och nu menar jag inte en kaka per dag, utan jag åt upp ett helt sånt kakpaket med typ 20 kakor på mindre än en vecka. Så aa inte så jättebra kanske. Pluss att man mår dåligare, blodsockret höjs ju och sänks hela tiden så man blir ju pigg ena stunden och trött andra. Men om jag nu ska vara ärlig så tänker jag ju på vad jag äter, ja! Men godis och sånt är det ju väldigt svårt att hålla mig ifrån. Men jag gör så gott jag kan! Mitt och Ellas mål är att få sin ''drömkropp'' till sommaren och sen till sommaren äta hur mycket man vill och inte bry sig någonting. För man ska ju njuta, ellerhur?

Sen har någon frågat hur många gånger vi tränar i veckan och om ja kunde lägga ut ett schema?
Och nej det kommer jag inte göra. Detta är ingen träningsblogg. Menar verkligen inget illa men jag tycker inte det är så lämpligt att lägga ut ett schema sådär. Men jag kan ju säga att vi rör på oss alla dagar i veckan utom lördag! Så så är det! Hoppas ni fick iallfall svar på era frågor. Om ni undrar mer är det bara att ställa! 

319691_234290649968191_171695256227731_715842_543418_n_large
Tumblr_lzdqc8ix3j1r52k8so1_500_large
och nej, jag strävar inte efter en sån här kropp direkt..


JOLEN

Hemma. Det var jätte kul åkte till träningshallen med daniella linnea och Emilia. Jag fick också träna PS var så länge sen men fortfarande roligt. Men linnea var ju så duktig första gången hon tränade på partner stunt och hon var så duktig! Och så körde vi baskets också as läskigt flög hur högt som helst kändes det som!
image description

-


♥ Att sommaren/vårenn är påväg! Några vårtecken iallfall? Kanske inte jättevarmt men, man kan iallfall använda skinnjacka? Och man hör att alla fåglar börjar kkvittra! (HEHE) får iof ångest utav det. Vet inte inte varför. Men något med våren jag får ångest för typ... 

♥Att det snart är DM! Är jättetaggad! Känner verkligen att det kommer gå bra för oss nu! Vi är ett grymt lag, åh det är nart! 

♥Att jag ska till London snart! Verkligen jättekul, ska shoppa massa, se massa nya saker. (väldigt viktigt enlig mig) Att få se lite av olika länder. Så det ser jag verkligen fram emot! 

♥Att allt går så himla snabbt!? Veckorna bara flyger förbi.. Det är bra iof för då är vi närmare sommarn! Men det går läskigt snabbt! Kommer ju snart ha barn o man och jobba.. Inte kul. Vill vara ung hela livet ut! 
♥Att det är hemskt väder i just dessa månaderna Januarie,Febuari,Mars. Helvetes månader när de gällr väder. Kallt, slask, massa dåligt. Det är dom månaderna jag är mest deprimerad typ. Eller det är det.
♥Facebook. Det är faktiskt väldigt tråkigt om man tänker efter? Vi har ju skoldatorer i skolan så man gör ju allt på den. Och det är klart att man kollar bloggar och facebook när man egentligen ska pligga? Och ibland är man inne och inte har något att göra ens så bara sitter man där och scrollar ner och kolla vad alla andra håller på med.. Inget pliugg = dåligare betyg.. Ärligt jag hade önskat att dom typ hade blockat facebook eller något..





I'm hooome

Är hemma nu! Efter skolan åkte jag hem och åt lite sedan så åkte jag och kollade på när Linnea tränade Parterstunt! Ella har massa bilder och videosar så det kommer! Men det var jättekul att se, Ella gjorde lite också, så aa det var iallafall jättekul att kolla på, gjorde lite gymnastik imellan och sånt där, och spottade på Linnea. (Spotta betyder passa) Hehe. Så misstolka EJ! Men japp, nu har jag precis ätit ska ut och ta en promme med Ella! /Emilia


Partner stunt

Så nu ska jag dricka the och äta knäcebröd. Sen tar jag bussen för ska med på linnea partner stunt träning. Så det ska bli roligt gjorde ju själv det förrut men slutade eftersom jag inte hade tid. Så hinner inte uppdatera sen förens jag kommer hem. Och måste också ta med mina spanska böcker dit har diagnos på fredag-.-
gammal bild på linda på norska gränsen!
image description

TRÄNAT

Kom nyss hem från träningen, det gick verkligen jättebra idag! ÅH, är så taggad till DM! Nu är det inte långt kvar och vi är redo för tävling nästan tycker jag. Men nu ska jag ta en dusch sedan ska jag bara dega för jag har sovmorgon imorgon så det är jätteskönt! Gjorde också flickis själv idag, utan pass! Men tyvärr inte på hårt golv utan en jättestuttsig matta! Men ändå, hehe. Imo rgon skulle jag egentligen tränat på sportlife med Ella men hon kunde inte nu. Men vi ska ta en promenad istället på kvällen! Taggar beachbodyn 2012. Yes /Emilia

FÖRLÅT FÖR ATT JAG SER UT SOM STRYK PÅ BILDEN





 


The Majors!

image description

Fyller år snart ju!

image description

Semlor

Sitter i bilen köpte semlor förrut till hela familjen och en till min granne. Ska snart åka till allum med min syster sen ta en springrunda med någon. Men nu åker jag hem först förresten istället för mandelmassa på semlorna så fanns det vanilj kräm. Och tog såklart deet istället för jag gillar inte ens mandelmassa.
image description

PLUGG-ÄTA-TRÄNA

Som en helt vanlig tisdag, träning med bästa Cats! Två veckor sedan sist nu? Har inte träffat alla på jättelänge, och Victoria? Hallå, hur länge sen var det.. iallfall jättelänge sedan:( Annars har jag bara pluggat på spanskan och ätit lite. Är jätteglad för jag får ta med min systers iphone till träningen! (Musik och kunna ringa) Åh va skönt.. Saknar min älskling:'( Men jag hoppas pappa fixar så jag kan få en ny snart. Men nu ska jag plugga lite mer, sen ska jag åka till träningen! Kommer inte kunna uppdatera tills klockan 9 tyvärr. För det är då jag kommer hem. Ha en bra tisdagskväll! /Emilia



School

Hej hej kom in nu ska åka med mamma och handla nu och sedan måste jag råplugga till spanskan på fredag. Eller jag säger att jag ska plugga men kommer inte göra det tyvärr! Men vi får hoppas.

image description


Dag 11. Om jag hade en dag kvar att leva skulle jag göra detta

GUD, det finns jättemycket saker jag hade velat göra!! Hade fått panik typ på allt jag ville göra? Resa till massa olika länder, göra massa sånna saker ''once in a lifetime'' typ flyga fallstjärm (säger man flyga)? Aa det, umgåtts med vänner familj, ätit MASSA goda saker, verkligen allt. Vill inte ens tänka denna tanken, men. Men jag hade ju inte hunnit åka till massa olika länder, haha men jaa gjort allt det andra jag skrev! 
image description

GODNATT

Nu har jag krupit ner under täcket, haha, okej nej men jo. Gick en timmes (rask) promenad med mamma så det kändes skönt! Imorgon ska jag träna, längesedan jag tränade cheerleading! Ska bli jättekul, nu taggar vi till DM! Åh va kul det ska bli, är inte ett dugg nervös, tror inte jag kommer vara det på tävlingen heller. För jag har tävlat så många år nu så känner ingen nervositet! Men första gången jag skulle tävla, tror nog jag aldrig varit så nervös! Typ spydde, haha! Men nu ska jag sova, tisdag imorgon med 30 minuter sovmorgon! WIE
Tumblr_lzpo21k5po1rpqi8ko1_500_large
Tumblr_lykkjztxgu1qigjxao1_500_large

Trött!

Kom hem från träningen nu. Gud det var jätte jobbigt tränade i 2,5 timma. Och är ganska svettig och skit trött verkligen. Så nu när jag kom hem har jag gjort te. Och sitter och dricker det nu. Och fick precis reda på att jag har tio minuters längre sovmorgon! Det är faktiskt ganska mycket ibland.
image description
image description

FIKAR

Ska fika nu, semlor! De är typ de godaste jag vet.. ÅH så dum som jag är så åt ja upp min semla på dagen? Öh, jätteosmart. Ikväll ska jag bara kolla igenom lite med skolan och sen ska jag kolla på mammor och minimodeller! /Emilia


Semla x2

Efter skolan åkte jag och Matilda till Ica och köpte var sin semla! Sen så åkte vi hem till Matilda, hann vara där i typ 10 minuter innan jag gick hem. För hon skulle vara med sin syster hon inte har träffat osv. Sen när jag kom hem hade mamma köpt semlor till alla i familjen eftersom det är semledagen imorgon! Vi firar de då en dag tidigare men skit samma. Så aa fetto, men à. /Emilia


Måndag

Slutade halv ett idag. Ska äta lite och måste plugga tyvär också sen ska jag ta bussen till träningen. Har ju inte tränat på hela lovet faktiskt eller har ju tränat för att jag åkte skidor varje dag. Men ingen cheerleading.
HAR CHEERLEADING KL'DER PÅ MIG
image description

SVAR

kan du visa en bild när du har på dej de? och hur mkt kosta tullen?

Svar: Aa det kan jag göra när jag fått underdelen osv. Och först kostar frakten beroende på hur mycket kläderna som du beställt väger. Och när du ska hämta ut paketet så kostar det 200-300kr

Var köper ni era juicy couture koftor/mjukisbyxor?
Har ni någon gång beställt från deras hemsida? I så fall, vad kostade frakten/tullen?
Jättetacksam för svar! <3

Svar: Jag (Emilia) har inga juicydressar tyvärr, men Ella beställde sina två från juicycouture.com. 
Frakten kostar runt 100-200 kr tror jag. Sen finns det ju andra sidor som är mycket billigare men dom är ju fejk. 

Vart har du fixat bilden med dom "effekterna"
Jätte cool!
Bra blogg förresten
Kram

Jag fixade den i www.picnik.com Dom ska lägga ner i april så nu är det gratis att använda ''premium''effekter och annat.

hej jag såg att emilia sa att ni kommer att tatuera er två jag menar får ni göra det av era föräldrar och vet dom om de annars är ni fina tjejer ! <3

Hej sötnos, nej vi får inte tatuera oss som vi skrev i ett inlägg! Haha, det var såklart driv. Min mamma skulle aldrig säga ja till det tyvärr... Får alltid samma svar ''När du är 18 får du tatuera dig!'' Så aa, men jag och Ella hade tråkigt den kvällen så vi gjorde ett sånt drivinlägg. Men aa förlåt till er som trodde på det! HEHE det är tyvärr inte sant. 

Ella, vilken storlek har du på dina Juicy dressar?
Snälla svara? :D

Jag har storlek M på både byxorna och koftan!






Victorias secret bikini

Pappa var nyss på ica och hämtade ut ett paket åt mig, Och det var bikinisar från victorias secret. Fick bara överdelarna än så länge. Det blev något fel så underdelarna kommer senare.
image description

BILDER FRÅN SÄLEN 2012

image description

Dag 10. Vad jag åt idag

Jätteointressant.. haha men
Frukost: fil och två grova mackor
Lunch: mc'donalds!
och en frukt;) Det har ja ätit än så länge! Hehe
354174-7-1329652817175_large
Mmh_168422947_large



HEMMA!

Bilresan gick snabbt, sov den mesta tiden typ och kollade på I'm a legend! Stannade på donken också;) Gottt, såg ut som stryk.. Men i alla fall. Det har varit så himla roligt! ÅH, ville inte åka hem än, skulle lätt kunna vara borta några dagar tilll i alla fall. Sen så har man ju varit med sin bästa vän under hela resan, har planerat väldigt mycket, skrattat jättemycket, haha! Vi har heller aldrig tråkigt tillsammans, och tänker samma saker gör vi hela tiden. aw

När jag gick upp på mitt rum så hade mamma gjort om det! ÅH, det blev så himla fint! Är jättejättenöjd! Hon är så snäll min mamma, tänker på mig:') Har tagit bilder på det såklart, kan visa för och efter sen eller något. Men nu ska jag bara sitta här i mitt nya rum och kolla bloggar och sånt där! Sen ikväll ska jag ha en ''spakväll'' HAH.. ne men typ. Bara sköta om mig själv, känner mig inte så jättefräch! Sen imorgon är det hemskt skola, men vi taggar påsklov. Sen så ska jag ju till London så det längtar jag jättemycket till! /Emilia

-

Dag 8. En bild på dig och en vän

JULIA! Denna bilden är tagen exakt för ett år sedan. 19 februari!


Melodifestivalen


KARLSTAD

Nu sitter jag här i vid datorn medans Ella duschar. Imorgon är vi hemma i Göteborg, för vi ska sova en natt här! Det har varit jättekul verkligen, ååh! Ville inte åka hem, buhu. Plus att nu är lovet slut, inte så himla kul! Men vi berättar mer när vi kommer hem imorgon. och lägger upp massa bilder från Ellas kamera och så! Hoppas ni har haft ett jättebra lov, det har vi haft i alla fall. Nu ska vi väl gå och kolla på solsidan och sen äta efterätt! Ha de bra sålänge/ Emilia




Smothiee myskväll!


BIO

Sitter och väntar på att vi ska få gå in i biosalongen! Vi ska se mission imposible, asmysigt! Puss/ Emilia & Ella

 


DRÖMKROPP




Fikar

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2927272/images/2012/pic_189516799.jpg" class="image">


Wiee!

Vi hinner tyvärr inte kolla på top model ikväll, utan vi måste börja fixa oss! För Joel och Oscar (två asgoa och sjukt snygga killar vi träffade på ica) smsade oss och frågade om vi ville komma till Oscars stuga. Så Ellas mamma skjutsar oss till deras stuga så skulle vi vara med dom! Askul, och träffa nya människor. Ha en bra kväll! /Emilia Ella


Ansiktsmask

Nu sitter vi och väntar på maten och kollar på tv med ansiktsmask! Efter vi hade åkt lite åkte vi och badade på ett vattenpalats som var vid backarna! Kan bara säga en sak. Hatar att vara tjej ibland.. Ikväll ska vi kolla på top model Sverige och sådääär! Förlåt för jättedålig uppdatering men det kommer massa när vi kommer hem! /Emilia


Paus på donken

Sitter och tar en paus på donken!
(skulle kommit upp igår på dagen)


Before i die

Tumblr_lz71z1z41m1rnihywo1_500_large
Tumblr_lynfztvcat1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lyhrbt1smj1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lyosfafwqe1rox3aao1_500_large
Tumblr_lz3ho0uq6k1rox3aao1_500_large
Tumblr_lz3q45xxqz1rox3aao1_500_large
Tumblr_lz3fk0npew1rox3aao1_500_large
Tumblr_lz3l1ctbyp1rox3aao1_500_large
Tumblr_lz3hx3dqa61r19jj3o1_500_large
Tumblr_lyuk70hkxk1rox3aao1_500_large
Tumblr_lyuo0jivgu1rox3aao1_500_large
Tumblr_lyvon79z621rox3aao1_500_large
Tumblr_lyxnfijjzv1rox3aao1_500_large
Tumblr_lyxugejuhk1rox3aao1_500_large
Tumblr_lyumqambso1rox3aao1_500_large
Tumblr_lyumqambso1rox3aao1_500_large
402300_10150545909393720_214313598719_8971656_1158155311_n_large
Tumblr_lyxjgjvh0i1qka6vxo1_500_large
Tumblr_lyw11schrx1rojpgto1_500_large
399786_218393744909147_139614596120396_470478_673538474_n_large





Backen!

Nu är vi påväg ner till backarna och ska åka! Vi har fått jätte len hy från igår. Vi ska åka hela dagen så jag tror inte det det blir något mer inlägg på dagen, men ikväll blir det nog något + tidsinställt! /Emilia & Ella


Säääääälen❤

Nu har vi bastat, rullat oss i snön och haft ansiktsmask osv! Åh så skönt, vi har haft det jätteroligt idag verkligen, skrattat jättemycket! Haha, nu sitter vi och kollar på Wallander. Ska kolla på film lite senare också! Ha det bra! /Emilia och Ella


VISSTE NI DETTA OM MIG?

-Jag ställer väldigt höga krav på mig själv, och när jag inte klarar de typ byter jag ihop! HAHA.. 
-Jag har haft runt 5-6 bloggar. En gjorde jag typ i 4an, Julia viasde mig men jag fattade ingenting så jag bara la in några bilder på mina vänner och skrev om dom. Sen gick jag aldirg mer in på den. 
-Jag har varit i Kroatien 11-12 år i rad.
-Jag överdriver väldigt mycket när jag ska planera saker, och sen blir det aldrig likadant som jag hade tänkt mig!
-Skulle aldrig klara mig om jag inte hade haft musik, tänk va tråkigt det hade varit?
-Jag har gått i simningx2,ridning,dans,fotboll,handboll,teaterx2,gymnastikx4, det är bara dom jag kommer på. Säkert npgra fler till.. Men sen lyckades jag hitta något jag älskade och det var ju cheerleading!
-Jag älskar disneyfilmer! 
-Vi bilade ner till kroatien för två år sedan, det var jättejobbigt ibland för jag har sånt dåligt tålamord. Men det var faktiskt väldigt kul också! 
-Jag äter oftast för mycket (på helger) alltså middagar så min mage typ spricker. Jag äter även fast jag är proppmätt! Inte bra..
-Jag gör 100 situps per dag!
-Jag skulle vilja ha antingen ljusare hår i sommar eller mörkare.. HM
-Jag är ganska lång, 175. 
-Jag har inte så jättebra självförtroende när det gäller mitt uteséende. Ibland kan jag väl vara nöjd. Men jag klagar mest!
-Min största största dröm är att bli en VS-modell.
-Det kom fram en kvinna i stan till mig när jag var med Victoria i varberg, hon frågade om jag var intreserad av att bli modell. Så jag ska nog skicka in bilder snart till henne! Jättekul!! ÅH


John tucker must die

Sitter i bilen och kollar på film! Vi har de jättemysigt. Vi är snart framme typ, ha de bra! /Emilia


Nuuu drar vi till sälen


LONDON

Tumblr_lv2ycj3du11r183mao1_500_large
Tumblr_lz7biwf4gd1r95df7o1_500_large
C13d53ce529f11e19e4a12313813ffc0_7_large
Tumblr_lz75r5aqmq1qcxdfxo1_500_large
179323357_dcf7eb093a_b_large


GODMORGON

Mamma väkte mig runt nio-tiden för att jag skulle äta frukost, kolla packningen och sånt en sista gång! ÅÅHH va kul, snart åker vi! Längtar! Så nu har jag allting klart, pengar, packning osv! När vi kommer hem kommer det bli massa bilder och jättebra bloggning + under veckan kommer det vara minst två tidsinlägg! Inte jättemycket, men ändå något. Vi kommer hem den 19 februari alltså på söndag nästa vecka. Ni andra får ha ett jättebra sportlov! /Emilia



REDO



HAHA, ja dör.. jättesoeeet!! Håller på att packar, går inte så bra eftersom jag bara testar alla saker! Måste tag i detta nu eftersom vi åker imorgonbiitti!! PANIK

VILL HA NU TILL VÅREN

LL HA


Sälen imorgon

Kom hem från träningen för en stund sen, köpte massa godis i stan med Emilia fast hälften ligger tyärr i min mage! Men fick precis ett nytt skidunderställ av pappa jag ba heh tack. Nej men den va la fin? Aa men imorgon tidigt åker vi iallfall!

image description

FREDAG

Sitter och äter godis, Ska börja packa snart! Har massa saker jag ska ha med mig. Ska också göra ett spotifylista som jag och Ella kan lyssna på hela vägen. ÅH vad jag längtar!! Skulle egentligen åkt till konfan på någon kväll (?) Men jag hinner inte + att jag vill vara med familjen ikväll! Ska ju inte tärffa odm på en hel vecka. Eller det tror ja jag klarar! HAHA, det blir nog inga större problem!



Oj hehe

Kom nyss in, har varit på stan med Ella. Vi gick direkt till 4-gott och köpte massa massa godis! Köpte för 50:- Okej inte så mycket, eftersom jag ska ha under hela resan.. Aja, får köpa nytt om det behövs! Sen satt vi i arkaden och pratade jättelänge! (Eller a drömde oss bort till våra drömliv) Hehe.. Framtiden då;) Tror vi satt där i typ en och en halvtimme och bara pratade om det! Nu är ja hemma, ska äta jättegod mat♥ Ha en bra fredagkväll! Puss/EMILIA




DAG 7

Dag 7. Mina rädslor
Mina rädslor.. Jag är typ rädd för allt, haha nej men. En rädsla jag har är att låsa på toaletter där det inte är ett ''säkert lås'' gillar inte att åka hiss heller. Jag tror att det är klaustrofobi, eller aa det är det nog. Men sen en annan sak är höjder, får alltid svindel när jag ser folk som står nära kanter som är flera meer högt upp. Ne uuuch, SEN är jag också rädd för att gå ensam på kvällarna, hatar det verkligen. Så något hämtar mig oftast eller så möter någon mig. Tror alltid att det ska komma någon och stanna med bilen eller något liknande.. Det var dom tre värsta rädslorna jag har! 
5166297480_945c129647_z_large
Tumblr_lx01p4qxn71r5lkpfo1_500_large
Tumblr_lspjn93rsf1qebpfqo1_500_large

Värt att köpa proactive?

Jag och min syrra kollade på den reklamen med proactive, Och den kosar 500kr för ett sånt paket. Och om vi delar på det blir det ju bara 250kr eller 32,5kr i månaden haha? men är det verkligen så bra som dom säger? någon som vet sp ka ni jätte gära skriva det.
/ella

KONFA

Är på sjukt bra humör! Idag är det torsdag vilket betyder att det är fredag imorgon, och vi är klara med snart alla prov! Bara ett engelskaprov, men de klarar ja nog.. NO:n gick faktiskt väldigt bra, men som vanligt har ja så mycket och skriva så det är alltid jag som är kvar sist! Alltid. Och jag överdriver inte. Men nu är det inte alls långt kvar tills vi åker! Wiiie, imorgon ska vi till 4-gott efter skolan och köpa hur mycket godis som helst! Skolan förövrigt var en plåga, aldrig haft så ont i magen? Och skolsystern var inte där, så var tvungen att lägga mig på två bänkar och typ försöka få bort smärtan! Men jag klarade iallfall mig egenom den sista lektionen.. 

omg

Ont i magen

Hej åkte hem tidigare från skolan för har så sjukt ont i magen. Så jag orkade inte och skolsyster var inte där så jag kunde inte ta en ipren. Brukar alltid ta det när jag får ont i miagen så går det över efter typ en kvart eller mer? Men vet inte om jag går på konfan eller inte nu heller.. Men ska kolla på meodifestivalen på datorn nu och sova lite!
image description

PLUGG

ÅH, så himla segt. Jag orkar inte mer, hatar denna jäkla NO:n. Bläää, vill ha lov. Och imorgon slutar vi halv 4, då är man hemma 4. Gud va jobbigt, älskar att klaga! Är expert på de;) Ne men det är ju jobbigt, dom värsta lektionerna. Matte, No, Teknik.. (Har vi inte svenska också? :O) Uch hatar torsdagar.. Men nu får jag fortsätta plugga lite till. Sen får jag sluta, kan inte hålla på så länge till. Kommer typ avlida.. Men jag taggar med bra musik som får mig på bra humör så de är lungt! (nej de är de inte) Vill typ gråta, /Emilia






gammal musik!

Har fortfarande fastnat runt all denna gammla musiken. Man får så många gammla minnen av gammal musik. Men ååå jag orkar int eatt jag måste gå och duscha nu och sen råplugga inför NO provet imorgnon. Hatar att jag haft typ tusen läxor denna veckan, Och imorgon hinner jag inte plugga så mycket eftersom jag har konfa också! men har ialafall sovmorgon imon till halv tie!
haha lejon...
//ella

GAMMAL BILD

Dag 6. En gammal bild på dig själv



Jag och Jenny! Detta var i början av sjuan, hade precis börjat!
Lite mer än ett år sedan, inte jättejättegammal men. 



GYMMAT

Sitter och dör nu så jobbigt det var. Gymmade med Emilia efter skolan, vi tränade ungefär i en timme och tio minuter. Brännde ganska mycket under den tiden! Så nu äter jag mat med pappa. Ska råplugga sedan, om NO. Har sex och samlevnad haha. Men sen ska jag duscha är sjukt svettig efter träningen nu asså!

image description

Godnatt

Hemma från träningen nu, det var faktiskt jätteroligt idag. Av en speciell anledning;) HAHA, skoja. Ne men. Åh gud va elak jag är! (kan inte säga) Men en sak som jag kom på nu, att jag älskar när folk kollar surt på en för att man har för hög musik i hörlurarna. Haha, då brukar jag oftast höja lite högre som dom stör sig på det ännu mer! Och jag skiter fullständigt i om dom tycker min musik är dålig, haha!
Men, efter den långa bussresan hem, gick jag direkt in och åt mat och drack och allt ni vet! Och hela mitt huvud bara svajar, de är jätteläskigt? Det kan ju hända ibland om man har druckii för lite eller inte ätit mat, men jag har gjort det nu och jag ramlade typ i duschen bara för mitt huvud var så tungt! HAHAH! gud.. aja. Jag klarade mig, men nu ska jag plugga sen sova! Imorgon ska jag också träna med Ella på sportlife efter skolan! Puss/ Emilia



Vilka vinterskor?

create free polls | comment on this
image description

Spotify

Har gjort en ny spotify. Så nu sitter jag och lyssnar igenom hela sandras spotify lista. typ längst uppe där alla gammla låtar finns.Får massa gammla minnen från det nu och åh vill bara åka till sälen hehe taggad.. Men aa ville bara säga att det är tur att man har spotify..
image description

INSPERATION

BEACHBODY 2012
Tumblr_lz0ex8elnz1rnyob3o1_500_large
Beach-bikini-body-bun-colorful-favim.com-287884_large
Tumblr_loc45abynr1qfzhp0o1_500_large
Tumblr_lxy1ffmb6k1qd7j81o1_500_large
X_e05a76f4_large

SÄLEN

ÅH, på lördag åker jag och Ella till sälen! Kommer bli askul!! Åh, längtar! På fredag åker vi innan hennes träning och köper masssa massa godis och chips som vi kan ha i bilen påvägen dit!  Kommer ha en fet påse godis, mums! Får hoppas att jag inte bryter benet i sälen eller något liknande i sälen. Det är faktiskt första gången ja åker skidor på 7-8 år nästan, kommer inte ihåg när vi var och åkte med min familj senast. Men jag vet att jag inte kan åka iallfall! Eller det känns som om jag kan? Jag vet inte, haha. Tror tyvärr inte det:( Men det är bara att lära sig! Gud va mysigt de kommer bli! Men tyvärr kommer vi inte kunna uppdatera! Vi kommer inte ha något internet och så, men vi kommer göra massa tidsinlägg. Kan inte säga att det blir typ 6 inlägg per dag men 2-3 stycken iallfall. När vi kommer hem kommer det komma massa bilder och allt så det blir jättebra;)
424892_338267762860601_100000321410252_1114720_1592332407_n_large_188129084_large
3174548859_f8e1ddf508_z_large
Tumblr_lyz9uo5ox41qffh7lo1_500_large


Dagen-Tisdag

Tröja- Tessie
Jenas-Bikbok
Uggs
och skinnjacka från holland
image description

DAG 5

Dag 5. Detta ångrar jag

Man ska väl kunna säga att jag ångrar hela 6an. Hur jag såg ut, hur jag betedde mig osv. När jag kollar tillbaka på bilder mår jag illa av bilderna faktiskt! Så har raderat dom flesa bilderna från den tiden. Uch, skäms så oerhöört!! Kanske har några bilder kvar, om ni vill kan jag kanske lägga ut några.. Får se hur det blir med det! 
Tumblr_lyzar8qwna1qj9t8jo1_500_large

Dagen-Onsdag

image description

NU: MAMMOR OCH MINIMODELLER




Så tråkigt.. pluggar hemkunskap

image description

dagen-måndag

Linne-HM
Tröja-Juicy couture
Jeans- Bikbok
image description

TAGGA kroatien med Emilia 2012

Tumblr_lggeuwxjma1qg66jso1_500_large
298785_270694786278760_166429806705259_1255962_1229615_n_large
Tumblr_lyzey6iuxs1roj9ioo1_500_large
Tumblr_ljoh09yswu1qgxnawo1_500_large
Tumblr_lbynmpm6nu1qc28oro1_400_large
Tumblr_leox7amief1qe7odeo1_500_large
Tumblr_lgk5zaztg01qeg2vro1_500_large
Tumblr_lhyr6dvzwx1qi0co4o1_1280_large
08268147059b52_large
Tumblr_lymkurnk6f1r8i52po1_400_large
Tumblr_luobg2iunv1r43axjo1_500_large
08485400567b87_large
Tumblr_lyfktql23j1qedy0so1_500_large
Tumblr_ly8ep7fsnu1r2lhjbo1_500_large
B214424530_large
Tumblr_lu5xbbdtyf1qe8kamo1_500_large
Tumblr_lyw7buutjv1r0q8uqo1_500_large
389916_262905587096759_100001319580789_703091_393621618_n_large
X_b2e8f3f6_large
Tumblr_lyhymwvlpo1r7x7zzo1_400_large
Tumblr_ly27nhfjza1qbgd84o1_500_large
Tumblr_lyv9s5ktpk1r10d4mo1_1280_large
image description

Måndag-

Var på stan men Linnea och Nor. Hade tänkt att köpa typ tre tröjor från gina tricot men jag hittade inget och ska beställa från internet med daniella också. Men köpte lite annat istället. Och vill bara säga att jag har hittat min drömjacka! Är så kär i den. Det är en skinjacka med päls och jag älskar den. Men iallfal på stan glömde jag min data på två olika affärer så fick med panik springa och hämta dom.hehe
Rut.m.fl 159:-
HM 199:- (tror jag)
image description

SNABBT INLÄGG

Måste snabba mig och göra detta inälgget eftersom jag ska börja plugga 15.45. Och sen ska jag plugga i 2-3 timmar här framöver! Skolan gick snabbt, fick sluta en halvtimme senare! Gott, så aaa. Dog på spanskan när hon spela upp massa härlig spansk musik så dansar Daniel så jäkla roligt! Dog av skratt!! Haha! Men nu ska jag bara göra detta så jag får det överstökat! Ikväll åker jag och Matilda, eller om hon inte kan så åker jag och mamma till allum. Det har kommit in jättefina saker på Gina Tricot nu! ÅH! Nu måste ja börja. Puss 

ångest nu är den 47... 


JUST BELIVE IN YOUR DREAMS



Godnatt

Kollar på film just nu med min pappa. Jättehemsk film faktiskt! Den är på femman handlar om typ ett gäng killar och aa jag orkar faktiskt inte förklara. Men den är bra iallfal! Förresten imorgon slutar jag halv ett så då åker jag till allum med Nor och Linnea och kollar på gina tricot eftersom det har kommit in så himla mycket snygga kläder där nu. Igentligen har jag inte pengar men jag får se hur jag löser det..
image description

VILL HA

piZap.com free online photo editor, fun photo effects
piZap.com free online photo editor

Nya kläder från Gina tricot


BILDER FRÅN GÅRDAGEN

















Duschen

Tränade i en och en halv timme cheerleading sen skutsade pappa mig till burger king så åt jag där en snabbis. Och förresten måste verkligen vet. Vad ska jag ta fodrade palladium eller UGGS?Jätte snällt om ni kommenterar det. Men iaf nu ska jag gå och ta en dusch sen får jag se vad jag gör kram!
image description

saturday night

Oj, vi har redan massa läsare såhär tidigt på dagen! Kanske blir besöksrekord idag? Det blev det i alla fall igår. Här är några bilder från igårkväll. Mer kommer senare tror jag, om Sandra lägger upp dom på din blogg. Inte jättebra kvalité, men det kommer somsagt bättre bilder med kameran sen!






Breakfast

Vaknade nu. SOvde hemma istället så jag och emilia gick hem på natten för annars skulle jag inte hinna byta om innan träningen för min lillebror skulle på fotbollsmatch osv. Men nu ska jag gå upp och äta en jättegod frukost. Är verkligen hungrig på frukost idag.(haha) men sen åker jag till träningen och efter det hem eller så kanske jag skulle köpa en snabb grej inne i stan men får se om jag hinner/orkar göra det.
Tumblr_lyvvitnvkf1qm6h1do1_500_large
Tumblr_lyvytoqqvy1r9zx2lo1_500_large
Tumblr_lxunm5fhkf1qaij65o1_500_large
Tumblr_l55bhx18sl1qbvlq7o1_500_large
Tumblr_lwsb8gsn2h1qeroyko1_500_large
Tumblr_looqj9ltx91qe49wpo1_500_large
image description

God morgen!

Hehe, skrev på danska.. Världens tråkigaste!! Aja, sitter och äter frulle, äter världens nyttigaste! Stekt ägg och havregrynsgröt! Går ju inte att vara mer nyttig.. Ska egentligen ut och sälja GT nu men tidningarna var försenade. Så jag tror inte jag kan sälja idag! AAhh va skönt! Det är ju så sjukt kallt? Våran familj vill typ inte bo här längre, haha!

Och för er som undrar hur mycket man tjänar per gång är runt 200 kr. Så det är välförtjänta pengar! Om en timme ungefär, åker jag till träningen och tränar cheerleading! Efter det tar jag bussen hem och är ensam hela dagen eftersom mina föräldrar ska åka på spa.... Åh vill med!! Hade inte suttit fel. Ha en bra söndag! /Emilia


LÖRDAG

Har varit hemma en stund nu, min kväll har varit jättekul! Först kom vi alla till Sanna vid 6. Sen så lagade vi tacos, (som vanligt) HAHA, herregud va mätt jag var efter! Berättar mer om kvällen imorgon, för nu måste jag sova. Imorgon ska jag upp och träna! Efter träningen ska jag plugga tror jag.. Kul liv. Har två prov nästa vecka också. Men det är lov snart så jag ska försöka hålla utl. Bilder kommer imorgon, hade bara en bild här. 


Gitarr

Dag 3. Något du vill lära dig

Gjorde ett inlägg om detta igår, men det kom inte upp. Men iallfall, jag skulle verkligen vilja lära mig gitarr! Min syster går i det, så jag får väl ta privatlektioner i det.;) Ne men, jag älskar folk som bara kan spela vad dom vill, hur melodin än går så kan dom spela det! Skulle själv vilja vara så duktig, men det känns som det är försent.. Älskar också killar som kan spela, så himla charmigt!! 

Tumblr_lx4opyzmeq1qds9fqo1_500_large
Tumblr_ltj2teqi1i1r2tszro1_500_large




STAN

Hej, kom nyss in nästan. Eller, det var typ en halvtimme sedan. Men iallfall, vi var ju i stan. Först åt vi på starbucks. Aldrig ätit där innan, har ingen åsikt om det faktiskt. Det jag tog var inte jättegott men, det gick ju att äta. Och jag är inte kräsen när det gäller mat! Haha, men vi köpte det vi skulle köpa och kollade på lite andra saker. På vägen hem efter vi hade gått av busshållplatsen så var jag, Daniella och Ella tvunga att gå en hållplats för den bussen vi tog gick inte till våran hållplats, hade lite kul på vägen! Hoppade över bilarnas skuggar! ASKUL, haha! Ne men, aa det var faktiskt väldigt roligt.

Nu ska jag bara sitta här och vänta ut tiden så ska jag gå över till Ella och göra iårdning mig. Ska ha ett blått linnea, svarta jeans och något skärp! Ni får se när vi är klara;) /Emilia


korvfingrar verkligen.. uch



svar

KommentarTid
Amanda om Februari 3 (skulle kommit upp imorse):
Har du löshår? isåfall det är jätte fint vad har du köpt det och vilken färg har du? och hur långt hår har du i verkligeheten? :) jätte fin blogg btw
IP: 83.233.130.12
SV: Haha tack så mycket, Men nej jag har inte löshår. Och om du undrar så har emilia inte heller det, Vi har båda vårat egna hår till 100% nästan kram.


image description

Februari 3 (skulle kommit upp imorse)

Hej hej kom precis in har sålt gt. Det var så sjukt kallt bara jag tog av vanten i en sekund så gjorde det nästan ont! Men nu är jag ialfall inomhus och ska sätta på mig mina tjockaste kläder så att jag inte fryser. Sen åker jag till stan och köper present till Sanna.

image description

Dagens !

//emilia


GODMORGON

Idag är det lördag, det kommer bli en jättebra lördag känner jag på mig! Ska först åka till stan med Ella, Matilda, Linnea och Danni, vi ska bland annat köpa present till vår kompis Sanna som har tjejmiddag ikväll! Sen efter stan så ska jag börja fixa iårdning mig och sen åker jag till Sanna! Det kommer nog bilder på vad jag har på mig, för er som vill veta!;) Ska nog sattsa på att köpa vita jeans, det fanns jättebilliga på cubus med jättebra passform! Så aa, men vi får se om mamma är så generoso att hon ger mig pengar till det. Fick nyss vita ''jeans'' men dom var jättehöga i midjan, och jättetajta och korta. Nej det var inte fint. Men nu ska jag gå ner och äta frukost! TTYL

S.O.M.M.A.R

Har inget smink på någon av bilderna, så det är därför jag ser ut som en 8-åring typ!














Februari 4 (skulle kommit upp imorse)

Hej hej kom precis in har sålt gt. Det var så sjukt kallt bara jag tog av vanten i en sekund så gjorde det nästan ont! Men nu är jag ialfall inomhus och ska sätta på mig mina tjockaste kläder så att jag inte fryser. Sen åker jag till stan och köper present till Sanna.

image description

fridayy

Hemma från träningen nu. Ska strax äta och så vet inte vad som händer ikväll men ialafall ska imorgon till sannas fest. Så ska till stan imorgon också måste äta på starbucks nu. Alla har gjort det utom jag nu känns det som. Eller har ju bara ätit där i paris men aa får väl se vad som är godast men nu ska jag äta kram.
image description

Oj hehe


Oj, förlåt. Har inte haft tid/ork att uppdatera bloggen. Men det hade ju varit så mycket lättare och roligare om jag hade haft en kamera och kunnat ta lite bilder.. Men det har jag inte så jag vet inte riktigt vad ja ska lägga upp. Men Matilda gick i alla fall precis hem, åt precis tacos med familjen. Haha standard. Men det var la gott, är proppmätt! Men inte så där äckligt som jag brukar vara, jättesönt.. Typ första gången. Men jag och Matilda åkte hem efter skolan sen tog vi bussen till allum och åt mat och satt och snackade. Sen åkte vi hem till mig, dega, pratade mest. Sen så satt vi och kollade på gamla bilder! Haha, åh va liten man har varit! Men ikväll vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Får se! Eller det är dags att bestäma det snart kanske;) Men ha en bra fredagkväll!



Godmorgon fredag!

Gick precis upp ur sängen är skit trött. Har spanaka nu första lektionen. Typ det jobbigaste ämnet tycker jag tyvär.Men har haft så sjukt mycket läxor till idag förutom matteprovet igår. Så har jag Engelska glosor och spanska glosor. Och ett Svenska prov på sattsdelar och sånt tråkigt.
image description

NIVEA

fick ett paket med massa olika grejer från nivea av mamma. Niveas företag ska ju typ läggas ner nu. Så dom har antingen massa rea på det eller så säljer dom det inte alls i butikerna. Men jag tror att denna kostade typ 50kr eller något?
image description

Torsdag-Ont i huvudet

Hej hej. Har så himla ont i huvudet. Har haft det nästan hela dagen så jobbigt. Men jag hoppas det hinner gå över innan jag ska åka till konfan.
image description

Träna!

Kom nyss in, var ju och tränade med Linnea! Vi köttade, herregud. Förra gången vi träna var ingenting jämfört med nu! Så jag är jättenöjd! Vi tränade i 2 timmar typ, och stretchade i typ en halvtimma. Vi köörde gärnet.. haha ni skulle sett oss! Sikka kämpare, haha!

Nu har jag nyss ätit omelett och två bananer, haha nyttigt ska det va! TAGGA beachbodyn, men nu måste jag ta en dusch och raka benen o har hårinpacking! Sen är det konfa! Måste hinna plugga innan jag åker också! Hinner kanske uppdatera innan jag åker. Men annars har ja tyvärr fullt upp! /Emilia


Haha värsta träningsbloggen! 

INTE ENS OKEJ

NU.
Klockan tio i 11 ligger jag och är klar med all plugg. Började 5. Hur många timmar är det? Nästan 6 timmar, har bara hållit på med engelska och matte under dom timmarna. Okej ta bort en timme typ, för ja har gjort lite andra saker, som att hämta mat tex. Haha! Men herregud, det var de värsta jag har varit med om.. Imorgon har jag mateprov så det är därför jag har pluggat så mycket på det. Men nu är det äntligen över och ja får hopppas på det bästa imorgon! Tagga plugga svenska prov + två andra läxor! Wie, är värd helg så himla mycket efter det.. 


I allafall imorgon ska jag och Linnea träna efter skolan på sportlife! Sen blir det konfa på kvällen, ahh de låter ganska bra!!! Godnatt! 
Gammal bild, eller typ 3 månader men aaa jätteoseriös!!



Top gun 2011


Semlor

Ja! Snart kommer mamma hit med semlor till mig och min bror. Fast hon skulle gå till ica så det kanske tar ett tag innan hon kommer tillbaka. Men vet inte ens om jag tycker om semlor så mycket, eller det är la gott men inte så överdrivet liksom hehe. Nu blev Matilda sur på mig haha (hon älskar semlor). Men aja, ska plugga lite spanska nu och kanske kolla på shrek senare (hehe).
image description

Victorias secret

image description

Pluggar!

Pluggar matte och engeska just nu. Är klar orkar faktiskt inte detta mer nu..
image description

-

Dag 2. En resa jag minns
Det var året när Ella följde med mig till Kroatien. Det var lixom med en kompis så det var mycket roligare! Satt och skratta och prata ute på ballkongen och kollade på solnedgången vid havet och sånt där, och på dagarna då vi badade, solade och åt glass. Och alla kvällar vi var ute på stan och sen gick hem när det var kolsvart! Haha, jag var alltid jätterädd! Och på en kväll när vi hade tagit båten hem från stan så träffade vi, eller ''träffade'' några tyskar? Eller.. Iallafall så satt dom och skrattade åt oss? Kommer inte riktigt ihåg, kommer ihåg att Ella sa ''what do you want?'' HAHA!! skrattade ihjäääl mig! Men haha, aa det var en av dom bästa! Puss/Emilia






en fråga bara? Gud vilken dåliga kamera? + Gud vilka dåliga bilder jag tog? Detta året ska jag ta med mig en bra kamera och ta mer bilder! Jag tog bara dom två första dagarna, så det är därför jag är så blek, haha!


TAGGA SPORTLOV

Hemma från skolan nu, de gick ganska snabbt. Imorse var vi på en opera med två andra klasser i 8an. Haha, långtråkigt.. Men det var roligt eftersom det var folk som skrek massa komentarer lite då och då!;) Men i alla fall! Om bara en vecka är det nästan sportlov?! Oherre vad snabbt det går! Då åker ju jag och Ella till sälen! Åh det ska bli så himla kul! Inte åkt skidor på jag vet inte hur länge? Kom också på arr jag och Ella inte kommer kunna uppdatera, så vi kommer göra massa tidsinställa + kanske någon av våra kompisar kan blogga någon gång? Så det blir nog bra. 
388579_2338901596852_1379263487_31907812_504670320_n_large

RSS 2.0