Äter du inte, har du anaroxia. Äter du, är du fet. Läser du böcker är du nörd- Läser du inte böcker är du dum. Röker du, tror du att du är cool. Röker du inte, är du feg. Andvänder du smink är du fake. Andvänder du inte smink är du ful. Slår du tillbaka får du problem. Slår du inte tillbaka, är du ett offer. Skriker du är du fjortis. Är du tyst, är du mobbad.
Try to be perfect in this world



Allt från nelly.com

image description

New moon

Ligger i soffan och kollar på new moon var i skolan förut ganska kul hehe.. Men har sjukt ont i huvet alltså harr haft det lite hela dagen och så. Men dog en alvedon förut och hoppas det hjälper snart. Förresten kollar ju på new moon nu och bella är så himla överdriven med allt om edward å stör mig-.- Kollar typ aldrig på twilight filmer har sett alla men har sett dom kanske en gång var bara haha
image description

HOLLY'S WORLD

Haha i skolan var det lika kul som vanligt! Skrattar alltid ihjäl mig när jag är med min klass, fick ett riktigt träningspass också på rasten när jag, Linnea Nor och Ella gick runt och bärde upp alla och kastade upp dom, haha! 

Sitter annars i soffan och kollar på Hollys world, haha hon har varit en av dom där tre tjejrna i de där ''playboyhuset''. Men jaja, ska snart börja mig göra iårdning och sen ska jag åka till cheerleadingen. Hoppas jag hittar en mobil.. Annars kan jag typ inte åka;) Måste ha musik när jag åker buss och spårvagn. Så japp! Men i alla fall, kaaanske åker tidigare in till stan och tar något gott på starucks! Eller orkar jag.. 
Img1406874323_large
Tumblr_lx1c4hrn8q1r8cwjto1_500_large

VÅR


MAT♥

Nu har jag precis ätit middag, Nor och Linnea kom till mig efter att dom hade slutat! Vi satt bara och snacka och gjorde en annan ''busig'' sak.. Haha, så elaka;) Men i alla fall. Dom gick hem vid halv 5 någon gång kanske. Nu ska jag inte göra något annat än att plugga matte! Wohoo, taggar med musik så de är lungt. Ska göra ett collage med vårkläder snart hade jag tänkt, innan jag sätter mig med matten då. Ha en bra måndagskväll! /Emilia

Hemma från skolan

Är hemma från skolan nu, åt nyss och solen lyser in i vardagsrummet, aahh skönt!! Idag var jag helt ensam på NOn, Sandra, Ella och Matilda var sjuka! Men jag hade Daniel, Erik och Linus som tur var.. Haha forever alone! Ikväll vet jag inte vad som händer? Plugga antar jag.. Eller träffa någon kompis? Don't knoow. Idag är det måndag, den värsta dagen på veckan enlig mig! Långt till helg, uch. Men jag taggar helgen nu dessa dagar! /Emilia 
två bilder från i Lördags

Magsjuk

Vaknade vid tre inatt och mådde illa, sen vaknade jag igen vid fem och mådde illa sen på morgonen fick jag springa ner till toan och hållde på att spy så satt där typ en kvart och ville sppy men inget kom upp.. Aa låter äckligt. Men jag är hemma idag då. Legat i sängen exakt hela tiden, orkar inte resa mig upp eller äta och har verkligen ingen matlust heller även om jag är jätte hungrig. Men nu ska jag sova lite så vi ses senare kanske om jag orkar uppdatera!
image description

-

Dag 1. En ny bild på mig + 5 fakta


1. Jag vill ha gröna ögon, sån grön som min syster!
2. Jag har ganska dåligt självförtroende gällande mitt utséende, både kropp och aniskte! Synd
3. Jag hatar att åka hiss, har klaustrofobi
4. Jag har gått i cheerleading i 6 år.
5. Jag har åkt till Kroatien vartenda sommar 12 år i rad. 



NU SKA JAG BÖRJA MED DENNA

Dag 1. En ny bild på mig + 5 fakta

Dag 2. En resa jag minns

Dag 3. Något du vill lära dig

Dag 4. 3 saker jag gjort idag

Dag 5. Detta ångrar jag

Dag 6. En gammal bild på dig själv

Dag 7. Mina rädslor

Dag 8. En bild på dig och en vän

Dag 9. Något jag ska göra innan jag dör

Dag 10. Vad jag åt idag

Dag 11. Om jag hade en dag kvar att leva skulle jag göra detta

Dag 12. Det här hade jag på mig idag

Dag 13. Den här typen av kille faller jag för

Dag 14. Något som gör mig glad

Dag 15. Det här vill jag ha

Dag 16. Något jag ser fram emot

Dag 17. 5 sätt att vinna mitt hjärta

Dag 18. Det här får mig att skratta

Dag 19. Om jag vann en miljon

Dag 20. 1 bekännelse


Sälen

Hahah nu har mina föräldrar köpt skidbyxor till mig ni vet sånna .. termobyxor haha kom och tänka på hur fult det är att ha sånna på sig! men iaf bättre än att ha jeans i backarna. Det är nästan bara två veckor kvar till sportlov nu och ska åka till sälen och emili aska ju åka med mig dit så det blir roligt!
image description

-

Dag 3. Något du vill lära dig

Något jag vill lära mig är att spela gitarr! Älskar gitarrljudet, tycker det är jättehärligt! Min syster går i det, så jag får la ta privatlektioner av henne!;) Tänk att kunna spela vad som helst, om någon bara säger en melodi så kan man spela den! Fast då måste man ju vara väldigt duktig i och för sig!
Tumblr_ltj2teqi1i1r2tszro1_500_large
Tumblr_ltvh005owx1r3sqjio1_500_large

Lydias

Var i stan med mamma och åt på lydias tog sån tacos faktiskt as gott! men tränade ju innan det och blev hur svettig som helst haha så det var jobbigt..Sen har vi hyrt film också. Kanske ska gå till linus sen om jag orkar haha för är så sjukt trött nu också.

Cheerleading.

Kom hem från träningen för inte så länge sedan, en halvtimme sen ungefär. Det var en ganska jobbig träning, men ändå rolig faktiskt!

Ikväll, eller på hela dagen ska jag inte göra någonting annat än att plugga.. Uch va hemskt! Ser inte fram emot det alls.. Eller vem gör? Har SO-inlämming, spanska och engelska glosor o text, matteprov, svenskaprov och något i NOn också tror jag? Skulle inte förvåna mig. Det är helg, man ska inte sitta hemma och plugga! Livet är för kort för det, och så på sin fritid när man nyss kom hem efter en lång skoldag, ja då ska man hem och sätta sig med skoljobb igen? Förstår inte de.. CP, nu ska jag ta en dusch sen äta lite mer! Puss /Emilia

Räkor...♥

Godmorgon! Sitter här med räkmacka till mig själv.Ska snart göra mig iordning och åka och träna cheerleading. Ska bli roligt sen hämtar mamma mig så ska vi fika i stan eller vill helst fika på starbukcs men det är ju så otroligt lång kö till den så. Har bara ätit där en gång och det var i paris så har inte ätit där sen i sommras tyvär.
image description

Apelsinsaft

ÅÅ det måste vara det godaste som finns! apelsinsaft typ iskall också hehe dricker det nu, kom precis in har duschat och så imorgon ska jag träna med stunten och lite extra gymnastik också, Sen kanske köpa ett par jeans påvägen hem från skolan tänkte jag säga men nej hem från träningen då.-
image description

Amandaaaa

Har varit med amanda sen i fredags! var ute hela kvällen/natten så hade vi as kul träffade mass ahah så söta! men är as trött nu men är hur trött som helst ska iaf till emilia nu så ses seeen!
image description

STAN

Kom nyss hem från stan. Eller för en trekvart sedan typ, hittade faktikt ingenting. Men det var mysigt ändå att gå med mamma, prata och så! Sånt kan jag bli förbannad på, när man går med sina kompisar och har 0 kr så ser man massa man vill ha! Och nu när man väl går med mamma så hittar man ingenting. Fick i och för sig med mig ett armband. Kan visa sedan! Inget speciellt men ändå.  Vi tog en fika på EH och jag mådde asilla efter, tog en frapino och en manhattan brownie, bara choklad. Så inte så konstigt att jag mådde illa!

Haha, ikväll ska jag med Julia, Linnea och några andra på en fest! Jättekul! Får se om det blir något bara. Annars vet jag inte hur kvällen blir. Ska fresten köpa ett par shepherd snart, gillar inte att gå i mina boots och jag behöver ett par nya uggs. Men vi hitta inga i stan typ? Vi leta jättelänge.. Men nu ska jag kolla om maten är klar för jag är sjukt hungrig, eller inte nu längre. Åt 6 stycken knäckebröd! HEHE


200:-


stan med mammis

Nu åker jag till stan med mamma, ska ta en fika och får se om det blir någon shopping också! Puss/Emilia
Vantar: Chealse
Tjocktröja över: DKNY
Tröja under: Odd molly
Jenas: Missäy
Skor: Shepherd



Hus i kroatien.

Jag har fått några komentarer om hur vårat hus ser ut i Kroatien. Bilderna är inte tagna nyss, men det ser likadant ut typ, så. Vi ska i och för sig bygga ut på våningen längst ner!


Oj, hade visst inte så många som jag trodde, haha! tre bara.. men när jag åker dit i sommar ska jag ta lite kort!;)






Natt typ?

425309_270374649696560_100001720814948_695699_166814415_n_large
Förlåt för mitt hårda språk men ibland önskar jag att Rebecca aldrig blev till typ!!! Mitt morgonhumör när jag blir väckt tidigt är inte rolig Jag somnade halv 2 någongång och klockan halv 8 på morgonen hör jag Rebecca prata på sin rum, ropa på pappa och mamma för hon inte vågar gå två trappor ner!? (okej hon är 6 år) Men snälla, när jag var så liten gick ja ner till dom kl 2 på natten? Åh jag hatar att bli väckt så här tidigt! Får panik att jag inte har sovit mer än 6 timmar.
Och det värsta är att jag inte kan somna om heller, utan nu får jag sitta här i källaren med datorn hela morgonen för att fördriva tid. Såklart menar jag inte att min syster ska dö (haha) Men på sånna här morgonar blir jag på sjkut dåligt humör och vill alla som förstörde den illa.. Så aa. /Fortsätt sova, godnatt!

Go kvälll

Åkte in till stan med Matilda tio i 9. Mötte upp Sana, Julia, Julia och Linnea. Så satt vi på donken i typ 5 min sen åkte vi hem till Henke och så var vi där någon timme eller två sen drog jag Matilda och Sana hem!

Missade våran buss med 1 minut! Så himla seegt. Så vi fick ta en buss som gick till en hållplats annan hållplats nära oss. Och jag var tvungen att gå ensam hem en hållplats, eller jag skulle det med Matilda och hennes mamma följde mig! Asså när vi gick där, det var sjukt kallt? Överdrivet verkligen, ja lovar att det är minst 10 minusgrader ute! Herregud jag frös till is!! Nu är jag i alla fall hemma, imorgon ska jag till stan med mamma! På kvällen vet jag inte. /Puss Emilia

Mina älsklingar

Bättre bild

Här är en bättre bild på tröjan, eller bättre och bättre. Vet inte riktigt vad den kostade, men den är iallfall köpt i Finland. Men man kan ju såklar hitta den någon annanstans!


STAN

Åker in till stan nu och tar en fika, sen ser vi vart vi kommer. Puss/Emilia



FREDAG

Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att pappa ska komma hem med thaimaten.. Är sjukt hungrig! Skulle åkt med Linnea och Julia till Partille och se vart kvällen tar oss, men hinner inte det. Så jag ska åka till stan med Matilda. Vi ska nog ta en fika, sen få vi se;)! Ni får ha en jättebra kväll! Puss/Emilia


Odd molly

Nu sitter jag och Matilda här i min soffa och har precis tagit anisktsmask! Innan det var vi och solade, känner mig genast frächare. Och nu är jag jätteglad eftersom min pappa nyss kom hem från Finland, han har varit borta några dagar. Min gulliga pappa kom hem med denna söta tröjan från odd molly också! Tack!
fullsize
fullsize



Studiedag!

Så skönt! Men ialla fall har slappat hemma hela dagen. Ska snart åka till träningen, eller inte snart tjugo över två så ska jag träna i tre timmar. Sedan åker jag hem till Amanda Parm. Ska sova hos henne ikväll också. Vi ska åka någonstans sen när jag kommer så det ska bli kul!;) Men nu kollar jag på I used to be fat. Haha ganska kul dåå..
image description

ÅKER OCH SOLAR

Åker och solar på sportlife med Matilda! Åh va skönt, värme och bli lite brunare. Bara jag som tycker man själv blir 10 gånger snyggare när man är får lite färg? Som på sommaren... 
383960_281638065222243_100001281566866_928784_1905041664_n_large
268974_134846979929001_100002110997468_276667_3317443_n_large

Godmorgon

Godmorgon, har precis ätit lunch. Eller morgon är det inte riktigt nu men.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Dom andra ska till stan men jag vet inte om jag vill följa med. Har inga pengar hemma. Så aa, inte värt att följa med! Ska ju ändå till stan imorgon med mamma! Vaknade tjugo i tio, skitskönt att sova ut! Har inte haft något internet så har inte kunnat uppdatera förs än nu. Annars sitter jag och kollar på topmodel. Har redan sett detta avsnittt typ 3 gånger innan så inte så jättespännande. Haha, älskar Tyra Hoppas ni har de kul i skolan. Puss/Emilia
Tumblr_lnnhzmmgir1qljft7o1_500_large
Tumblr_lr2ckjtbfh1r06q46o1_500_large
394425_10150501508233752_189777398751_8909789_523444363_n_large

Städat mitt rum!...

Så nu har jag äntligen städat mitt rum men efter en vecka kommer detligga 1000 kl'der på fotöljen igen.. Hahah nej men ska verkligen försöka hålla det rent nu om jag kan.
Efter att jag städade hehe..
haha jag vet as töntingt täcke men vem bryr sig ..
image description

Svar -parfym

KommentarTid
Johanna om Perfect just nu:
Hej kan inte ni lägga ut bilder på vilka parfymer ni/eller någon av er använder skulle vara roligt att se tack så mycket fin blogg1 :)
IP:
SV: Ja visst det kan jag (Ella) eftersom Emilia inte har någon kamera just nu kan jag bara lägga ut lite.

S O M M A R


Perfekt just nu

Känner eran avensjuka. Nu när jag sitter här med ben&jerry! (Min pappa skjutsade mig och Emilia nyss) Har studiedag imorgon och kanske ska se film nu får se ;)
image description

KONFA

Hemma från konfan, det var tråkigt idag faktiskt. Segt, bara jobbigt och jag frös exakt hela tiden. Har frusit hela dagen, skolan, hemma, ute, konfan.. Hatar de, typ de värsta som finns. Men åh gud vad gott med något sött, ben&jerry eller godis. Det hade inte suttit helt fel alltså! Men min mamma vill inte skjutsa mig till ica, och jag orkar inte gå. Typ värt att ta bussen! Imorgon kan jag sova ut, åh va skönt! Vet inte riktigt vad jag ska göra på dagen, få se! Hoppas ni får en lärorik dag i skolan imorgon;) /Emilia

Uppdate, Ellas pappa körde mig och Ella till ica så fick vi våra efterlängtade ben&jerrys, haha! Åh gud va gott! 




Buss

Ska snart gå till bussen och åka till konfan. Sen ikväll ska kanske massa sova hos mig för vi har studiedag imorgon! Så jag hoppas att mamma köper en ben&jerry till mig ialfall, eller jag kanske överlever utan en. Fast det var så himla längesen man åt ben&jerry. Kommer ihåg när alla köpte det verkligen, det var alltid kort på det på facebook så hahah!
image description

hungrar på riktigt ihjäl

Godmorgon, vaknade halv 7 av någon konsig anledning, ja tror det var för att jag är så stört hungrig! Jag kommer ihåg att jag somnade jättehungrig men jag brydde mig inte, ååh asså nu är jag så hungrig så jag skulle kunna börja gråta. Ärligt! Har inte ätit sedan 8 igårkväll.. Och jag är för lat för att gå ner och äta, vill hellre slappa. Asså har verkligen spykänsla. Haha! Jag trottsar det bara och skiter i de. Får äta sen. Men nu sitter jag inne på nätet och kollar uggs. Kollar på alla möjliga sidor, ville först ha några från fris & company men jag ångrade mig när jag såg att det var en sådan sula jag inte vill ha. En sån typ papp? Hatar sånt, men jag och mamma ska till stan på lördag och så får vi hoppas att jag hittar något! Puss/Emilia
Tumblr_lybivlerei1r7a8rco1_500_large
French-breakfast_large
ursäkta för sjukt tråkiga bilder..


!

sleep tight

Godnatt, ligger i sängen och måste börja göra iårdning mig för att sleepa. Fick reda på en jätteoväntad sak när jag satt och splade kort med mamma för typ en kvart sedan. Är jättechockad! Även om det var för länge sedan och det inte har någon betydelse nu så får det mig ändå att tänka.. Aja ska sluta tänka på det! Imorgon börjar vi halv 10 så det är ju skönt! Brabra, sitter förövrigt och pluggar om hur man ska skydda sig från sex! (haha!) Jättekul verkligen.. Men nu måste jag sätta fart!/Emilia

Hahah sant
har verkligen inga bilder.. ångest

SHREK!

Godnatt nu sätter jag på Shrek som jag ska kolla på sen. Det var ju så längesedan man kollade på dom så jag måste göra det nu. Och nu är äntligen klar med SO:n så himla skönt har haft det över mig sen förra året. Man ska skriva en hel uppsats om revolution (stavning) och den var så tråkig men nu är den klar!
image description

Göteborg-nordstan

Kom hem för tre timmar sedan eller två. Var i stan med min kusin Matilda. Det var jättekul! Vi hade massa att prata om, ganska skönt att prata om massa som hänt osv! Och hon bjöd mig på fika sen kollade vi runt i affärer och jag köpte en tröja och nytt spray till håret sånt värmeskydd.
Chelsea 299:-
Värmeskydd Panache 349:-
image description

INGET INTERNET

Har inte haft något internet så det är därför jag inte har bloggat! Jag hade inget annat för mig så jag ringde Matilda och frågade ifall hon ville med ut på en promenad! Så mötte jag henne och så gick vi till ica, där var Daniella och Sandra! Vilket sammanträffande;) Så gick vi med dom hem, eller vi gick inte in med dom utan vi satte oss på pizzerian för att värma oss, och för att va snälla så köpte vi en dricka så att vi inte bara skulle ''sitta'' där. Iallfall så sncka vi om massa saker, bla skolan.. Betygen och allt! Sen gick jag hem och skulle egentligen varit med på ''spakvällen'' mina syskon och mamma har men det kan man ju självklart inte vara med på utan får gå direkt upp och sätta sig och plugga! Men sånt e livet. Puss/Emilia

okej.. min miin haha!

DEG

Har ätit lite nu, mackor.. Fataaass, men vem orkar. Idag är det onsdag, mitten på veckan! Det går väääldigt snabbt! Gottt, i helgen har jag massa planerat! Om någonting av det ens blir av. Heeelg i mit hjärta, skolan är har inte lika stor plats</3. Har faktiskt ingenting att berätta, mer än att jag kanske drar till stan med någon för att göra lite ärenden! Kanske blir något gott på starbucks också? Värt.. Nu måste jag plugga! /Puss Emilia

TRÄNING

Tränade ju cheerleading och innan det träffade jag Victoria i stan för att vi skulle fika på starbucks, men jag hitta inga penagr hehe, och Victoria hade inga heller så vi bara stack dit och kolla och fick gratis kaffe av espressohouse, (dom vill nog konkurera med starbucks haha) Men i alla fall, får la gå dit någon annan gång! Träningen var jobbig och programet sitter nu, 16 träningar kvar till DM! Weey, de kommer nog gå bra. Haha jag och Victoria lura vårat lag att vi skulle sluta i laget, dom trodde på oss och lilla Izabell börja gråta! AW, hah men aa sen så fick vi säga för alla trodde verkligen på oss, haha! Men nu ska jag ta en dusch, sen sova! Okej kommer typ somna kl halv 12 ändå för att jag råkat fasta vid datan. Godnatt! /Emilia


snodde bilderna från Victorias blogg!



Nya väskor från Raglady


G-NATT

Ska inte lägga mig ännu men om ungefär en timme. SÅ gör ett inlägg om det nu medans jag orkar. Duschade förrut och aa det gjorde jag. Har igentligen inget intressant att skriva just nu. Ska ju till stan imorgon och kanske eller ja ganska bestämt så ska jag köpa en tröja på Chelsea om den finns kvar och allt. Om den inte gör det blir jag väldigt arg eftersom jag kollat på den i en vecka nu och tänkt på den så mycket och sparat pengar och bla bla. Ni vet allt det där. men nu ska jag gå och kolla lite på teven om jag orkar och inte fastnar för mycket framför datorn men nu säger jag iallfal godnatt!
image descriptionimage description
image description

promenix med linus

Så kom precis in. Har varit med linus och hämtat hans lillasyster på skolan.Så himla kallt var det också hade inga vantar så jag får nog skylla mig själv att jag typ fått sprickor på händerna.Men nu ska jag sitta här hemma och passa min lillebror jätte kul.Och imorgon ska jag åka till stan med min kusin Matilda och shoppa och fika♥
image description

Mjukis-Tisdag

Hade inget speciellt på mig idag bara slappa kläder typ..
Tröja-Nelly.com
Mjukis-Juicy Couture
image description

STARBUCKS

Kom just in, Linus är jättesur på mig.. hehe! Jag gör så elaka ''skämt'', bara att vänja sig;) Men nu ska jag fixa mig lite, packa till cheerleadingen och sen drar jag in till stan och möter upp Victoria! Vi ska ta en fika på starbucks som nyss har öppnat! Undra om vi ens kommer komma in.. Det kommer typ vara helt kaos? Men jaja, de löser sig! Nu måste jag snabba mig en aaaaning. Puss/Emilia

Skolan






Godnatt

Tisdag imorgon, det går snabbt! Godnatt


LIVET ÄR KORT!

Beach-fly-friends-infinity-favim.com-273839_large
Tumblr_ly9nu1vmbe1qeet7xo1_500_large
Tumblr_ly934lyq4g1qifxiuo1_400_large
Tumblr_krhjztwij51qzbqvao1_500_large
Tumblr_lxhlwpcbtr1r9k8oto1_500_large
Ajwvxz8ceaabdat_large

Weekend

Kom nyss in, gick i en timme! Gick i väldig rask takt, så de känns bra!;) Nu ska jag sätta mig och plugga på lite saker, sen så blir det att ta en dusch, å va skönt! Sen ska jag bara dega på livet hela kvällen! Imorgon är det onsdag (för mig) Gatt, eller asså tänker det som en onsdag. Men åååh tagga helg! Ska göra massa kul förhoppningsvis! Kan tiden gå snabbare tack! Haha dööör, älskar denna bilden! 



Promenad med nea

Nu sitter jag här proppmätt i soffan med datan i knät efter att ha ätit middag nyss, + hemkunskapsmaten + kladdkaka.. Mmm fet♥ Men nu ska jag faktiskt gå och ta en promenad men Linnea, sen ska jag hem och plugga.. Har SO,NO,HKK, (ååh kom just på att vi har studiedag på fredag så minus engelska och spanska! Wiie, glad.. Men sen när jag har gjort det ska jag kolla på mammor och minimodeller! 


@bussen till cheeren!

På väg till träningen. slutade tidigt idag också men nu ska jag lyssna på musik så vi ses efter!
image description

Bakar kladdkaka

/emilia och Ella


Mina uggs..

Pappa slängde mina gamla uggs för dom var så utslitna, så kom dom hem med ett par nya.. Inte riktigt min stil med sån knapp där så skall lämna tillbaka dom och köpa några andra. Sen gillar jag inte färgen riktigt!

Orkar inte mina fattiga bilder.. hahaha! Så ser man mig där lite.. så ful




PROMENAD

Tar en promenad nu med Ella, förhoppningsvis Matilda om hon vill följa med! Ska nog ta något gott på ica.. hehe.
Walk_in_the_sun_by_gingershots-d4aea3e_large

DEGSÖNDAG

Vaknade alldelss nyss, låg i sängen med datorn och så ba somnade jag. Var jättejättetrött verkligen! Behövdes.. Sov i två timmar! :O Kommer typ inte kunna somna inatt känns det som. För nu är jag pigg som en lärka! (skoja..)

En annan sak som är ganska kul är att vi kanske ska flytta, till en villa då. Verkligen inget bestämt, men vi vill ju lixom. Har tänkt på det lite, så det är inget vi ska eller så. Asså det är typ.. 20% säkert? Om inte mindre.. Bara tankar alltså! Men det vill jag faktiskt. Bor ju i radhus nu, har gjort om vartenda lite detalj i vårat hus, haha men jag tycker ändå att det typ är för litet?? Aja, shiiiiiiiit nu måste jag gå upp och ta något att äta! Ha d! /Emilia

En sak jag älskar är hus? Kan man jobba med det när man blir stor? Älskar att typ måla hus/inreda.. Så det är alltså inredningsarkitekt eller bara arkitekt? ASKUL, om jag tjänar bra med pnegar när jag blir stor ska jag lätt ha en feeeet villa någonstans i USA! 
Chateau_large
Tumblr_lxjbe59o0u1qavye5o1_500_large
Index.htm_txt_classical%2520double%2520stair%2520foyer%2520beautiful%2520luxury%2520house%2520design_large
Tumblr_lr2i1go9ey1r143exo1_500_large
Tumblr_lxppljbkc51qj7wmwo1_500_large
Tumblr_lxi7o9n6ts1r3vgtso1_500_large



Ja tack!


image description

15:43

Hola. Sitter och väntar på maten, Emilia frågade om vi skulle in till stan och fika åå hade velat det men får inte och har inga pengar. Hade verkligen suttit perfa att göra det nu annars. Men ska nog duscha nu och kanske kolla film jag gör typ aldrig det hhah så ska göra det nu då.
image description

SÖNDAG

Hej, hehe förlåt att vi inte updaterade igår. Men jag kände bara att jag ville ta en paus från bloggen lite. Har ingen mobil och ta bort med, inte heller en kamera. Det är jättetråkigt att läsa en blogg där det bara är bilder från typ weheartit/gamla bilder eller typ google. Och så fick jag lite panik att vi inte har uppdaterat så jag satte lösenord på bloggen haha! Lite dåligt humör.. Men jag kan inte blogga lika mycket som jag brukar, kommer blogga lite. Men eftersom jag inte har något att kort med så suger det verkligen. Skittråkigt. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, har inget speciellt planerat faktiskt. Men nu ska jag ta en dusch, var och tränade cheerleading nyss. /Emilia



första söndagen på länge jag får sova ut

Hej hej, VI har flyttat våra träningar till lite senare så nu får jag äntligen sova ut så himla skönt var det, Första gången på ett halvår kanske. Iaf igår hann jag inte blogga någonting var i falkenberg på dan och sen hem och typ sovde och åt massa godis haha jag är så tjcok. Men nu ska jag klä på mig och åka och träna ska stanna i stan efteråt och snabbt köpa en tröja om jag har råd till den då!
image description

LÖRDAG!

Godmorgon, Nu ska jag gå och sälja tidningar det värsta som finns verkligen.. Men man tjänar typ 200 på det så då är det värt iaf. Igår somnade jag med datorn i knät i soffan ocjh vaknade typ sju på morgonen och mådde as illa så drack massa vatten och la mig i min säng. Sen fick jag sån sendrag när typ alla muskler spänner sig och man kan inte göra nåt åt det. Det är typ det värsta jag vet fast det gårm över efter typ 1-2 min.
image description
image description
image description

Godmorgon

Godmorgon allihopa, idag är det lite osäkert på vad jag ska göra. Få helt enket seee! Men aa, igår. Konfan var ganska chill började halv 8 och slutade 11 tror jag? Skitsent.. En hel fredagkväll bortkastad, check. Men det var faktiskt inte så hemskt men. Får göra något bättre av denna kvällen istället! Nu d;r jag snart av hunger så jag måste gå ner och äta nu.. Puss/Emilia
407945_10150711515933356_548958355_12463658_562059744_n_large

SVAR

L I N A ([email protected]) om BEACHBODY 2012 here i come:
Vart gymmar du? Är det inte 15årsgräns på de flesta ställena? :)





Amanda om Solat, check:
Hur mycket kostar det på sportlife?
Är det bra där?


Kristin om SVAR:
Skulle verkligen bli jätte glad om ni svarade på denna frågan.
Vart har ni fått era raglady påsar från? Kan man köpa dem eller något? Vill verkligen ha en sådan. Så sjukt snygg ! Så snälla svara i ett inlägg?:)
Svar 1: Jag gymmar på sportlife och jo det är åldersgräns haha.. Men vi smet in! Hehe shhhh
(haha skoja) Men min mammas kompis jobbar där så vi snackade bara med henne!

Svar 2: Det är ganska dyrt att sola på sportlife, jag kommer inte ihåg hur de är i dom vanliga solariumen men jag brukar ha ett jättestort som pratar typ? Alltså ett speciellt som ger snabbare färg tror jag? Iallfall, det är grymt bra. Jag brukar sola 12 min för 50 kr! De låter ganska dyrt men man blir jättebrun och färgen försvinner aldrig känns de som.. Dom andra solariumen ligger väl också ungefär de priset lite billigare kanske.

Svar 3: Jag fick en först från en kompis, sen så fick jag en till för att jag köpte min mössa på raglady, jag tror du kan fråga om en? Ibland kostar det pengar så att man måste köpa den, men ibland får man den gratis så aa, gå in och köp något eller fråga bara om en! ;)


Before i die.

Tumblr_lxnaceqi6b1r29t5yo1_500_large
404245_351972351483889_213380882009704_1619339_607937513_n_large
Tumblr_lucq2xphae1r29t5yo1_r1_500_large
Tumblr_lub0obucpf1r29t5yo1_500_large_176310156_large
Tumblr_lt6zg0wrbh1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lvg1wg4rav1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lwiomwb7tm1r8ciiho1_500_large
Tumblr_lso9jwvena1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lu07sgeewa1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lwklhy3ksu1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lvaayfs0dj1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lsbaz0ru3g1r29t5yo1_r1_500_large
Tumblr_ltqz44rik41r29t5yo1_500_large
Tumblr_lu00pfbc7k1r29t5yo1_r1_500_large
image description

BEACHBODY 2012 here i come

Nu är ja hemma, ingen är hemma jätteskönt! Vi gymmande i ungefär en och en halvtimme! Asbra, det var sjukt jobbigt, längesedan jag var så här utmattad efter en träning! Gaaad, men idag är det fredag, yeeey! Men tråkig konfa.. ÅH Vill hoppa över men tydligen så är det obligatorisk? Det slutar 12 på natten.. tagga! Men aja, nu ska jag ta en dusch sen äta sen måste vi la dra till konfan antar jag!:/ Puss/Emilia






perfekta.. tänk om man hade en sån kropp! 

Gymma!

Oj, hade fel slutar visst 2 idag! Vi kanske slutar tio pga ventelationen i skola asgött, efter skolan ska jag och Linnea gymma! Får ser om vi kommer in ens, haha inte så lätt! Men vi kan säga att vi kan sola;) Men nu ska jag fortsätta jobba på SO:n! /Emilia



GODMORGON

Tjenare, sitter i soffan helt utmattad.. Haha sprang till bussen så ser jag den komma och ja orkar inte springa den sista biten för jag vet att den inte hade stannat för mig, så jag gick hem. Men ja tar helbussen så d lungt, kommer ba en halvtimme sent.. Aja, drömde världens läskigaste mardröm i natt! Uch.. den innehöll alla mina största rädslor! Hundar, höga höjder och att vara instängd. Jättehemskt var det! Aja, kommer troligtvis inte uppdatera förs än fyra någongång eftersom jag slutar halv 4 och är hemma 4. Men eftrsom vi har datorer i skolan så kan jag nog ägna mig en minut åt att göra något inlägg under dagen! /Puss Emilia



Freeedag!

Hej har försovit mig idag, inte bra men så jag gör från mobilen och får ta en senare buss till skolan bara, Men igår var vi på konfa hemma hos en och åt
Kladdkaka och glass och pratade mycket osv. Och nu måste jag springa till bussen så vi hörs sen


Konfa

Haha åh, kom hem från konfan nyss! Älskar våran grupp, så go är den va! Gött var de med alla dessa goa kokor o allt, mums! Åt typ 7 stycken. Inte OK. Men nu ska jag sätta mig och bara rabbla massa glosor tills imorgon. Har inte kommit igång med pluggningen, tror typ att det fortfarande är lov så jag har chillat lite faktiskt om jag ska va ärlig.. Men nu är de fullerulle! Imorgon är det fredag! Yeees! Så jädra skönt.. Men iallfall. Måste börja någongång med detta. Puss/Emilia
Ella jag lånade din jacka om det var okej!? Hittade inte min egen... Du ska få tillbaka den!


Hola

Bakar kladdkaka... För var så himla sötsugen bara. Men sen vid halv fem ungefär åker jag till konfan, och vi ska typ vara hemma hos någon och jag vet inte, kanske äta och prata och så. Vet faktiskt inte vad som händer. Men det blir säkert bra. Nu ska jag lyssna på musik osv vi ses sen!!
image description

Solat, check

Kom nyss in, slutade halv 2 idag så jag och Linnea hoppade av vid sportlife och solade! Gick hem sen, för de gick ingen buss! Men det var bara skönt. Fick i alla fall en jätteful BH-band bränna på ryggen.. Hatar deeee, men aa man blir sjukt brun på sportlife! Herregud... Aja, men nu sitter jag med hög musik på min stationära dator och med den bärbara i knät i soffan. Chillidill, ska nog ta mig något att äta innan jag hungrar ihjäl! Föresten så kom Nor tillbaka idag! :D Hon har vairt sjuk i mer än en vecka stackarn.. :(  Har saknat dig! Puss/Emilia

268974_134846979929001_100002110997468_276667_3317443_n_large

Bilder från igår

Godmorgon, vaknade en halvtimme jag skulle gå upp. Gjorde iordning mig på en kvart.. haha skojar inte! Ja är väldigt snabb! haha men iallfall igår, var ju på Gym Class heroes med Julia och Victoria. Dom är riktigy duktiga! Det var skitkul asom sagt, men det var ju roligare när man kunde låtarna! Sen efter kom mamma och hämtade mig, kom hem vid 11 någongång och var tvungen att sova nästan direkt efter! Puss/Emilia








GYM CLASS HEROES

DET VAR ASKUL! MEN NI FÅR MER BILDER IMORGON! GODNAT/EMILIA



Svar-Juicycouture

KommentarTid
mariee om Lockigt?:
Har aldrig i hela mitt liv sett en person med så fint hår som du har!!! men du verkar gilla juciy couture kan inte du lägga ut bilder på grejer som du har från det märket??:)
IP:
SV:ja det gillar jag faktiskt väldigt mycket! Har inte så himla mycket från det märket men kan visa det jag har iaf, Och har beställt allt från USA.:) tack så mycket förresten
image description

allum

Var en snabbis på allum med pappa och köpte nya jeans eftersom mina har blivit gråa. Och så köpte jag en tröja sen kollade jag mig i ginatricos spegel (den som är så himla ful) så tyckte jag att jag hhade as dålig hy så sprang till hm 5 min innan dom stängde och köpte en ansiktsmask!
image description

#true


Så sant..... 


Victoria har börjat blogga!

Victoria min kära vän har börjat blogga igen! Hon slutade för inte så länge sen, haha hon klarade inte längre än en månad typ! Men nu är hon iallfall tillbaka ni kan ju börja följa hennes blogg för det är skitbra! Skojar inte, puss!
http://www.nattstad.se/andaras
http://www.nattstad.se/andaras
http://www.nattstad.se/andaras
http://www.nattstad.se/andaras
http://www.nattstad.se/andaras

Wednesday

Kollar på spykids med min syrra.. Det var så länge sen jag kommer ihåg när man kollade på det när man var liten haha. Jag älskade det typ! Så ikväll kanske jag ska åka en snabbis till allum hoppas jag, och köpa en tröja och nya jeans!

image description

Hemma

Hej, sitter och lyssnar på musik och ligger i soffan som jag har gjort hela dagen. Var hemma från skolan idag, har varit sjuk sen lördags typ, men har gått till skolan iallfall + tränat som vanligt. Inte så smart, men jag vaknade och mådde dåligt och kunde inte sova kvällen innan för att jag var tvungen att snyta mig var tredje sekund + hosta. Inte kul, men nu mår jag som vanligt. Mycket bättre faktiskt! Har sovit det mesta av dagen men nu är ja bara lite svuvig. Men ikväll ska jag med Julia och Victoria på Gym class heroes! Gryyymt kul! ÅHH



Cheer

Hemma från Cheerleadingen, har varit borta 4 timmar kom jag just på.. Tränar ju i 2 timmar och en kvart och så tar de en timme hem och en timme tillbaka. Så det är därför jag inte har uppdaterat. Just ju sitter jag här iallfall med huvudvärk och hosta. Hehe.. Inte så smart och ta ut sig på träningen. Men aa ska sova tidigt ikväll så jag kan gå till skolan imorgon! Inte kul och missa massa som man måste ta igen sedan.

Lockigt?

Hade inget att göra och var tvungen att prova min vågtång som jag fick i julklapp. Så gjorde lite snabbt bara. Använde den på nyår fast det var bara längst ner och nu vågade jag hela håret tror inte jag kommer gå ut så någongång hehe.. Men iaf lägger ut bilder på det.

new in

Ny bikini från Nelly.com! Typ mintfärgad.. Tänk att va brun! åh 



MYS

KOm hem satt på utbygrillen med emilia och åt pommes och hamburgare. Och nu har jag tagit på mig mjukiskläder och så ska kolla på en film och äta knäckemacka.. ni vet sånna goda ljusa fruksot knäcke typ. men aa nu ska jag glra det sen ikväll plugga lite!
HAHA aa mina tofflor det sista det..
image description

MAT♥

Är hemma nu, skoldagen gick snabbt om man inte räknar med den långa SO:n vi hade.. Vi satt och lyssnade på Christinas röst i mer än en timme! Satt och höll på och fläta mitt hår under hela tiden för att ha någonting att göra.. Aja nu är mormor här, hon gör mat och sen ska jag till träningen! Faktiskt väldigt taggad idag, så det ska bli kul! Men nu ska jag äta, puss/emilia




SANT...



Tatuering!

Å snart är det dax för oss att tatuera oss! Det kommer att ske den 21:e Februari! Kommer bli asbra. Vi ska göra det tillsammans fast inte samma tatuering förstås, men har ni några förslag? Här är ett par fina i alla fall!
Tumblr_lwfw6lztxd1qcmn7oo1_500_large
Tumblr_lv1af9b6hp1r70ukko1_500_large
Tumblr_lpckckte3h1qke3gjo1_500_large
Tumblr_lqurgmxhbx1qke3gjo1_500_large
Tumblr_lu2h3pem8t1qzabkfo1_1280_large
Tumblr_las89ztuop1qckbw4o1_400_large

Ny träningshall

Hej hej, gjorde ett inlägg förrut innan jag åkte till träningen! Men iaf tränade förrut och vi hade en ny träningshall den är väldigt stor älskar den! Och tränade magen ganska mycket idag också så sitter och har massa tränigsverk nu :/

 


PROMENAD

Kom just in typ, var ute och gick en lugn promenad med Matilda, först gick vi raka vägen till ica och köpte en glass. Sen till fjällboskolan och så satt vi där och snacka jättelänge! Oj gud vad vi hade mycket om prata ut om.. Mycket som händer nu för tiden;) Men nu ska jag nog göra lite varm choklad så jag slipper ha så ont i min hals. Puss/Emilia





Fetto

Ligger fortfarande på samma plats i soffan med uppsvälld mage.. Haha! Det var asgod mat så åt skitmycket! Så ligger typ i matkoma, men de är lungt.. Annars sitter jag bara med musik i öronen as always.. Ikväll någongång tar nog jag och Matilda en promenad, inget högt tempo eftersom jag är så dålig. Men bara snacka typ. Nu har min pappa åkt till Stockholm för att jobba, har var borta hela förra veckan men kom hem på fredagen och åkte idag igen.. Ser honom aldrig typ:( Men nu ska han till Stockholm iallfall, bad honom köpa något på hollister men vi får se hur de blir med det! Han kommer säkert inte hitta det eller inte ens vilja köpa något.. Men nu ska jag fortsätta ligga här i soffan och göra igenting. Puss/Emilia

Pappa och syster

Sjuk

Ligger i soffan och kollar på tv och fryser.. Vaknade precis! Mår inte bra på något sätt! Mina läppar svider, jag hostar, snyter mig var 2 minut, har jätteont i huvudet pga att ja är förkyld, nej fy.. Är rädd att jag börjar/är sjuk!:'( Buhuu.. Ska hämta Rebecca på skolan egentligen men jag orkar inte ta mig ut, fyser ihjäl! Så ja får la ringa mamma och säga till henne att hämta henne. 
180811_182382101802344_166880013352553_414709_956732_n_large
Tumblr_lxi2nxfolx1qklzffo1_500_large

Har no lektion-

Sitter på NOlektionen det är inte så många här för dom andra åker skridskor så vi får göra lite vad vi vill. Dom andra slutar sen om en timme, men jag har hemkunskap!:(  Sen så har jag träning och min mamma ska skjutsa mig så jag slipper åka buss!


 


OJ

Det står över hela facebook att det åker runt polisbilar och polisbussar i hela Partille/Utby (?) Och så åker de runt en helikopter över hela utby/partille.. Är lite rädd.. hehe!  Men de är nog ingenting farligt? Oj nu såg jag att det är en man som har kvinhotat en kille och bett honom ta ut pengar i Kortedala! Scaaaary, tänk så kommer han hem och rånar oss;)

Tumblr_lxrh8zfjgi1qcmo9qo1_1280_large

Dagens-


Uggs: Johanssons
Jeans: Missäy
T-shirt: Tommy Hilfiger
Jacka: Ellas

Jeans: Bikbok
Tröja: Juicy
Linne: Rut m fl.
Uggs: Johanssons


15 Januari

Nu är jag hemma från stan, vi gick direkt och fikade på condeco och satt och snacka, och skratta ihjäl oss! Haha okeeeej? Aa iallafall, köpte ingenting förutom att vi drog till 4-gott efter och köpte var sin godispåse! Asgott och värt.. Sen tog vi spårvagen hem, sen för att komma hem måste vi ta en buss så att vi kommer hem.

Läskigt:
Så sätter vi oss, och efter en stund kommer en man fram och sätter sig framför oss, typ stönar.. Det var typ lite roligt, sen sitter jag och äter mitt godis och pratar med Ella så frågar han varför jag äter godis? Fattde inte först för han kunde inte svenska så bra.. Och typ sa massa konstiga saker, sen han ba vad heter ni? Ja ba, Sara! :) (de första namnet som kom upp) Han ba du?? Peka på Ella, hon ba Emelie! Åh herre.. sen fråga han vart vi bodde?
Vi ba eeeh.. Så ja ba, varför undrar du? Han ba, 'hoaihsohroe' (blev arg) vet inte va han sa, ja ba Partille! Själv? Han ba bergsjön, typ peka och var jättekonstig. Sen fråga han hur gamla vi var, ja ba nu räcker de! (var asrädd) Så sa ja ba, varför undrar du de? Han ba ''VARFÖR JA UNDRAR'' ? shalllabaschalla, asså han pratade inte svenskt, med jättemycket brytning, aa va asarg, Ella ba.. Gör han inte arg... Haha, ja ba aa jag är 15, han ba vilket år är du född? Ja ba 1997, eeh nej 1996! Han ba aa sncka om massa konstiga saker, så sa han att han skulle följa oss hem?! Då tappa ja typ andan så rädd ja va... haha ja ba ''Nej! :)'' De är lungt, Ella ba ''vi blir hämtade av våra föräldrar.'' Han ba, asså det går inte att förklara men han snacka jättekonstigt så fattade inte, men aaa sen gick jag av!
(De kändes som om 10 kilo lyftes från mina alxar..;)''  


@condeco

/ella


Tränat 3,5 timmar!

Kom hem för någon timme sen, har tränat först med stunten sen skulle heroes träna så jag var med på deras träning. Och det var väldigt kul! Dom har blivit jätteduktiga nu! Ska byta om nu och kanske åka till stan med Emilia och träffa en. Om vi orkar haha!
//ella

Cats

Är hemma från träningen nu! Sitter med hörlurar och lyssnar på asskön musik! Träningen var jättekul idag, hatar att jag fegar ur när jag ska göra flickisen! Aja, lär mig väl snart! Nu ska jag duscha och göra iårdning mig för jag och Ella ska till stan, kolla runt lite, fika kanske? Och så ska vi träffa en person! Ni får ha en jättebra söndag! Puss/emilia

Jossi idag på träningen, så sjukt vig..

Godmorgon

Nu har jag precis varit ute och sålt GT, ska åka iväg till träningen snart! Längtar efter träningen idag, ska bli jättekul! De enda dåliga nu är att jag hostar som en idiot, buhu.. Kan nog inte vara med lika mycket, vill inte bli sjuk! Men iallfall, nu måste jag snabba mig lite. Puss/emilia




Natti

Ligger i mammas och pappas säng nu, orkar inte vara i mitt rum. För stökigt hehe.. Kom hem från lagkvällen, sen mötte jag och Ella Sanna så gick vi hem till Ella och kollade på Bring it on, sen när filmen var slut följde vi Sanna en bit, och på vägen hem skrattade jag och Ella ihjäl oss på allt roligt vi har gjort under vår barndom.. Haha (ja vi är frtfarande barn) Men aaa, vi var sjukt roliga, hahah! Och så gick vi och skrattade åt Råggywood ''snåla pappa'' Haha han är så snål..
Imorgon är det söndag.. o gud va tråkigt! Usch hatar söndagar. En dag kvar till skolan.. blä. Godnatt/ Emilia



Lagträff

Kom hem för 5 minuter sedan, så har inte kunnat uppdatera på hela dagen! Förlåt! Har ju ingen mobil så aa, det var jättekul! Vi satt och kolla på när vi tävla förra året och förrförra osv, och sedan åt vi tacos och godis och sånt där och kollade på Bring it on! Mysigt, nu ska jag träffa någon tror jag? /Emilia



Parmis

Har varit med Amanda hela dagen, först var vi i stan och åt och gick runt och kollade sen Åre vi hem till Amanda och var där ett tag. Och sen var vi ute lite och så nu tog jag spårvagnen hem och ska träffa Emilia och Sanna nu!


Sommar!

image description

SOMMAR



lördagen 14:e Januari

Sålt GT, det var skitjobbigt men det tog bara 50min idag. Men skulle egentligen till stan med Emilia idag och träffa en. Men hon har lagträff så jag ska träffa Amanda Parm idag. Ska bli jättekul, har verkligen saknat henne jättemycket! Får se vad vi gör kanske fikar och shoppar typ! Sen ikväll vet jag inte än men det blir väl nåt.
image description

Godmorgon

Vaknade halv av att mina syskon typ skrek.. Hatar att säga det men ibland önskar jag att dom inte fanns alls! Haha, nej de klart ja inte gör men jag hatar,hatar att bli väckt på morgonen.. Ikväll är det lagkväll med cheerlaget! Ska bli jättekul! På dagen vet jag inte än, får se! Puss/ Emilia

hemskt?

Nej gud, va hemsk!? De är två tjejer eller aa tvillingar som sitter ihop! Antar att dem flesta har sett dom? Aja, men var inne och kollade massa videos på youtube så kommer denna. Tänk va jobbigt, allt! Man kan aldirg va ensam.. Tänk när dom ska sova? Tänk om den ena äter jättemycket sötsaker och inte den andra (haha) Du kan inte ha den stil du vill osv. Det ser jättefult ut och konstigt, haha nej va elak jag är! Men uch va hemskt.. Sitter och tänker på allt dem inte kan göra..




Linnea & Sanna

Ligger i min säng under täcket och sitter och planerar sommaren för mig själv! Haha mobbad... Ne men är en sån som älskar att planera! Gör det typ hela tiden, haha. Allt ja ska göra typ.. Iallfall. Har varit med Linnea och Sanna hela kvällen. Lugn fredag ba, degig! Nu ska jag la stänga av snart och sova. Sov bara 5 timmar inatt, inte bra Emilia. Godnatt /Emilia




Friday

Hemma från träningen, det gick väldigt bra idag! Jag fick vara topp och det var jättekul och gick bra! Men vet inte vad jag ska göra ikväll! Emilia vill att jag ska följa med ut och träffa några, men jag är skittrött och deppar typ Haha vet inte om jag orkar. Men kanske gör det för hennes skull haha!
image description

Äntigen fredag!

Denna veckan har gått sjukt snabbt, men ändå! Äntligen fredag.. Sitter och gör ingenting. Har jättetråkigt verkligen.. Men ikväll ska vi vara hemma hos någon och ba va med alla tjejerna tillsammans! Rätt länge sedan, så det ser ja fram emot! Eeeh...Men aa, gud va skönt med helg! Ha en bra kväll! /Emilia
Beställde hem denna bikinin alldelss nyss!


dennis suger

Sitter i skolan och jobbar med SO, idag är det fredag! 


♥KROATIEN 2012!♥

Tumblr_lvakpvzbbf1r6ienbo1_500_large
Tumblr_lp9cu8fbqu1r0f34jo1_500_large
Tumblr_luyxfpmiwx1r6geyoo1_500_large
Tumblr_ltqyqqwyae1r0f34jo1_500_large
Tumblr_lva2wheczq1r2q9tyo1_500_large
17-09-11-hustawka_large
Tumblr_lvapmte6v21r6ienbo1_500_large
Tumblr_lxkt3sku7d1r7vcwyo1_500_large
Tumblr_leykot1wc61qc3d2ho1_500_large_138013027_large
Tumblr_lemh6avbq21qdvmwxo1_500_large
Tumblr_kzui3610hg1qb7kyso1_500_large
Tumblr_ll6efmhmrm1qfqaggo1_500_large
image description

KONFA

kom hem från konfan för två timmar sedan typ?Det var ändå rätt kul idag faktiskt. Och det var as skönt för vi fick skuts av linneas mamma hem! SÅ nu har jag duschat och så nu känns det bra haha.. Men imorgon är det fredag har inte tänkt på det så mycket men det är ju kul!

Och lyssna på denna låten emilia vissade den för mig den är gammal men man får massa minnen !
image description

Nya vantar


Fick dessa av han som jobbar på Chealse, haha! Så himla snällt! Vi var inne och kollade jag och Ella. Så kommer jag på att jag var skyldig han en 10:a för en annan gång! Så gav jag han den. Så sa han ba ''jag gillar folk som är ärliga, du får domma av mig! En present från mig! Blev jättejätteglad! Har kollar på sånna länge, men aldrig köpt dom. Så aa, blev jätteglad. Vet tyvärr inte vad dom kostade, så om ni vill veta får ni åka dit! 


hade tråkigt

.

1. Hur gammal är du om fem år? 19, ska fylla 20

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Alla i klassen,

3. Hur lång är du? 174-175

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Kommer inte ihåg..

5. Vem ringde du senast? Min mamma tror jag!

6. Vem ringde dig senast? Ella kanske..

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? ... :'(

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Både och.. kan inte välja, haha

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta!

10. När såg du senast din mamma? Alldelss nyss

11. Vilken ögonfärg har du? bruna

12. När vaknade du i dag? 9 (försov mig) min buss gick 9 .. haha

13. Vilken är din favoritjulsång? Finns många, haah ne men bryr mig inte så mycket?

14. Vilken är din favoritplats? Vart ja än är, bara jag är med vänner!

15. Vilken plats föredrar du minst? Skola..  eller egentligen inte

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Oj, har ingen aning verkligen.. Hoppas att min dröm går i uppfyllelse! ;)

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Han killen i ''det brinner'' jag hade en garderob som man gick in i mitt rum, trodde alltid han skulle komma ut där!

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? En bild på danni! haha...

19. Hur stor är din säng? Inte jättestor.. vill ha en bredare!

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar och stationär.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Kläder.. haha näää naken

22. Hur många kuddar har du i sängen? Många… Men dom är som ''prydnad' annars sover jag bara med en kudde! (förstår mig inte på sånna som måste sova med två? De går ju visst...

23. Hur många landskap har du bott i? 1.

24. Vilka städer har du bott i? Uppsala, Göteborg

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor! hatar att gå barfota..

26. Är du social? Haha ja, de är ja la..

27. Vilken är din favoritglass? Ben & jerry half baked, eller hallonsorbet!

28. Vilken är din favoritefterrätt? Äter aldrig efterätt knappt.

29. Tycker du om kinamat? Har aldrig ätit det tror jag? :o

30. Tycker du om kaffe? Tycker det är jätteäckligt verkligen..

31. Vad dricker du till frukost? inget.. men om ja är sugen, vatten.

32. Sover du på någon särskild sida? In mot väggen.. vet dock inte vilken sida jag sover på under natten?

33. Kan du spela poker? Nej.. hur gör man det??

34. Tycker du om att mysa/kela? Jaklart

35. Är du en beroendemänniska? Vad är det??

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Chris Brown.. känner inte han men ändå:P

37. Vill du ha barn? Ja herregud! Men inte på länge..

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite spanska!

39. Har du någonsin åkt ambulans? nepp, faktiskt inte

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet! Eller det beror la på.. Älskar havet i kroatien, helt turkost! Föredrar verkligen pool om man är i sverige!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat! Helt klart! haha.. jättesynd

42. Äger du dyrbara smycken? nej inte så jättedyra, är inte så jättemycket för smycken faktiskt

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Hollywoodfruar typ, Top model och Kim and Kourtney takes new york!

44. Kan du rulla med tungan? Nej, tror inte de

45. Vem är den roligaste människan du känner? finns massa!!

46. Sover du med gosedjur? Nej.. haha är inte 5

47. Vad har du för ringsignal? Vanlig Iphone ringsignal, (när jag hade min älskade iphone) :(

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Det är klart! Mamma sparar det. Har slängt mycket men vi har jättemycket gamla kläder!

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En stol som jag sitter på..

50. Flirtar du mycket? Flirtar och flirtar... hah

51. Kan du byta olja på bilen? Haha nej!?

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  Kör inte bil

53. Vilken var den senaste boken du läste? Det var någon i skolan, vet inte vad den heter

54. Läser du någon dagstidning? Aa, läser GT ibland kanske.. när ja har jättejättetråkigt och jag sitter och äter frukost! (tro inte att jag läser den dagligen)

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej. Sitter hellre på datan och läser;)

56. Dansar du i bilen? ja.. eller sjunger gör jag väl mest!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Nrj tror jag, eller i linneas bil.. vet inte vilken kanal det var!

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Något i skolan!

59. När var du i kyrkan senast? Idag, konfan 

60. Är du lycklig? Ne, är inte på topphumör just nu faktiskt.. vet inte vem ja är typ, känner mig jätteförvirrad med allt som händer..

Ni får en bild på min syster!


HALLÅ?

Hallå? Varför har inte våra inlägg kommit upp? Åh, hata.. Byter snart till nattstad eller något annat! Skitdåligt, hopppas det inte blir såhär mer.. Aja, kom nyss hem från konfan! Jätterolig, haha skrattade asmycke! Nu äter jag kakor.. hehe! Imorgon är det fredaaag! Wohooo, helg♥♥  Känner mig faktiskt lite sjuk.. feber typ? Och hostar hela tiden! Asjobbigt. Hoppas inte jag börjar bli sjuk! Nu ska jag äta pankakor! Puss/emilia

Jag utanför vårat hus, eller på våran ballkong i kroatien! 


MUSIK

Har varit hemma hem stund nu, kom ut från en skön dusch efter att ha varit och promenerat med mamma! Skönt att få röra på sig! Nu sitter jag iallafall och äter kvällsmat. Imorgon är det torsdag, inte långt till fredag! Wieee
I natt ska jag faktiskt inte sova, Ella kom med bästa förslaget. Sitta uppe hela natten och kolla film och sen göra iordning sig till skolan på morgonen! Hahah, måste ju göras någongång lixom, kommer nog decka vid 3 typ! Ska försöka iallafall. Hehe, men nu ska jag fortsätta lyssna på musik! Puss



vet att vissa låtar är gamla, men ja lite efter.. haha


Hemma från cheer!

Kom hem från cheerleadingen för ungefär en timme sedan. Och har tagit lite mat för var skit hungrig verkligen. träningen gick la bra. Men funderar på at inte sova någonting idag bara sitta vid datan och teven hela natten och se om jag är trött imorgon i skolan haha ..Man lever ju bara en gång! haha eller är det värt?
image description

skola♥

Skolan var jätterolig idag, haha! Var bara jag, Matilda och Ella av tjejerna idag+ några fler men inte från vårat ''gäng''. Så de var lite tomt, saknar er kom gärna tillbaka! Men vi hade skitkul iallfall, hahah.. Lite ångest att jag typ inte rörde en fena, jobbade ingenting.. skrattade typ bara! Haha, men nu sitter jag och äter kakor </3 går ju jättebra och avstå kakor,godis,chips,vitt bröd,bullar osv.. fetto.. ingen beachbody för mig alltså, lär ju aldirg kunna sluta med det...
lilla filip



Hahaha åånej


Har egentligen inte sån humor att jag sitter och skrattar åt sånt här, haha men detta!! Haha så rolig fast ändå jättetråkig..



SAKER NI INTE VISSTE OM OSS

♥ Vi har likadan humor, kan ha olika ibland.. haah men ganska dålig humor! Haha

♥ När vi gick i 4an typ, så bestämde vi oss att tjäna pengar så vi knackade på dörrar och sa ''Hej, vi går ut med din hund för 10 kr! :D''

♥ Vi har varit vänner i 7-8 år nu. Bästa vänner under alla dom åren.

♥ Vi berättar allt för varandra.

♥ När vi va små bråkade vi om samma kille!

♥ Vi har varit i Kroatien tillsammans. Och Ella ska med mig år igen!

♥ På sommaren gick vi upp klockan 6 för att vi skulle kunna vara med varandra mer! Haha

♥ Vi ska åka skidor tsm på sportlovet! 

♥ Vi bor grannar, alltså kan vi bara springa över till varandra när vi vill! 

♥ När vi var små gjorde vi en låt som vi skulle ha när vi snodde blommor ur andras trädgårdar! (sålde dom sen och tjänade pengar)

♥ Innan sommaren 2011, gick vi ut och gick med stavar klockan 6 på morgonen innan skolan för att få 'beachbody 2011' Förstår inte hur vi orka..

♥ För några år sedan så ville vi göra som på en film. Gräva ner våra saker under jorden och ta upp de 12 år efter typ. Så gjorde vi de, skrev om varandra på en lapp och la ner något som vi hade fått av varandra (en sak) sen så tog vi en låda och grävde ner det! Tog dock upp det en vecka efter typ eftersom vi inte orkade vänta! (I regnet på kvällen) haha jätteseriöst! 

♥ Det är en tradition att vi alltid köper present till varandra när den ena fyller år!

Vi gick alltid runt såhär.. haha ne men en gång! 




Vi hade likadana skor... Gick runt med dom hela den sommaren!



Sandra och Ella, hahah söta



Vi var på stan ensamma första gången! 

Vi gick i samma cheerleadinglag när vi var små
saknar..

Vi åkte till DM tillsammans och tävlade med Strikers! Så bodde vi i samma hotellrum och gjorde musikvideosar!

Bjuder.. haha så små..


När vi var på liseberg, och så vann vi en Geisha tillsamans!


en annan  gång.. 

Åkte tills SM tilsamans och hejade på andra i våran förening! 

grävde ner ella i gräset..



Teeeeve!

Så kollar på teve med min pappa och syster, var ute med Emilia förrut! Sen har suttit inne gjort lite SO och sovit eftersom jag sover så dåligt nu för tiden.. Men nu måste jag stänga av datorn osv för ska kolla klart på filmen/serien så heeejdå!


ICA

Kom just in, tog bussen till ica och köpte godis och en muffins/muffin.. med Ella. Gick sen hem och på vägen gick vi förbi lilla filip, han orkade inte gå ut så vi gick vidare, snackade om kroatien om allt vi ska göra osv! ÅH!!♥♥ Har annars bara pluggat hela eftermiddagen sen jag kom hem från skolan, inget liv verkligen. Uch hatar skolan.. kan man inte bara lära sig pluss och minus och läsa och kunna skriva en vanlig berättelse, inte behöva skriva som en jefla författare för att få bra betyg.. haha! Aja, ska sluta klaga. Puss/emilia


sover en stund

Måste verkligen lägga mig och sova en stund, Har sovit dåligt varenda natt nu. Har bara sovit ett par timmar så ska sova en timme eller så nu. Måste göra det innan mamma kommer hem också så hon börjar tjata på mig om läxor haha orkar inte det så aa.. men vi ses sen!
image description

Bik bok

Glömde säga! för nåra dagar sedan var jag på bik bok lite snabbt köpte en tröja bara. Fast kanske ska lämna tillbaka den för aa gillar den inte så mycket. men får se.
Bikbok 349:-
image description

CHEERTRÄNING

Nu har jag lite bråttom, ska åka till cheerleadingen snart! Ska bli skönt och få röra lite på sig.. så slapp man har varit detta lovet, haha! Men det var skönt, kan jag få lov igen tack!? Men nu måste jag springa och ta på mig, är lite ledsen/sur/arg idag också, har en väldigt lång väg till träningen och jag har ju ingen mobil. Känner mig helt handikappad, ingen musik, ingen tid?? FML, var någon tvungen att ta den? :( /Emilia

SV:cheer

KommentarTid
Jennifer om Tisdag morgon:
Hej :) jag såg på din andra blogg, den som du hade innan att du hade köpt cheersaker, bland annat breifs! Får jag fråga vart du har köpt dom ? :D jättefin blogg btw!
IP:
SV: Ja det gjorde jag. Och jag beställde dom från USA men dom finns säkert att köpa i sverige på tävlingar som t.e.x DM och RM/SM men iaf jag beställde dom från head2toecheer
image description

Tisdag morgon

Godmorgon vaknade för en halv timme sen och är skit trött verkligen, ska åka tio i åtta till skolan. Ligger bara i min säng och smsar med folk som sover typ haha.. Men nu ska jag borsta tänderna och klä på mig men vi ses när jag kommer hem. Kram

 


Huvudväääärk

Åh, har världens huvudvärk.. Brukar aldrig ha det! Vet inte varför jag har det.. aja så hemskt är det inte! Men nu ska jag upp och fixa iordning mig, skola tidigt imorgon:/ Längtar redan tills nästa lov.. Haha ska bli skitkul! Åker till sälen med Ella då ju! Men nu måste jag gå upp, godnatt!



EH

Sitter på EH, och fikar. Är proppmätt, hehe! Kommer hem senare
Ikväll!

 


SNÖ

Kom nyss hem från skolan, sitter och kollar på Top Model. Imorse så missade vi ju bussen jag och Ella, så då när vi skulle ta nästa buss så stannade den vid allum och sen kunde den inte startas, så vi kom ännu mer försent;)! Haha, i slutet hade vi HK, våran lärare alltså! Förlåt men gud vilken bitterf***! ÅH, hon va sur precis hela tiden! Ta't luuungt, haha. Men nu ska jag in till stan med en kompis! Ha en bra måndag! 
Landscape-lights-nature-night-snow-favim.com-261252_large

Det snöar!

å blev utelåst.. Min pappa och bror är hemma så jag tog ingen nyckel hem så sen när jag kom hem så hade dom CYKLAT till rusta så fick vänta i typ en timme tills dom kom. Så köpte pappa twix till mig också haha så jag inte skulle bli arg. Men så nu ska jag äta twix och läsa egoboost av blondinbella som jag fick i julklapp hehe!
image description

Godmorgon

Sitter i Ellas säng, kom precis in.. Kom inte in i bussen! Smockfullt, så vi fick gå hem! Ska ta bussen snart igen, åh vad jobbigt.. Vill bara va hemma! Men nu måste vi gå, /emilia & ella


GODNATT

Godnatt, filmen var jättebra! Värd och se, var påväg att somna i slutet av filmen bara för jag var så trött, inte för att den var långtråkig! Haha, men nu ska jag ta en dusch sen ska jag ta ansiktsmask! Kanske bestäma kläder tills imorgron.. Men nu laddar min data ut! Puss/emilia


Godnatt/ella

Kom precis in, duschade sen träffade jag Linus en snabbis! Typ 50 min eller nåt han har varit i dubai hela lovet så vi pratade om allt möjligt typ. Sen skyndade jag mig in och var tyungen att ringa en. Så nu sitter jag vid datan här nere ska göra mig iordning och äta kvällsmat för typ tredje gången idag? Haha tänk att Emilia sitter på bio nu och äter mass gott åh.. :( Godnatt alla!!
image description
image description

Sherlock holmes

Åker på bio nu, kommer hem tid tolv någon gång! Ska försöka att inte äta allt för mycket så jag spricker! haha;)

Hos mormor

Sitter och i soffan med datorn i knät, åt jättegod mat och såklart efterrätt.. Aldrig varit så mätt typ, spriicker! Imorgon börjar mitt nya liv som nyttig! Måste ju tänka på beachbody 2012! Önska mig lycka till! Hah.. Men ikväll ska jag och pappa på bio, Sherlock holmes. Har hört att den ska vara bra? Hoppas det, uppdaterar nog innan jag åker! Puss/emilia

Tumblr_lpmusnsaa71qd32hio1_500_large
Tumblr_ls2e5ppz121qkhahlo1_500_large


skola imorgon

Nej vill inte ha skola imorgon.. Orkar verkligen inte, det var ju så skönt med lov och allt! Detta har nog varit det bästa jullovet i mitt liv! Men aja behöver inte gå in på det. Men måste ringa lite nu och sedan plugga,
och du som frågade om min pojkvän, om jag kunde skriva om han här och säga vad han heter och lägga ut bilder? Vill inte göra det än det är lite sådär just nu med det heh..:/
image description
image description
image description

CATS

Hej, kom nyss hem från träningen! Hann verkligen inte uppdatera imorse, försov mig och sprang ut och sålde GT, sen hoppa jag in i bilen så körde pappa mig! Så det var lugnt.. Har precis proppat i mig massa massa mat.. Bara jag som äter enorma mängder mat efter träningar?
Haha, men träningen!
Det var kul, skönt att röra på sig, har inte rört en fena under hela lovet. (Utan att överdriva nu) Så har jag ätit något sött vartenda dag under lovet! Så på träningen var det som vanligt, inte mjukstart direkt! Så aa, kunde inte andas! Men de gick.. Ikväll ska jag på bio med min pappa, och innan det till mormor och äta middag! Så aa, får se om jag kan uppdatera, ska försöka!
Tumblr_lx2nprr8yc1r9rf4mo1_500_large
Tumblr_lx2ssqp4ce1r9rf4mo1_500_large
Tumblr_lx2nqpopel1r9rf4mo1_500_large

Cheerleading!

Kom hem från stunt träningen för typ en timme sedan det gick as bra idag verkligen, Jätte kul var det. VI provade massa nya coola grejer hehe. Men nu ska jag äta och duscha sen göra lite tråkig SO. Och sen får jag se vad jag gör är sjukt trött pratade med min pojkvän till fem på morgonen och gick sen upp klockan åtta så jag skulle hinna med bussen till cheer träningen!

image description

image description
vackert med träningskläder!
image description

GODNATT

Nu har jag gosat ner mig i sängen och måste verkligen försöka sova nu, har somnat jättesent dom senaste dagarna! Såatte.. Dags att ändra, längtar lite till skolan faktiskt! (Förutom alla prov,läxor,inlämningar,tidiga morgonar,arga lärare) utan till det vanliga, tycker lovet har blivit lite uttjatat typ haha..Och så skrattar jag hur mycket som helst i skolan! Älskar alla mina underbara vänner som gör skolan mycket roligare! + att när vi börjar är det bara 5 veckor tills det är lov igen, och då är det sportlov! Då åker jag och Ella till sälen och åker skidor! Kommer bli så himla kul verkligen! Åh längtar!
Nightz_large


Trisha

Åå älskar denna tjejen! Hon är typ som en Barbie. Har länkat hennes videos på bloggen förrut men det var länge sen, Och kollade på hennes video nyss (följer henne på Youtube) Men hon är så rolig också och har massa såhär rosa grejer och glitter osv.. som hon visar på hennes youtube videos ! men nu visar hon några av hennes väskor hehe tänkte visa den för er.
image description

Sommaren 2012!

Snälla låt tiden gå snabbt..
Tumblr_lx11msucnn1qdvmwxo1_1280_large
Tumblr_lxfy99gloz1r8ciiho1_500_large
46163_1395905332900_1090221889_30918540_3003304_n_large
Tumblr_lxfqmcix0e1r2natqo1_500_large
Img_4860-copy_large
Tumblr_lxfrb8vmr31r2natqo1_500_large
Inspria_170124771_large
B3f2e4b532cc49beb44382f77cad57f5_7_167633001_large
Tumblr_lxeobrica11qmnphro1_500_large
307360_124786850952583_100002638074305_135504_2697638_n_large
1358159-11-1323011941501_large

Kväll

Sitter i soffan och degar, var hos Sanna innan och kollade på film ju. Fick skjuts av Sannas föräldrar hem, så snälla! Men nu ska jag äta tacos med familjen ba, sen kommer la Sanna hem igen och då ska vi ses igen. Egentligen vill jag göra något riktigt kul ikväll, alltså inte sitta inne. Men det blir nog så ändå, men det är la mysigt;) Imorgon är det träning på jag vet inte hur länge.. Känner mig inte på topp alltså:/ Har gått upp 3 kg typ! Men det tränar jag förhoppningsvis bort nu när träningarna börjar igen. Men nu säger mamma att det är maaaaat, ha en bra kväll! 
Tumblr_lwkjbo055s1qg4jqbo1_500_large
Tumblr_lxehaqxohi1qeeqaho1_500_large

norrköping

Köpte i norrköping. Eller armbandet fick jag av amanda i julklapp!
image description

Slapp/sjuk/läxor?

Hejhej, sitter i min källare. Har pluggat jättemycket och idag när jag vaknade så typ kallsvettades jag och mådde jätteilla. Fast fick kämpa mig upp och sälja GT, sen har jag varit trött hela dagen så har inte orkar/fått göra något. Mamma ba ''nej du ska vara hemma du är sjuk.'' Men jag känner mig inte som det.. Eller så sa hon det för att hon ville att jag skulle göra SO:n?? Aja men Emilia frågade om jag ville följa med till Sanna och kunde inte eftersom mina läxor-.- hatar SO.. men aa nu ska jag äta tror jag?
image description

Saw 2

Sitter hemma hos Sanna och kollar på saw, Sanna är uppe och äter nu, har ätit
Ben&Jerry! Mår asilla nu... Uppdaterar ikväll, puss/emilia

 


Halvt klar..

Har hållit på med SO:n hela morgonen, blev klar nu.. Eller har ett helt ämne kvar iof..
ska köpa ben & jerry nu! puss/emilia
Dscn4588.jpg_effected_large

Sålt GT-.-

Det värsta jag vet verkligen.. sälja GT så jobbigt, gjorde det igår också så nu har jag tjänat 500kr på två dagar. Det är bra eftersom jag inte kommer få någon månadspeng denna månaden eftersom jag råkade ringa och smsa för 1500kr..
Men aa nu ska jag sitta i min källare och kolla lite på datan och sen göra den otroligt jobbiga uppsatsen vi har på SO:n.. bild från förra veckan.
image description
image description

Godmorgon

Godmorgon, vaknade alldeles nyss! Tog upp datorn direkt för att blogga;) När jag vakande kände jag världens sämsta känsla verkligen.. Att det är en dag närmare till skolan. Att jag inte kan göra något roligt idag utan bara skriva på uppsattsen.. åh blir så himla förbannad på våran lärare!

En annan sak, hur tycker ni att våran design ska se ut? Stilren, alltså inte mycket färg, eller mycket färg, tjejig, eller inte? Hjälp oss med förslag för det är ju ni som ska läsa bloggen och kolla på den! ;)
Tumblr_lwoeuazeuq1r3lruoo1_500_large
Tumblr_lxeqzupxab1qkxcjio1_250_largeTumblr_lxeqzupxab1qkxcjio1_250_large
Tumblr_lxe41zi9cp1qi1c55o1_500_large


jeffrey campbell

Å det är så himla fint med jeffrey cambell skor! Men det finns så många olika snygga
i massa olika mönster och färger. Men vilka tycker ni är finast? Ska lägga upp ett par här så kan ni få rösta på vilka som är snyggast!
create free polls | comment on this

kallt ute

Så skönt att blogga igen, det är faktiskt kul hehe. Men idag sov Emilia hos mig. Vi var uppe tills typ fyra och sen var jag tvungen att gå upp nio och sölja GT-.- Kom på en sak, Emilia har sovit hos mig typ hela lovet eller ganska många ggr faktiskt! Men aja sen åkte jag på cheer träning å, älskar att träna stunt verkligen! Världens bästa lag. Skrattade jätte mkt som vanlingt. Sen åkte jag hem, träffade Emilia och Rasmus sen kom Eric och Nils. Sen var vi hemma hos dom och ute och så. Och nu ligger jag i min säng och kollar på Rosa haha..

image description

FREDAG

Kom nyss in! Drog först ut med Ella och träffade Rasmus, sen kom Nils och Eric så satt vi och snacka bara, sen drog vi hem till Nils och spela CS och lyssna på musik.. Hade allmänt kul, hah sen missade vi bussen hem så vi gick till hållplatsen innan och jag frös ihjäääl, skojar inte. Hade skinjacka?! Så dum.. japp, sen så kom vi hem till slut och nu sitter jag här med min nya favoritlåt och äter popcorn! Imorgon vet jag inte vad som händer.. tror det blir att sitta hemma och skriva på min SOuppsatts som ska vara inlämnad på måndag. Förstår inte hur min lärare tänker faktist..
lyssna så himla värt.. 


WE'RE BACK

Hej, det har varit lite fram och tillbaka med bloggen som ni ser, haha! Men nu är vi tillbaka! Har ju inte bloggat på hela lovet, eller lite kanske i början? Aa iallfall så har jag haft ett jättebra lov! Kompisar, fester, fikat en del, shoppat osv! Nyår, lovets höjdpunkt! Det var heeelt sjukt roligt, var med mina vänner för det mesta, jag och ella åkte til mönlycke (?) hhaha.. träffade några nya kompisar, har dock inte deras nr eftersom dom var typ 17! Men dom var snälla ändå! Ska nog inte skriva mer nu om de, haha det var iallfall jättekul! Julafton, det var ju mysigt som vanligt! Fick massa fina presenter både på julafton och dagen efter! Är jättenöjd! 



En idiotisk sak jag gjorde var att jag blev av med iphonen... för andra gången! jättedum sak att gråta över när de finns så himla mycket hemskt i världen.. Men ja grät och hade ångest, asså panik! Uch de var de värsta ja någonsin varit med om typ! Det sänkte verkligen mitt lov.. det hade varit perfekt om inte mobilen kom och förstörde:( Mina bilder, videosar, asså jag tycker sånt är j ä t t e h e m s k t! Inte själva mobilen typ.. för de kan j
a få en ny, tänk alla minnen.. åh. Okej ja måste släppa det nu!

NU ska jag iallafall ut och träffa lite gott folk, hah ne men vara ute ifallfall.. har sjukt tråkigt här inne, får panik! Aaa annars har jag bara varit hemma idag? Forever alone, men alla är borta:/ Snart börjar skolan.. ångest! Men nu ska jag äta, puss! /emilia

Börjar blogga igen

Hej hej, Jag tänkte att jag och emilia ska börja med bloggen igen. Och jag (ella) kommer jag lovar uppdatera mycket bättre minst två varje dag lovar jag er och emilia. Men aa vi kan berätta i ett annat inlägg vad vi har gjort under lovet osv.Och vad som hände på nyår. Och så ska vi få en ny design snart men i har inte bestämt oss hur vi vill ha den riktigt än.
Tumblr_lws57zucgu1r4lwbvo1_500_large
//ella

RSS 2.0