ONSDAG

Var tvungen att tänka efter om det var onsdag eller torsdag.. Har trott att det har varit fel dag hela veckan! Men iallfall. Ligger i min säng med datan vilket jag har gjort hela kvällen sen jag kom hem från stan. Men vi satt bara och snacka om allt möjligt och köpte ju tröjan i sista sekund. Han hade redan stängt men när jag drog i dörren så stod han där och släppte in oss! Så snällt! Men, imorgon är det första december! Tiden rinner iväg! Egentligen så är jag inte så förvånad över det, utan jag tycker att det ändå var dagt för december snart. Haha, men längtar jättemycket till helg nuu! GE MIG. Nu ska jag snart sova iallfall. Godnatt/emilia
Tumblr_lvhoitddw41qmzgnfo1_500_large

Kommer inte kunna sova inatt.(

Är så himla förkyld hatar det. Vill gå till skolan imon men kan inte måste bli frisk nu typ :( Men sitter iallfal och pratar med massa på FB och kollar på kläder och bikinisar på victorias secret har sagt typ 1000 bikinisar som jag vill ha i julklapp till mamma nu så hoppas jag får någon av dem!
Tumblr_lvhimsg4ej1r639pqo1_500_large
Tumblr_lvh6r9euqw1r7vcwyo1_500_large
Tumblr_lhxrtprzra1qhmz7po1_500_large_large
Tumblr_lv1ut1nnn21qhsdh9o1_500_large
Tumblr_lsamkfs25s1qhem3oo1_500_large
Tumblr_li9zhzm7061qc59aco1_500_large
Tumblr_luyu58iu2x1r0ux9go1_500_large

Ny

/emilia


SVAR:

Det var ganska många som frågade var det var som var i victoria secret påsen som jag fick. Tänkte först inte lägga upp de men kan göra det eftersom så många frågade.

förkyld

Å hatar att vara förkyld sitter här och det rinner i ögonen och så nyser jag typ aranan minut okej överdrev lite men det är skit jobbigt! Sitter och kollar på internet efter kläder som jag ska önska mig i julklapp osv. Har en evighets lång önskelista hah kommer inte få allt då men hoppas!

Espresso house

Sitter och fikar med Julia och Linnea! Puss

 

 


Nu har jag bestämt mig för någon av dessa

Har bestämt mig för att jag ska ha en av dom här tre men vet inte vilken skit svårt. Men vill iaf ha en svart med guldiga detaljer typ hahah..
create free polls | comment on

Läs allt!

Nu ska jag berätta om resan i Norge!

På fredagen åkte vi upp möttes vid mölndal och vi hade hyrt en mega fet bil! Så åkte vi upp och stannade på norska gränsen och åt och köpte massa mat och vi lekte i affären typ gömde oss för våra tränare, rullade på golvet och allt möjligt! Och lärde känna en gubbe som Linda började prata med hahah! Sen när vi kom fram efter massa skratt i bilen, så var vi framme vid träningshallen i Oslo och dom var verkligen hur duktiga som helst! (Vi tränade med viqueens)Först fick vi egen coaching av deras huvudtränare typ och hon var hur grym som helst. Hon sa några saker så kunde vi allt nytt (coola grejer lärde vi oss) Och sen kom alla lagen och tränade och vi kollade på dom hjälpte oss också och var jättesnälla mot oss. Efter träningen så åkte vi till hotellet och vi skulle egentligen sova på ett vandrarhem men det blev nåt fel så dom i kassan fixade värsta lyxsviten till oss istället utan att det kostade mer! Och jag och alla var skittrötta och var på skratthumör så vi kunde typ inte ta det lungt var helt galna hela tiden så himla kul! Och vi var typ vakna hela natten!
På lördagen. Vi gick upp vid halv elva åt lyxfrukost som Emma Asta och Bianca fixade tror jag (jag och Linda sov) Sen åkte vi till eiker tävlingen. Vi skulle inte tävla den dagen men vi kollade på seniorerna. Och det var hur mycket cheershooping som helst vi köpte glitter som smink som vi skulle ha nästa dag! Sen köpte jag ett par rosa shorts där det stod cheer på rumpan med leopard mönster. Sen åkte vi hem och lagade mat så kom några fler från GC Troops som skulle heja på oss på söndagen då vi skulle tävla. Så vi åt med dom och jag hade så mycket skrattanfall så jag inte kunde andas typ skratta åt allt!
PÅ söndagen Vi gick upp tidigt eftersom vi skulle tävla den dagen. Fast jag var inte alls nervös så himla skönt! Men vi åt frukost och sen åkte vi till hallen och alla var skit trötta och det tog ungefär 45 minuter till hallen, SÅ viktor satte på jätte lugn musik och det var å himla skönt så satt alla där och typ halvsov. Men sen när vi kom till hallen så fick vi typ papper och ett omklädningsrum. Så började vi locka håret och sminka oss. Hade massa glitter det var jätte fint! Sen skulle vi förträna och det var inte lika seriöst som i sverige (det var bra) Dommarna kollade inte och man fick köra pogrammet typ hur många ggr man ville. Och alla satt och tittade på. Men förträningen gick skit bra! Sen börjadetävlingen och det var invigning och sen satt vi mest i omklädningsrummet och lockade håret. Sen var det våran tur att tävla och kan bara säga att jag inte var nervös ett dug verkligen! Efter att vi hade kört och satt allt så började vi gråta av lycka jättte mycket! Och våra tränare blev jätte glada! Och sen var vi i förträningshallen och skojbyggde med viqueens och några andra från GC Troops. Sen på prisudelningen... Jag hade verkligen ingen aning om vad vi skulle komma på för placering. För vi mötte en massa bra lag plus lag som hade killar i( och dom e väldigt starka) Men så vi hoppades på kanske en fjärdeplats eftersom vi är ett nytt lag och aldrig tävlat förut osv! Sen.... Kom vi på andra plats och jag kan fortfarande inte fatta det! Kan inte beskriva känslan!... Så vi fick en as fet pokal och allt.
Sen skulle vi åka hem och så fick vi reda på att det var typ storm ute så vi inte kunde åka hem så vi tog in på ett lyxspa hotell den natten så vi slapp skolan på måndag.
mitt hår
PÅ Måndag Dagen innan på kvällen hade vi skrattat exakt hela kvällen och hahah kan inte sluta skratta nu typ så himla kul! Men iaf på måndagen så gick vi upp och åt frukost as god frukost vardet typ lyx. Sen Gick vi till polen badade hela dagen oc det fanns även en brygga som gick ut typ i luften och på där så var det en jacuzzi! Så den satt vi i ganska mycket ! Sen fANNS det tusen andra spa grejer!. Sen åkte vi till donken och åt där och jag och asta skrattade åt en tjej haha ska inte säga men det var skadeglädje iaf. Sen hemmåt
ser ni jacuzzin? under var det vatten typ en sjö!
HOTELLET:
Kanske kommer fler bilder snart plus videos! Men detta var nog en av dom bästa utomlandsresor jag ahr gjort i hela mitt liv bara för att vi hade så himla kul tsm hade gjort vad som helst för att uppleva denna helgen igen!

Träning med cats!

Hej, är hemma från en väldigt väldigt rolig träning faktist.. det var många borta så vi gjorde massa annat än bara program. Bla lite gymnastik och så skruva vi upp trevåningsbygg och tiktoka och lite annat! Sedan gjorde vi fys i slutet av träningen, GÖTT! Men nu måste jag duscha och sen ska jag sega hela kvällen, kom på att jag har sovmorgon imorgon! Wiee. Puss/emilia
Video från en annan träning:



Duktiga Denise!

Godnatt

Håller på med ett inlägg om hela norge resan men orkar inte skriva klart allt men behöver några fler bilder också.Men måste bli frisk nu så jag kan gå imorgon för jag har blivit sjukt förkyld:(. Men nu måste jag duscha osv godnatt..

Videos från vigueens hallen när jag gör gymnastik

image description

Victorias secret

Å igår när jag kom hem så gick jag in i mitt rum och...
Så låg det en victoria secret påse på min säng!? Jag bah vad är detta typ. Så hade min kusin (som har varit i new york) köpt en present till mig på victoria secret. Å jag blev så himla glad ringde henne direkt.
image description

Bilder från eiker

Massa bilder och videos plus massor text om resan kommer snart! Men kan säga att detta var nog en avdom bästa utomlandsresor jag har gjort i hela mitt liv bara för att vi hade så himla himla roligt älskar er knights så jäkla mycket går inte att beskriva! Och vi har världens bästa tränare!
Förresten tog vi SILVER av nio lag!

image description

ÅKER NU

Tar bussen till cheerträningen nu, träning i två timmar! Men nu måste jag snabba mig, min buss går snart. Puss/emilia

Kom hem nyss

Kom hem nu efter att ha hämtat Rebecca på skolan i ösregnet.. Mitt hår är dygnblött men vem bryr sig.. Nu sitter vi iallfall och fikar, ska träna sen! Puss/Emilia


bilder från helgen





Förlåt!!!!

Tycker jättesynd om våra läsare.. Fy
Men för en gång skull har jag varit med vänner efter skolan.. Ovanligt? Är typ aldrig de längre.. Men vi åkte först hem till mig och åt mackor ba, sen tog vi bussen till Ica och köpte glass och bär + var sin bakelse. Tog såklart lussebulle! Den första på året, hoho. Har saknat de.. Men nu ska jag väl snart åka hem. Vi kollar på glee hemma hos Sandra, inte för att jag kollar.. Vakna precis hehe! Det var asskönt.. Men har skrivit jättelångt så det kanske blir jobbigt att läsa haha! Puss/emilia


MYS

Har presic ätit tacos med familjen, + efterätt. Mys, massa tänka ljus och alla sätter upp sina ljusstakar och sånt där nu! Jättemysigt, men hallå? SNÖ TACK.. Vill inte ha en helt naken jul..:O haha naken.. Men hoppas den kommer snart? SENAST den 10 december iaf? Aja, uppdaterar nog inte mer ikväll. Så godnatt! /emilia


DESIGN

Jag är jättetrött på våran design?! Vill ha en ljus, eller en mörk. Inte mellan, + annan header. Det är typ inte kul och blogga när bloggen är så uttjatad! (absålut absålut inget illa menat till dig sandra!) Den är ju jättefin verkligen. Men det bara det att jag är trött på den. + att bloggen är jättesmal? Vill ha den breeed, men stora bilder! Bara jag som är trött på den.. aja, haha ska sluta klaga. Om inte Sandra gör en ny snart, så får jag sätta mig och göra en egen på typ paint? Vääärt! haha;) Puss/emilia
The Wanted – Glad You Came

Hemma!

Har tränat i 5 timmar! Jag kom typ 5 min försent till träningen idag så hann verkligen inte uppdatera! Men det var jättekul! Tränade med cats 3 timmar och stunten 2. Så aa, är gaaanska utmattad om man säger så... Ikväll blir det tacos! Åh lml♥ Juste, Ella kommer hem idag! Har inte pratat med henne på helgen. Men det är idag dom tävlar iallfall! Dom har säkert redan gjort det men hoppas det gick bra! Har inget plugg idag så jag är på jättebra humör! Men nu ska jag ner och kolla på the X factor. Fick reda på en jätteläsig/rolig sak idag, haha asså vet inte om jag ska ta det positivt eller negativt? Väldigt speciellt..

Puss/emilia

Btw, herregud vad det blåser!

Tumblr_lv2q631hjq1r0ez0ko1_500_large

 


Haha så sant..

Måste göra något med mitt hår snart känner jag.. Vill ha ljusbrunt iallfall. Eller jag vet inte? Mörkt kanske.. Men då måste ja bli värsta solarietorsken för ja kommer se ut som ett lik annars! Nejtack.. Men min syster skulle tydligen til frissan så jag kunde komma mer eller något? Hon får DOCK inte klippa en enda cm på mitt hår. Det gör jag så bra själv tack... Kommer aldrig glömma i kroatien när hon klippte mitt hår jättekort! + att engligt frisörer har man ALLTID slitet hår som måste bort.. Isåfall kan jag ha det! Haha aja, ska sluta snacka om hår! Har ångest för att det är lördag kväll och jag ska upp astidigt imorgonbitti:( buhu.. Längtar till nästa helg!
Puss/emilia


Fika i stan

Är i stan och fikar med Julia! Träffade Nima, Henke och några andra! Puss


STAN

Hemma från staden.. eller för jättelänge sedan faktist. Men ändå! Vi fikade och snacka på espresso house, och gick runt lite i stan. Så himla fint med alla ljus! Ska faktist tillbaka till stan snart. Haha. Ska träffa Adam och Heneke med Julia. Men vi hörs sen. Puss /emilia

Nu åker jag in och möter Andrea och Victoria!

Jättetråkigt inlägg men bättre än inget! Haade! /emilia


Just nu

Tar hand om mig själv för en gång skull! Det var länge sen.. Aha! Men kanske åker in till stan lite senare! Vet inte än!

Tumblr_luxxjqqe9t1r1ewrto1_500_large

Tumblr_lcm3wiyghu1qbjh0go1_500_large_large

 


GODMORGON

Vaknade halv 10 idag av att min rum var tänt och jag vet att jag somnade med släckt!:s Men jag hade iallfall somnat med smink och kläder och såklart glömt borstat tänderna.. euw! Men idag, så vet jag inte vad som händer, ikväll har jag ingen aning. Men kommer typ inte kunna sova över någonstans eller något, för ska upp typ halv 9 imorgon och sälja GT, och sen träna cheerleading, 3 timmar med Cats och 2 timmar med stunten. Kulkul! Är inte stressad att jag måste plugga eller något. Så den dagen kan gärna gå åt! Men aa som sagt, vet inte vad som händer idag. Pus sålänge.
Ni har sett bilden.. haha

/EMILIA

Coca cola eller Fanta? Fanta exotic
Cookie dough eller Half baked? Half baked vinner nog..
Harry potter eller Sagan om ringen? Harry potter!
Bli blind eller döv? Inget av de.. tänk och inte kunna höra musik.. men ändå blind? inte se världen lixom..
Jordgubbar eller Hallon? Hallon
Rosa eller Lila? Rosa!
Abercrombie eller Hollister - Abercrombie & Fitch
Blogg eller Facebook? Svårt.. men facebook är ganska tråkigt ibland, så bloggen.
Vit outfit eller svart outfit? Svart outfit
Pojkvänn eller vänner? Vänner
Dator eller mobil? Mobil
Blogg.se eller Devote? Blogg.se
Skola eller Jobba? Jobba helt klart. Eller med någonting man gillar då. Annars skola.
Hund eller Katt? kan inte välja där..
Donken eller MAX? Donken
Kort eller långt hår - Långt!
Resturant story eller Bakery story? inget av de? vad är de ens.. spel?
Plattång eller hårfön? Plattång
Sommar eller Vinter? Sommar




FREDAG

Hejsan, kan berätta lite av vad jag har jgort idag. För så var ju den oändliga skoldagen. Sen, direkt till allum med Matilda och köpte present till min mamma som fyller år idag (igår..typ) Grattis!♥ Sen satte jag och Matilda oss på Max och åt en cheesburgare.. och snacka oså. Sen hem och typ städa mitt rum, det var de jag gjorde! Åt mig smockfet. Love Sen tog jag och Linnea bussen till stan och satt på mc rätt länge! Sen kom de andra så tog vi vagnen till festen. Berättar inte så mycket mer än att jag och Linnea hittade, (haha hittade) världens goaste kille! haha, he made our day. Men nu sitter jag här hemma med film som jag aldrig sätter på, palla. Men imorgon ska jag vara med Victoria tror jag? Eller? :D Aja, ska dega här i min gosiga säng all night long. Puss/emilia



YOUNG AND WILD AND FREE

So what we get drunk, so what we smoke weed, we are just having fun.
We don't care hwo sees. So what we go out That’s how its supposed to be,
Living young and wild and free.

Drar till bussen nu!

Ha en bra fredag!


Fredag!

Åh, så himla skönt med fredag! Känner att jag verkligen är värd det efter 6 prov på 2 veckor! Aaahhh va skönt! Ikväll ska jag på fest med Linnea Julia och några andra! Ni får ha en jättebra fredag själv! Puss/emilia


@mammas jobb

Hej hej nu sitter jag på min mammas jobb för jag väntar på att vi ska åka till norge, Dom är här om 45min tror jag ? Men jag kommer nog som ni förstått inte uppdatera hehe.. Men emilia är ju bra på det så det går braa! Men jag kommer med massa filmer och bilder sen när jag kommer hem!



Euw

Sitter och mårasilla! Ät aldrig, vad ni än gör! En hel pepparkaksdeg!! Inte ens om ni delar på tre. Asså fyyfan! Spyr ba ja tänker på de... Aja! Men kom precis hem från Daniella, skratta ihjäääl mig och åt chips o ba chilla! Hade inga läxor eller någonting idag! Den känslan var det länge sen man kände... Konfan var ganska kul faktiskt. Fick presentera oss och så sjöng vi och aa vi åt våran äckliga pepparkaksdeg! Brb, ska ba gå och spy! Puss/emilia


hemma från konfa

kom hem från konfan för typ en timme sedan det var faktiskt kul! vi pratade as mycke och gjorde typ lekar eller vad man ska säga men nu håller jag på och packar till oslo imorgon är så glad så jag vill döö.. eller inte men jag längtar jätte mycket! Kan gå igenom lite
Första dagen FREDAG (imon) så åker vi dit med minibuss stannar på vägen äter på donken och så ! sen tränar vi men vigueens (ett av europas bästa cheerföreningar) sen äter vi igen haha och sover.
Nästa dag så går vi upp och då ska vi typ gå runt i olso och kolla (shoppa!?) och ha jätte kul!
Söndag: då ska vi tävla åå ska bli så himla kul, Förresten ska vi ha korkskruvar i håret ! och massa glitter smink också men jag lägger in videos och massa när jag kommer hem på måndag!
image description
image description
image description

Åker till konfan

Åker till konfan nu, ska köpa pepparkaksdeg och dela med alla?? Väärt! Men min buss går om typ 3 min så jag måste snabba mig! Puss



uggs?

Vill ha nya uggs jätte gärna, Ska nog önska mig ett par i julklapp!
Men vilket märke tycker ni är finast?
1.Canada snow
2.UGGS
3. Shepherd
create free polls | comment on this

Mackor

Sitter hemma hos mig nu, har precis ätit massa mackor♥ Snart kommer Danni så ska vi uppdatera min iphone! Vi får hoppas att allt inte raderas bara.. Tycker ni att jag skriver för mycket om plugg? Julia sa det till mig i skolan.. ska sluta med det! Men det är typ det ända jag gör.. haha. Helgerna är ju lite mer intressanta kanske. Men nu ska vi göra lite hemliga saker! HIHI, det handlar om helgen. Puss

GODNATT

Idag slog vi rekord på mest besökta på våran blogg, men det fortsätter hela tiden gå in mer, keeep going

Nu ska jag bara skriva klart det sista på min labbrapport. Sen, ska jag stupa i säng.. Mina ögon gör jätteont för jag har suttit vid datan och tv hela eftermiddagen.. Är förövrigt trött på vardagen. Gå upp, skola, gå hem, plugga, äta, kolla på tv. Det gör jag vartenda vecka! Är inte ens med vänner längre efter skolan för att jag har så mycket att göra? Jättetråkigt, men helgerna. Det är då man lever och träffar alla. Så de är gattttt. Puss/emilia
308109_201674363240896_122655247809475_431577_1469078047_n_large
Hade inte suttit fel.. Btw, är det bara jag som vill ha jättejättemycket snö? Gillar inte att det är kallt egentligen.. trivs bäst i värmen! Men ska det vara vinter så får det vara vinter?!

En låt jag aldrig tröttnar på..


ÖNSKELISTA

Inte så jättemycket, har lite mer jag önskar mig. Men jag ska ju åka till london. Kommer önska mig pengaratt shoppa där! 

ge mig fredag

Skolan idag var helt ok.. den gick snabbt! Hade hemkunskaprov, gick la bra! + SOprov.. nu väntar bara matteprovet och min nolabbrapport som ska in imorgon! Sen vet jag bara att jag har spanskaprov nästa fredag.. Wiee! Haha, asså fml. Hatar skolan just nu! Vill bara ha heelg! Har dock ingenting planerat:( BUHU hatar sånt! Men det löser siiig. Min mamma fyller år på fredag, vet inte vad ja ska köpa! Haha.. ni kanske märker att jag har boggtorka? Sitter ju bara och babblar om massa tråkiga saker? Ska sätta mig och göra min önskelista innan jag måste plugga matte! Puss/emilia 
Satt och kollade igenommina bilder, och har märkt att jag tar bort bilder jag tycker jag är asful på? hahah.. eh..
ja o syrraan

23 november

Orkar inte med matten-.- gjorde massa igår så jag tänker inte göra mer nu nej jag orkar verkligen inte.! och ska faktiskt träna snart i tå och en halvtimme först med warriors sen med stunten eftersom detta är våran sista träning innan tävlingen på söndag! :)

CATS

Hej, gud vad jag är trött på skolan nu alltså. Ville bara säga det, men asså jag pallar inte att ha 3 prov på en vecka, och veta att man bara har fler framför sig.. uch. Har lite ångest för vårat matteprov.. För det är lästalen som sänker alla mina poäng och det suger!

Men kom hem från träningen för en timme sen, vi slutar 8 men jag kommer hem 9.. De bra! Men det är faktikst bara skönt, sitta där med hörlurar och jättehög musik! Hade inte klarat mig utan musik, sitter med det nu med. Har gjort det hela dagen. Hoho Men träningen var jättekul, vi körde mest bygg och sen program om och om igen. Men Godnatt, måste snabba mig och lägga mig.. har INTE sovmorgon imorgon:(

Sitter och lyssnar på feliz navidad.. ♥♥


Video från träningen i söndags!

Min önskelista!


mår illa

Hej hej kom precis hem från skolan mår illa så jag ska kolla på en film äta och tycka synd om mig själv! Fast sen måste jag verkligen plugga matte -.- har matte prov på torsdag..
hahah ska titta på denna det var så länge sen

SKOLAN

Är i skolan, och har ångest för mitt SO-prov som vi precis gjorde.. Aldrig haft så svårt prov i hela mitt liv. Mitt helst inte prata om de..Men nu ska jag fortsätta jobba! Puss

Outfit

Tröja: juicy.
Linne: H&M.
Jeans: bikbok.
Uggs: Ellaofsweden.


kommentarer hallååå

Ibland har vi massor av nya komenterade inlägg, och ibland har vi inga. Jättekonstigt..? Nu ska jag sova, har liiite lite sovmorgon. Sov ju 2 timmar idag efter skolan, så jag hoppas inte att det gör något om jag somnar 11!? Gud.. måste snabba mig nu. Sen ska jag lägga mig och läsa.. wiiee. Mest för att jag vill bli bättre i skolan och + för att det är skönt och bara fantisera sig in i en bra bok.. tönt.. hahaha! (inte att det är töntigt att läsa böcker utan hur jag sa det) Men godnatt!
Idag är det bara äcklig måndag.. längtar tills imorgon<333



Nudlar

Mm sitter och äter nudlar. Det är verkligen asgott mycket godare än spagetti, heheh. Men ska också säga att snart får vi ny design åh den är så himla fin! Ska ändra ganska många grejer men det kommer bli asbra! Längtar tills den är klar och om någon undrar så ska sandra göra den.

vill ha detta nuuuu tack

Fick vita jeans för typ 3 veckor sedan, men Julia fick dom för dom satt för tajt på mig.. haha tjokis!!! :(

talk that talk


Favoriiiit♥

Tar fem bussen

hej hej kom hem för typ en timme sedan, Har ätit lite och ska snart gå till bussen för att åka till träningen. Förresten vill verkligen ha vinter nu mer än någonsin eller jag har alltid velat ha det, Gillar vintern mer än sommaren. Men tänk vad mysigt att gå till busshålplatsen på morgonen så är det helt vitt ute!♥ å älskar verkligen sånt
Tumblr_lunvnh7dks1r62vqeo1_500_large
Tumblr_ldy64zfa1o1qdxqwao1_500_large
Tumblr_luiea3jqef1qjx19no1_500_large
Tumblr_luq8e5g4ki1qkgblgo1_500_large
Tumblr_luo3hu8mdt1qzi9p6o1_500_large
Tumblr_luz0fyoofh1qmi527o1_500_large
Tumblr_luzb4pvp4d1qc144qo1_500_large
Tumblr_lccxx5ewfe1qcrgqso1_500_large
6370560055_017ac348c5_z_large
13017b122csanfpni_42252_cf2ae87349_large

Tack SFBIO

Pappa ringde nyss och sa at han hade fått 4 biobiljetter från sf bio för att han klagade på att vi inte kunde se bion blablabla.. Haha asså. Stog där och skämdes ihjääääl när han frågade om 'chefens nummer' men det lönade sig trotts allt! + att vi fick pengarna tillbaka;) Haha go pappa.......jag tycker dock synd om chefen, vet hur min pappa kan vara.. haha. Men nu ska jag bara råplugga. Har liiika mycket prov som jag hade förra veckan (3 st) Hemskt.. Slutade halv 1 idag men har inte hunnit uppdatera försen nu för jag sov i 2 timmar! Det är typ de bästa som finns.. Aja puss! /emilia


Godnatt

Ville bara säga godnatt nu .. Men har panik för vi ha SO prov på tisdag OCH matteprov på torsdag!.. Fast enda pluset med denna veckan är att jag ska vara ledig på fredag för att åka till norge och tävla i cheerleading med bästa stunten å älskar det längtar så mycket! men nu ska jag äta för jag håller på att dö av hunger sen går jag och lägger mig..

kom hem från emilia precis!

hej hej kom hem från emilia nu, Vi har varit med varandra sex timmar i sträck nu hahah. Men vi gjorde allt möjligt åt bakade och skrattade skit mycket! aa men nu är jag as trött ska sova börjar åtta imon .. vill gråta!

Promenad

Kom in för en stund sedan, var ute och tog en promenad med Ella, vi har varit med varandra sen typ 3!? 6 timmar
I sträck! :-O Men vi planerade Kroatien och Sälen! Och snacka om massa annat.. Men sitter iallfall och kollar på Kourtney och Kim take new york. Älskar de! Puss /emilia


Vad är snyggast?

create free polls | comment on this

Baka

Ella kommer över snart och vi ska baka!:D haha, jag är värd det.. Vi hade stuntträning och så fick jag världens hårdaste smäll!! Uch, har fortfarnade ont.. Men har tagit två tabletter och sitter med en varm "sak" på armen! Så hoppas det blir bättre. Men ni får ha en skön söndag allihopa! Puss
Några bilder från en annan träning:


RUBRIK//ella

hej kom hem från träningen nu, Förlåt jag uppdaterade inet igår men kan berätta lite snabbt.. Vaknade (sovde hos emilia) åkte in till träningen tränade i tre timmar sen åkte jag in till stan mötte emilia och victoria vi var i stan ett tag , med dom sen hem å allt hade massa godis också och jag å emilia var typ inne och tog det lungt!
hade n bild på min kamera frn igår bara.

LÖRDAG

Jag och Ella är hemma nu, vi sitter och tar det lungt. Har varit hemma och kollat på film och ätit gott! Har varit en väldigt lugn helg, men det är skönt ändå.. Bara 5 skoldagar sen helg igen! TAGGGA!!
3 prov typ, men de lungt! Puss


Ursäkta!

Har inte uppdaterat på hela dagen! Men vi har varit i stan, åt på subway och bara gick runt och kollade! och köpte massa godis på 4-gott! Men nu ska vi snart äta. Vi får se vad som händer ikväll! Puss


FREDAG IGÅR

Såg att typ alla som rösta ville ha en ny design! Så det kommer snart tror jag?
Har iallfall precis ätit frukost typ, eller nästan. Ella åkte till träningen och sen ska vi träffas i stan efter. Do something fun, ne men äta sibyllakorv faktiskt. Haha, mums. Sitter och degar till 1000! Mamma köpte den mjukaste filten jag någonsin varit med om.. I'm in love, BION IGÅR!! Juste jag och pappa kom dit, och han hitta inte att vi hade betalat? Sen gick han och prata med någon i 10 min typ. Och jag och pappa var redan väldigt sena eftersom hela stan var fullproppat igår! Så han ba, oj eftersom ni hade bokat så tidigt (3 veckor sedan) så hittade vi dom inte. Och när han sa de hade det redan gått 15 min på filmen så det var ingen idé. Så vi åkte hem och fick pengarna tillbaka, jag åkte dirr till konfan på gudskänst. Det var det tråkigaste jag någonsin varit med om på en fredagkväll. Snacka om bortkastad tid.. Nu har jag bara 11 kvar! Okej så hemskt kanske det inte var, men någon annan dag än en fredagkväll kanske? 
Sen efter så åkte Ella,Sandra,Danni jag och Linnea på fest, det var inte så jättekul så vi gick hem ganska tidigt! Efter så gick jag och Ella hem till mig och duscha, poppa popcorn och såg på film. Puss
Tog typ inga bilder.. ledsen:(

Typ den bästa bilden jag hade...



Film

Sitter och kollar på film ensam.. Ella somnade! Men de va okej för jag vet hur de känns när kompisen ba "neeeej! somna inte!!" fast ögonen typ blundar av sig själva.. Det är hemskt! Men det blev iallfall ingen bio! Berättar med imorgon puss!/emilia


Sitter i bilen

Påväg till bion! Ikväll ska jag och Ella köpa massa gott, och sen ska vi äta upp de! Puss
haha där va ja rolig va...


FREDAG!

Åh va gött med fredag! Har längtat hela veckan.. Eller, har faktiskt inte tänk så mycket på fredag? Det har gått så sjukt fort, hänger inte ens med... Kommer inte på vad jag har gjort denna veckan? Nu är det iallfall Fredag! Ska gå på breaking dawn with mi daddyyy. Haha, ja han gillar det. Har aldrig varit något jättestort fan av twilight egentligen. Ser den bara för att ja måste. Men den är säkert jättebra! Nu sitter jag bara och segar framför tvn. Puss


NY design?

Jag och emilia tänker byta design snart kanske.. Vi har tänkt ut en hel ny som är verkligen jätte snygg! Och vi undrar bara vad ni tycker eftersom det är ni som läser denna bloggen. Jag tror inte det kommer bli lika mycket rosa eller så men lite kanske?
create free polls | comment on this

Godmoroon

vaknade för 20minuter sedan sitter och äter fruksot, Ska till tandläkaren så jag får lite sovmorgon nu då iaf,

Kommer inte hinna uppdatera nåt eftersom direkt efter skoan åker jag på träning sen får jag sknda mig hem och gå på komfa efter det åker jag hem till emilia, SKa sova hos henne hela helgen :D

HELG TACK

Öh? Fuknar inte statistiken eller har våra läsare sjunkt på en dag med typ 100 st? Tycker vi har uppdaterat ganska bra idag menmen.. Sitter och ''pluggar'' försöker men iphonen stör mig + musiken jag inte kan sluta lyssna på! Sjuger bara med om jag har musik när jag pluggar eller typ dansar, så måste ha knäpptyst. Haha, har förövrigt lite panik inför helgen. Men det löser sig nog! /emilia
Tumblr_lutjprqvan1r639pqo1_500_large

Ny jacka

hej hej var på allum förut med mamma gick typ i varenda affär och letade vinterjacka!
hittade denna på only så den fick duga!
från vero moda 1000:-

My roooom

Såg att Ella hade lagt in bilder på sitt rum, så jag tog några snabba bilder, för ja skulle just sätta mig och plugga! Förlåt för att bilderna har så dålig kvalité och de är jättemörkt javet. Men aja. /emilia

 


svar:

inte superstädat men..

kallt

Så himla kallt ute, Orkar inte ha min skinnjacka ute fryser ihjäl. Så jag och mamma ska åka och köpa vinterjacka ikväll eller iallfall kolla på en för jag vet inte ens om jag kommer hitta någon..

JUL

JAG VILL HA SNÖ!
Tänk er ifall det hade varit jättejättemycket snö nu! Och man hade börjat handla julklappar, bakat lussebullar, pepparkakor, julgodis! Och gå på jul på Liseberg när det är jättemörkt och mysigt... + och ha en chokladjulkalender! Asså ja vill ha december nu! Pluss massa massa snö! Åh/emilia

 


Godnatt

Sitter i min gosiga säng med nystädat rum.. Tycker synd om städerskan som får komma in i mitt rum och städa! Mitt ser typ ut som andra världskriget! Ne men bara ibland, är ganska ren av mig. Eller asså jag får ryck ibland och städar upp ALLT. Fast för de mesta ligger det högar med kläder på min soffa... </3 hemskt
Men har bara pluggat hela kvällen, tog en promenad med Sanna och snacka om allt möjligt! Sen så har jag ba ätit som jag allid gör! De är inget nytt. Men nu längtar jag bara till helgen! Vill få mina två prov bara överstökade och kunna leva livet på helgen♥♥

Sitter förövrigt med någon jävla salva på låren, kan inte ens gå i trappan så ont dom gör (träningsverk) aldrig haft något liknande, fyyy:(

Har jätte-bildbrist!
Någon mer än jag som tycker jag ser ut som ett djur typ? Något djur... iaf


Pluggis

Sitter med choklad och ska plugga stenhårt nu i typ 2-3 timmar så det blir tyvärr ingen uppdatering på länge tills ikväll typ från mig! /puss emilia

 


TV

Hej, det har varit en asrolig dag idag i skolan, haha love! Nu sitter jag och häckar framför TVn.. Kollar inte på något speciellt. Men nu ska jag snart äta sen ska jag la bara sitta och plugga hur länge som helst! Puss /Emilia
Bild från skolan:


Onsdag"

Hej kom hem från skolan för nästan en timme sedan, Ska äta nu och sen göra mig iordning till cheer träningen ska träna tre timmar idag. Och förresten massa frågade om jag kunde ta kort på jackan jag fick igår men jag ska lämna tbx den för den var så himla lång ..
bild från imorse precis innan jag gick

Trevåningsbygg.

Godmorgon! Har varit uppe jättelänge! Somnade 12 någonting igår, men vaknade 10 i 7?!? Vad är de med mig... Aja! Måste snabba mig, är helt ofixad och ja har bara 40 min på mig!
Puss
Bara en bild från träningen igår:
/EMILIA


TRÄNING

Tumblr_lskjginbcm1r3gvmbo1_1280_large
FYFAN va äckligt hahah
Är hemma nu efter en skön träning, det var inte för mycket och lite för lite (jobbighetsgrad) haha;) Iallfall, ska plugga nu då som vanligt. Gör inget annat känns de som. Börjar halv 10 imorgon så det är jädrigt skönt! Nu behöver jag inte hålla på och stressa! Men nu får jag sätta igång. Hade en bild från träningen men den som tog den är såklart inte inne på FB och kan skicka. </3  /emilia


paket från nelly

å blev jätte besviken.. Jackan var jätte fin fast den var väldigt lång, så jag vet inte antingen byter jag storlek eller så köper jag en annan jacka bara.. Men tröjan som jag köpte gillar jag iaf!
299:-

Påväg hem

Är påväg hem från träningen, gjorde massa styrka idag. Trodde det skulle vara jobbigare.. Haha.;) Det var min och Victorias idé såklart! Är hemma typ 9 så jag uppdaterar då. Puss/emilia


nelly.com

ja äntligen, Nu har min jacka kommit så jag och mamma ska åka och hämta den i mölndal nu så jag visar den när jag kommit hem, Och imorgon ska jag nog ha på mig den om den inte är för ful! hehe nej men för jag fryser verkligen ihjäl i min skinnjacka!..

eiker

Å vad jag längtar till vi i stunten (cheerleadingen) ska åka till norge,Har fått ledigt nu också så nästa vecka på fredag så åker vi vid lunch till norge och när vi kommer dit ska vi kolla på när vigueens tränar( en av europas bästa cheer föreningar) och sen sover vi och vaknar och tränar med dom hela dagen, Lär oss massa nya grejer och så as kul! sen på söndagen så ska vi tävla i stunten för första gången!! ska bli så kul längtar ihjäl mig!!

Deg

Vill bara ligga här och kolla TV en stund.. Sen ska jag försöka sätta mig och plugga! Har två prov denna vecka så yes! Bild från första skoldagen i 8an...


Skolan

Påväg till skolan, alla har mjukis.. Haha vi har aaaldrig de! Men det är ju asgött! Puss! Ha en bra dag i skolan!


KVÄLL

längtar sååååå mycket till helg redan...


Hej, har haft en asgo kväll hos Nea med alla tjejerna. Vi har tittat på Titanic och ätit massa gott. Så det var min kväll. Borde egentligen plugga och jag har sådan ångest nu alltså! FYYY. Så nu ska jag råplugga i två timmar? (okej kommer inte göra de) Haha.. men ska försöka.
/emilia

Instagram

Många har undrat vad vi heter på instagram och så..
Så vi skriver ut dethär nu då.
Ella97 (ångrar mitt namn)
&
Emiliat

Tårta

SKULLE KOMMIT UPP KLOCKAN TRE
Nu möter jag Nor och Hedlund så går vi in till henne och sen när alla andra tjejer kommer så åker vi till Ica och köper gottis tror jag, ska köpa en tårta om nån orkar dela med mig haha.. Så nu ska jag leta fram titanic och sen gå!
Tumblr_lum7r7zgqo1qmdjeto1_500_large
Tumblr_lugtgsad0x1r0u2hfo1_500_large
kram ella

Förlåt /Ella

Förlåt! Jag har inte kunnat blogga men det har hänt massa, så har inte orkat. Men aja nyss var jag hos Hedlund med Danni & Emilia. Vi var där askort för jag ville hem och duscha och sova eftersom jag sov typ tre timmar inatt..
älskar mina kompisar jätte mycket!

TRÖTT

Aldrig varit såhär trött någonsin.. skulle kunna somna NU, och kl är bara tjugo i nio. Så jag ska lägga mig jättetidigt idag, och ''sova ut'' börjar 8?! :( Var hos Nea med Danni och Ella, vi snacka kolla på tv oså. Men nu ska jag göra iordning mig gosiiiga säng och sova! Godnatt/Emilia
love you

HOME

Har tre prov i veckan! Jag vet INTE hur jag ska resonera i detta samanhang.. är jättestressad! Fyyy.. vet inte ens om jag HINNER vara med mina vänner som jag måste träffa idag? Detta är hemskt.. Har inte börjat plugga på något utav det! Nej fy.. detta hatar jag. Vet inte ens vad jag ska börja plugga på och ne. Älskar inte skolan längre../emilia

.

Sitter i bilen påväg till träningen, igår var en helt galen natt!! Herregud, det var sjukt kul! Men det var väldigt mycket problem också.. Inte bra. Kan inte säga mer, det är väldigt personligt..
Men jag uppdaterar när jag kommer hem. Ska bara råplugga annars. Puss


Lördag!

Är på bussen nu är påväg till tjejmiddagen. Puss


dagens

Jätte suddig bild javet!

Lördag!!

hej hej nu kom jag hem från frölunda vi sålde idrottsrabbaten med laget eller vi gick mest i stan och kollade runt. Men vi sålde jätte många 12st ! så nu är resan till norge typ betald. men när vi var på donken så var det typ några killar som förfälje mig bah kom hit ditt numer och massa jag bah (!!?)men nu ska jag göra mig iordning och äta och så sen åker jag till en kompis till daniella med matilda sandra linnea och några andra :)
saknar inte mitt gula hår..

Mat

Är hos Victoria nu, har precis varit och köpt mat till ikväll, ska fixa oss snart och så! Kanske blir lite bilder imorgon efter träningen. Ska träna stunt imorgon igen! Wiiiie :D Puss/emilia

Frölunda torg

Nu ska jag klä på mig och fixa så åker jag till frölunda torg och möter linda asta och emma, Efter så ska jag hem typ byta kläder tror jag. Så möter jag danni så åker vi och  några mer till hennes kompis henke. Och jag bara undrar finns det någon mer rut m.fl. i göteborg förutom dom två i stan !? för jag hitta en as fin tröja där som jag vill ha men som var slut på båda affärerna :(

TJENA

Godmorgon, ska åka till Victoria snart. Vi ska möta alla på kvantum vid 2, men vi måste fixa oss nu typ för det tar en och halvtimme och åka. Haha.. så japp! Men det kommer bli jättekul! Puss /Emilia


Förlåtförlåtförlåt

Tycker synd om er som går in på våran blogg!? För vi har inte uppdaterat på hela kvällen!.... Men det är inget att göra åt nu.. Var i stan med Ella igår och fika, sen kom Victoria men då gick Ella för hon skulle träna.
Vi gick runt lite, jag köpte ett blått linne. (de som jag la upp typ iförrgår)
Sen åkte vi hem till mig och typ käka och åt godis oså. Seeedan gick vi ut och va med Eric, frös ihjääääl! Mina lår hade ingen känsel ett tag, det var sjukt kallt. Men sen gick vi hem vid 11 typ någongång? Så de va min fredag, men aa. Puss /emilia


Stan

Fikar på franks coffe!

 

 


svar

SV: tack den är från tessie i göteborg och kosar 299:- fast jag köpte den för 199 ;)

STAN

Hemma från stan, tog en fika och dog av värme.. Kan det börja snöa snart tack?! De är mysiiigt.. Aja ska till konfa ikväll och skriva in mig typ? Man ska ha med sina föräldrar och allt. Jag beöver plugga egentligen men får la ta de efter då. Ska gå och sova nu en stund, mmm skönt! Är otroooligt trött.. Puss /emilia
image description
orkade inte vända den, men det var denna jag köpte i stan. 
Tänker lämna tillbaka den imorgon, för det satt asfult på! Fy..

Stan

Ska köpa ett linne jag vill ha, för har inga kläder typ. Puss/emilia


school

hej hej är i skolan har svenska är klar med allt så jag behöver typ inte jobba?, Efer skolan åker jag till allum med alla tjejer eller några för det är 50% rea på allt i bikbok! sen ska jag till stan och äta och kanske köpa en jacka. Efter det så åker jag på stunt träning hihi, Sen är det konfa !

hsm3

Hahah innan träningen var Danni & Julia hemma hos mig vi kollade på hsm 3. Eller vi pratade och åt mest. Men träningen gick verkligen asbra idag byggen satt perfa är asglad!

Ute

Kom in för en stund sedan, satt och whatsappa med Linnea så frågar hon om ja vill komma med henne och Sanna på en promenad, så ja sprang upp och tog på mig några degkläder och sprang som aldrig förr till bullhållplatsen. Den var 21.. bussen gick 22. Och jag har endå gaanska lång väg! Men jag hann, så hoppa jag av vid ica och träffa dom där. Sen så gick vi till Kviberg och kolla den nya beachvollyboll-hallen! Den var jättefin:):):) Sen gick vi ner till fotbollsplanerna där vi träffa Lina och Sofie, så var vi ba där och kolla på när några spelade och aa snacka lite och så! Frös som en idiot, inte kul.. Men japp nu måste jag plugga! Puss
/emilia


Svar

emilia: såg på bloggen att du för ett tag sen la upp massa Iphone bilder som var typ svartvita och som du tipsade om för att du gillade den effekten och för att du tyckte att man fick fin hud! vet du vilken effekt jag menar och vilken app det finns på? :)

Svar: Man får inte fin hud, men man blir typ mörkare i hyn. Men den heter picture effect magic. Och ser ut så här: Tror den kommer upp högst upp när man söker på den! :) Själva effekten heter white&black with red. Och den är på 45an.. Alltså nummer 45!

 


miss school

Sitter i min ensamhet och lyssnar på julsånger.. Hahah! Dom är bra, och jag längtar till julen meeer och mer! Men idag har jag bara sovit,lyssnat på musik och typ bara chillat på livet. Ne men, min hals är mycket bättre!
Är så glad att det inte var halsfluss! För om det hade varit det hade jag nog legat sjuk hela veckan ut? Och varit frisk och kry på måndag morgon! Perfekt tajming, missa hela helgen...
Annars så längtar jag faktist till skolan, till att vara med vännerna då.. kom och tänka på det i måndags.
Direkt första lektionen grät jag av skratt, de är ju kuuul i skolan!
Ska äta nu. Stay tuned/Emilia töntigt hahah dör..

hahah gud typ lägger upp bilder som om jag har varit borta jättelänge..

ons


värt?

Satt och kollade lite på bubbleroom.com på kläder, och såg jag dessa linnerna. Fick köpa dom av mamma och så, men jag är inte säker på om ja vill ha dom? För.. de är ju höst nu? Kan man fortfarande ha linne är då min fråga.
Eller ska jag bara köpa ena eller ska jag hitta något nytt? Heeeelp
VILA Tours Top Frappe´ på Bubbleroom.se
Rut m.fl. Price Bettina Top Blue Shadow på Bubbleroom.se
/emilia

Trisha

Hej!
Såg en tjej som gör typ videobloggar på youtube. Hon bor i USA och hon är jätterolig! Hon älskar rosa,
hello kitty, glitter och massa sånt, och hon gör videos typ varannan dag och så pratar hon ashögt och snabbt så sänk volmen när ni sätter på videon! Lägger ut videos här nere.

Svenska

Hej, sitter med min svenska novell. Har skrivit på den lite under dagen. Ligger förhoppningsvis inte efter. Den ska vara inlämnad på fredag och jag har skrivt två  och en halv sida knappt..
Men dom ska inte vara så långa så det går nog bra! Är jättesugen på att gå en promenad med någon. Men jag har ju varit hemma idag och jag ska inte gå imorgon heller så.. kanske lite konstigt att göra så.                                 Men nu ska jag fortsätta plugga. Puss /Emilia

TIPS!

Hej tänkte bara berätta om en ångmaskin jag har hemma,
Det är en maskin så lägger man i vatten och sätter man på den, Så kommer det en massa ånga som öppnar porerna och är bra för huden, Efter det tar man ansiktsmask så blir man jätte len !

@vårdcentralen

Ska kolla min hals vad det är för fel på den..


film

Detta suger.. vill typ vara i skolan! Vet att jag missar massa.. aja sätter på Mean Girls. Kan typ alla repliker utantill men den filmen blir aldrig tråkig!
Tumblr_lu73oflx6b1r4h8kso1_500_large
/emilia


Tisdag, 8:e november

Tröja-HM
Jeans-Bikbok
Jacka-Holland
Skor-Ella Of Sweden
Strumpor m rosett-BikBok
Mössa-FAV, raglady

Halsfluss

Hej, kl är 05.12 och nu har båda mina halsmandlar svullnat upp vaknade av det så har tagit 2 tabletter och drogar halstabletter... Det gör så himla ont, har aldrig haft så ont i hela mitt liiiv! Men ja ligger nu här i soffan och gör ingenting. Kan inte somna om så tänkte att jag kunde göra ett inlägg! Hoho godnatt /emilia

 


jätte trött

Kom hem från träningen nu var ganska jobbig träning tycker jag gjorde ganska mycke pogram, Så ska duscha nu sen sova och imorgon har jag en kvarts sovmorgon wooh..

Promenix

Är ute, har gått i 50 min! Ska plugga igen när jag kommer hem... :.(


tar en promenad

Går ut och tar en promenad nu med Matilda,Danni och Sandra! 
Follow-the-sun-32_large
/emilia

svarar

1. Jag har faktist inte en aning! Det står något konstigt där bak.. men ska försöka ta reda på det! /emilia

2. Svarar för Ella, hon har väldigt små fötter så hon köpte lite billigare på barnavdelningen istället så det är därför! + att dom hon är inte såå låga. Och strumporna är la för att hon inte ska frysa? hah..

svar:

SV: tack den är köpt på tessie i göteborg och kostar 299:- nu! men när jag köpte den kostade den 199:-

Plugga

Har sovit i 2 timmar typ, så sjukt trött! Efter skolan delade jag och Ella på en pomfritt. De va göttt, men jag som har lovat mig själv att sluta äta sånt. Men aja.. Ska ändå ta en promenad sen? Någon som vill meeed? Nu ska jag plugga. Puss
Bild från helgen, geee mig helg!


Dagens

/emilia

 


svar igen

SV: oj förlåt, Dom är köpte på shok inne i Göteborg och dom kostade 1kr st

-

Tröja-Bikbok
Jeans-Bikbok
Hunters-Yokoyap

svarar

Hej svarar på en kommentar åt emilia eftersom jag var med henne och köpte likadana så kan svara på den åt henne ^.^
SVAR:Det är nitar som man sätter på jeansen vi köpte 10var, Fast vet inte var jag ska sätta mina nitar än? någon som har förslag
image description

marc jacobs

Å marc jacobs data väska är så himla fint dom har jätte måga snygga, Ska lätt önska mig en i julklapp. Men vilken alla är så fina!
Snälla rösta i denna ♥
create free polls | comment on this

Är rädd

Ska gå hem helt ensam efter en den läskigste filmen jag någonsin sett i hela mitt liv. Jag har som tur är Julia med mig halva biten.. Men resten, asså jag kommer dö av räddhet på vägen. Och min älskade mamma vill inte hämta mig. Asså fyyyy.. Halloween heter filmen för er som undrar! Hejdå 
Önska mig lycka till på min färd hem. 

/emilia

@kollar på fotbollscup


image description

väntar på mat..

Är hemma själv väntar på mat just nu är väldigt hungrig tränade förut har tränat varje dag sen i torsdags och förmodligen fortsätta med det till på lördag ? :) allt är cheerleading, Vi tränar inför norge just nu med stunten:)

Sabres

Påväg till Sabres tränig, ska kolla på deras träning! Igår var Askul! Men lit segt i början med sen så! Iallfall... Eh bloggar om de när jag kommer hem. /emilia


Kvällens


MISTLETO

Hej, hemma från Ella. Tog en runda på studsmattan, länge sen! Så nu mår ja bra, har inte dåligt samvete med tanke på att jag proppade i mig en pizza och en hel ben&jerry innan.. Ikväll blir det att vara hos Sanna! askul! Har lite ångest för en sak bara. Men det löser sig! Mår illa som fan nu, puss



Film

NU ska jag och emilioa kolla film och äta glass..♥

dagens-

Kofta-Juicy couture
Linne-HM
Jeans- BikBok
Skor-Hunters
Jacka-skinnjackan

frågestund del 1.

Hej, kan inte ni göra ett innlägg med hur ni sköter erat hår med hår tips och sånt ?
Älskar eran blogg <3
Ja, det kan vi. Det kommer upp snart. Men jag tycker att Ella ska göra det. För jag sköter inte om mitt hår! Tyvärr.. måste börja göra det!

Ella ella ella?
Vart har du köpt jackan du hade idag? I love it!
Jag fick den av min kusin som inte ville ha den och hon köpte den i USA!


HAr ni varit riktigt fulla någon gång?
Tänker inte svara på den frågan..

EMILIA: 
Varför bytte du till en annan förening?!
Kommer typ inte ihåg längre.. haha ne men jag kännde inte att jag? Ärligt jag har inget svar på den frågan. Men är glad att jag bytte till GCO har fått så himla bra vänner och jag lär mig jättebra! Det var typ 3 år sedan nu så.

ELLA: ska du satsa på rondat flickis salto på DM? :D
Ja, det ska jag! :D Jag ska sattsta på sträckt salto :)

vilka bloggar läser ni?
Hm.. jag (emilia) läser jättemånga bloggar runt 30 bloggar typ?! Kompisars är det mest och folk ja ''känner till''. Och kända.. typ kenza någon gång. Men jag ska sluta med det nu. Hon ger mig dåligt självförtroende... Men när jag har jättetråkigt så kan ja gå in på Paow, Dessie, Foki och dom.

Jag (ella)

Vad är det värsta ni har gjort?
Emilia: Har inget svar på den frågan, men jag mobbade en tjej när jag var liten.. uch så himla hemskt, hatar typ mig själv för det, men jag har faktist förträngt det.. var tvungen att tänka efter när jag skrev de
Ella: kanske att jag ville ha en kanin..

Vad sugen man bliiiiir!
vad är det du dricker? Typ milkshake?
Vi är på espressohouse och jag dricker en frapino med chokladsmak!


Är det era naturliga hårfärger? Fett bra blogg!! :)<33
Ella: Jag har inte haft min naturliga på länge men när jag var liten hade jag typ vitt hår sen fick jag mörk blondt och jag tror det är min naturliga då!
Emilia: Jag har mörkbrunt hår vanligtvis, :)

Kan ni inte ta kort på eran garderob? :D
Vi gör ett inlägg med det sen! Har väääldigt stökig garderob just nu. Men ska städa, sen tar jag kort!

Hej. Gryyyym blogg btw!<3
Men har någon av er varit i USA? kraaam
Jag (ella) ska åka till USA i April med mitt cheerledinglag! Vi ska tävla där och shoppa och så! 
Fast jag och Emilia ska åka dit massa gånger när vi blir äldre så det är ingen brottska! Haha, looove USA

Era favoritmärken?? :D<3
Juicy såklart, Odd molly, Marc by Jacobs, och MINT. MINT har smycken to die for!


Kan ni inte filma in en av era träningar? :D
Vi kan ju såklart inte filma hela träningen! Men lite av den, typ bygg, gymnastik och sådant. Vi ska försöka komma ihåg det! 

Var har du köpt fin fina kofta?
Köpte den för typ ett år sedan, På fiorucci den finns tyvär inte kvar längre.


hur många läsare har ni? vad fick dig att börja i cheer?
Vi har runt 150-200. Dig? Vem menar du? Emilia: Jag började för att Ella hade börjat, och sen gick vi tilsammans när vi var jättesmå. Typ 8-9 år gamla. Och vi tyckte att det var jättekul, fast vi lekte typ mest, haha :D







Mössan

Köpte en ny mössa idag i stan med Emilia. Först ville vi ha en mössa med pälsboll på men nu har verkligen alla sånna dom finns till och med på ica, glitter, hm och alla affärer! Men dom är jätte fina ändå. Så vi tog en som inte alla har. En från märket FAV som kostade 399:- på raglady.

jag tog en svart & emilia vit.



Kusse

Hejsan, har varit i timmervik och hälsat på mina kusiner som har ett sommarland där (dom bor egentligen i Malmö) Så det var jättekul! Min kusin är som tur 96a, så henne är jag ju alltid med. Vi tog en promenad och prata om allt möjligt, det var KOLSVART ute, men jag hade som tur var kom jag där med min lilla ficklampa på Iphonen. Hehe, nays..
Aja igår var askul! (Halloweenfesten)
Hände massa skoj, och någon frågade mig om jag kunde läggga in bilder från det men Lina har alla 'bra' bilder.. jag har bara på min iphone. Och jag tog inte alls många. Ledsen..
Men jag var då utklädd till en djävul som alla kanske förstod. Ville vara en ängel egentligen men det sket sig. Aja, imorgon ska jag och Ella svara på alla frågor från frågestunden! MYCKET roligare och blogga när man får komentarer, gud ni ska se hur glad ja blir! 

Men jag ska läsa lite nu tror jag? Sen typ sova.. sov bara 5 timmar inatt. GODNATT 

VS♥ /emilia



bilder från idag:


Espressohouse

Fikar


Stan

Vi har nog dom tråkigaste läsarna i världen.. Finns det I N G E T ni vill fråga om? Kom igen nu!

Uppdate:
Nu går jag till bussen, ska åka till stan med Ella! Jag ska köpa en mössa och om det blir några pengar över vill jag väldigt gärna ha en tröja! Har typ inga kläder.. Aja bussen går snart måste snabba mig! Puss /emilia


Frågestunden

Bara fråga en fråga kan vara vilken som helst, men om ni frågar mer frågor så uppdaterar vi mer!
Tryck på bilden eller HÄR för att komma till inlägget

träning senare idag

Hej hej efter stan åker jag direkt till träningen som slutar sju (tränade igår oxå) sen imorgon ska jag gymma med mitt lag och på söndag ska jag också träna plus träning på måndag haha :P
slingade håret igår

MORGON

Ska göra iordning mig till stan nu och träffa Emilia. ska iaf köpa en mössa sen får jag se om jag köper kläder:)

Fixar oss

 


@Daniella

Hej hej är hos danni ska snart klippa mig sen direkt till träningen. Och längtar så sjukt mycket till ikväll danni fixade nåt med hennes brorsa blabla så vi kommer in VIP! men vi får se hur vi göra eller det lutar åt att vi ska gå

Bild på danni
/ELLA

ask us



Frågestunden avslutas kl 20.00 imorgon (fredag) så fråga på! OM det inte blir över 10 frågor svarar vi inte på någon fråga! Vi svarar på det mesta av det ni frågar, bara det inte är för privata!


morning,morning,morning

Det är så himla tråkigt att blogga när man ser att man har läsare men ingen komenterar? Så jädra tråkigt.. Kanske lägger ner bloggen om ni inte komenterar mer?

Nu sitter jag här i soffan och har lite ångest vad ja ska ha på mig ikväll.. gud va det stör mig! Fick reda på det ganska sent igår så hann inte.
Men har tappat matsuget helt? Jag brukar alltid vara jättematglad typ haha, nu blev jag typ äcklad så jag tog bara två klementiner till frukost.. cp. En annan sak ja stör mig på är att ja sitter här med jättehög musik på radion i vardagsrummet, och ibland bara stängs de av i 10 sek och börjar igen. Vill typ slänga radion i golvet just nu. 

Nu kom min favoritlåt också som den ska förstöra..-.-


älskar deras nya stunt och musik till bygget!

nytt från hm

oj emilia har uppdaterat väldigt bra så måste ta i kapp lite:) Så jag kan lägga upp det som jag fick ifrån HM i paket för några dagar sedan.
hehe javet det är typ försent att köpa den nu men vile så gärna ha den !

Wildcats träning

Har varit på wildcats träning och kollat, och byggt lite! Har varit i stan hela dagen, va med Jenny,Vic,Izabell först sen träffa vi Andrea och Julia en snabbis, och bara gick runt lix. Byggde med izabell vid de där stora ljulet i Gbg. Utanför där också, gjode värsta sekvensen! haha
Imorgon ska ja till Sanna på halloweenfest! Skitkul! Så att de ser ja fram emot nu! Annars sitter jag bara här i vardagsrummet och gör ingenting.. Allt är helt knäpptyst. Så de är jätteskönt... Puss


äntligen hemma

kom hem vid sex ifrån karlstad så gick jag till danni sandra och linus och har varit med dom hela tiden fram till nu haha. Men imorgon ska jag iaf klippa mig och kanske slinga håret och danni ska med och kolla då :)

TILL BUSSEN

Ska gå till bussen om fem minuter, eller så kan jag gå om en halvtimma och komma lite försent.. hm 
Jag måste få kontakt med några här.. aja! Bilder kommer på vad jag hade på mig! Puss
6289549834_196c67c69e_z_large
/emilia

Godmorgon

Godmorgon, ligger och kollar på Kim Kardashian på tvn, typ att man får ''följa'' hon och hennes systrars liv.. älskar det! Idag ska jag träffa Jenny, Victoria och Izabell! Vet inte om någon mer ska vara med? Men vi ska åka till stan och fika tror jag! Det var så jäkla längesen så det blir jättekul. Puss /emilia
Tumblr_lu0iewswmo1qd3my0o1_500_large
Tumblr_lrjjnvoyzy1qzjyz7o1_500_large

Hos Danni

Är hos Daniella nu med Julia! Vi chilllar bara.. Fast ja vill kolla på skräckfilm.. På tal om de! När vi taggade kommer där med våra biljetter frågar hon om alla har legg.. Omg den idioten förstörde mig dag! Uch.. Vi va jätteelaka mot henne sen typ strödde popcorn där hon precis hade städat, haha! Aja så vi gick och satte oss på mc, sen tbx, fram och tillbaka typ hela tiden. För de var två av oss (Julia och Felicia) som kom in, fast dom va ju 15. Så aa, vi vänta på dom sålänge.
Tog inte jättemånga bilder men här är några:


nytt armband

hej hej kom hem från stan för typ tre eller två timmar sedan, Köpte typ inget för det finns så lite affärer här i karlstad typ bara HM och sånt, Men iaf nu ska jag snart hyrafilm och köpa bj med min syster och kusin hejdå.

 Armbandet jag köpte på hm 49kr


image description

Sitter och väntar på bussen

Ska hämta ut biljetter till parànormal activity! Ska se den med massa tjejer ikväll! Men aa, mitt batteri är pyttelite så har lite ångest.. Men får la ladda den någonstans! Puss /emilia


Vi bangade stan

Så nu sitter vi här i soffan och har precis gjort chokladbollar! Fetton, innan de åt vi chokladmuffins! Japp, så att de blir gött med träning efter lovet alltså.

När vi gjorde ansiktsmask imorse..
Haha FYFAN va äckliga våra kokosbollar ser ut..


Hjälp mig

Måste hitta en vinter jacka nu och har hittat några som jag tycker är fina! Men mina föräldrar tycker att dom inte är så varma. Fast då ska jag kanske ha min gammla everest jacka när den är sådär jätte jätte kalt!



create free polls | comment on this
image description


Stan och sedan bio

Hejhej!
Nu ska jag göra mig iordning och åka in till stan ska kolla på en jacka kanske, och köpa kläder eftersom jag fick lite extra pengar igår+ min månadspeng. Och sen på kvällen ska vi nog gå på bio här i Karlstad då, och imorgon kommer jag hem.

image description

Godmorgon

Nu har vi vaknat, nu ligger vi bara och degar.. Ska ner och äta frullebulle nu.. Gatt, idag tror jag vi ska till stan? Aja måste ner nu, puss /Emilia


RSS 2.0